Május 16 Angol C1 - 1. oldal

Kedves Bogi!
Az alábbi bejegyzés olvasható a Vizsgaszabályzatunkban:
'A vizsgaeredménnyel szemben a vizsgaeredmények közzétételét követő 15 napon belül felülvizsgálati kérelemmmel lehet élni a vizsga értékelésére, jogszabálysértésre vagy az eredményszámításban mutatkozó számszaki hibára történő hivatkozással.'
A Jelentkezem a nyelvvizsgára fül alatt találsz egy letölthető Vizsgaszabályzatot. Kérlek olvasd el!
Üdv, Euroexam

Nemrég nyelvvizsgáztam másodjára és ez sem sikerült, 55 százalékos lett. Már csak 5 pont kellene. Szeretnék fellebbezni, mivel úgy érzem hogy ez az előzőnél sokkal jobban sikerült, ami 53 százalékos volt. Mit kellene írnom fellebbezés indoklásához? Ha valaki tud segíteni, kérem segítsen. Köszönöm

Ahogyan már mások is kérdezték, statisztikát szeretnék kapni - legalább a májusi vizsgákról! Szeretnénk látni a helyünket a világban... ez segítséget nyújtana ebben.
Előre köszönöm
Mukti

Kedves Mind!
A május 16-i, célzott vizsgán sikeres vizsgázók bizonyítványai várhatóan csütörtöktől vehetők át a Vizsgaközpontban, a vizsgahelyeken pedig előre láthatóan péntek reggeltől.
Amint átvehetőek a bizonyítványok, azonnal kiírjuk jobboldali bíbor hírek közé.
Üdv, Euroexam

Kedves Melcsi!
A friss hírek közé azonnal kiírjuk (a honlap jobb oldala), amint a bizonyítványok átvehetőek lesznek, még egy kis türelmedet kérjük.
A bizonyítványok átvételéről bővebb információt a Gyakori kérdések között találsz. Érdemes átböngészni.
Üdv, Euroexam

Sziasztok!
Nagyon örülnék, ha minél többen megosztanátok eredményeteket, készségekre bontva (Mediation, Reading, G&V, Writing, Listening, Speaking), hogy készíthessek egy kisebb felmérést.
Köszönöm. :)

Dear Euroexam,
lehet már tudni, hogy mikor lesznek készen a 16-i angol C1 bizonyítványai, és hogy kell majd átvenni őket?

Tisztelt Euroexam!

Hol lehet statisztikát találni a vizsgázók által %-ban elért eredményekről? A május 16.-ai vizsgáról volna szó.

üdv,
Aw

Húú! sikerült a vizsga!! pont 60% köszönöm euroexam, igaz az eredménnyel nem vagyok megelégedve de az a lényeg hogy megvan!
Veszprémiek amúgy titeket nem zavart hogy üvöltött kinntről az I need a hero?:D Meg az útépitkezést is elnapolhatták volna... na mind1 úgyhallottam jó lett sok embernek!mégegyszer köszönöm!

Amúgy nektek hogy sikerült? Hány százalék lett?

köszönöm szépen, közben már megtaláltam, nagyon izgulok, úgy látszik:)

Kedves Sunny!
Arra a vizsgahelyre kellene elmenned, ahova vizsgára jelentkeztél, ott megtudhatod elvesztett kódodat, illetve nyelvvizsgád eredményét is. Fontos, hogy ehhez a személyi igazolványod is szükséges!
Üdv, Euroexam

Ha nem találom a vizsgakódomat, kitől kérdezhetem meg?

köszönöm szépen :)

Kedves kb18!
Vizsgaszabályzatunkban az alábbi bejegyzés található a fellebbezésről:
'A vizsgaeredménnyel szemben a vizsgaeredmények közzétételét követő 15 napon belül lehet fellebbezni, vagy felülvizsgálati kérelemmel élni jogszabálysértésre vagy az eredményszámításban mutatkozó számszaki hibára történő hivatkozással. A fellebbezést első fokon a Vizsgaközpont vezetője/igazgatója, másodfokon pedig – az Oktatási Hivatal Nyelvvizsgát Akkreditáló Testület (NYAT) elnökével egyetértésben – az Oktatási Hivatal Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ (NYAK) vezetője bírálja el. A fellebbezés benyújtására a vizsgázó (kiskorú vizsgázó esetén törvényes képviselője) jogosult. A vizsgázónak részletesen meg kell indokolnia beadványát. Amennyiben a fellebbezés, vagy felülvizsgálati kérelem nincs megindokolva, vagy az indoklás hiányos, a Vizsgaközpontnak jogában áll azt
figyelmen kívül hagyni. A határidő elmulasztása esetén nincs jogorvoslati lehetőség.'

Ha fellebbezni szeretnél kérlek fáradj be a Vizsgaközpontunkba, ahol formanyomtatványunkon rögzíthetik észrevételeidet vagy fellebbezésedet benyújtahatod írásban (postai úton vagy e-mailben). Mindenképpen szerepelje rajta a neved és a vizsgakódod.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam.
Én szeretnék élni a fellebbezés lehetőségével, de nem tudom pontosan, hogy ezt hogyan kéne tennem. Van erre külön nyomtatvány, vagy kézzel írott levelet küldjek?

hát akkor gratulálok mindenkinek akinek meglett, a segítséget és gyors eredményhirdetést köszönöm az Euroexam-nek :-)

nekem is 77% overall-lal lett meg. ;-) én is az írásbelin szerepeltem gyengébben, listening 83% és beszéd 100%-a azért jólesik :-D

nah a többieknek akiknek meg még nem sikerült azoknak meg sok sikert!!

csak így tovább.
üdv,
Aw

u.i. vmi statisztikát lehet találni vhol hogy mennyi %ban mentek át a májusiak? köszönöm

Jupííí :) nekem is meglett 77%-kal!

Mondjuk a Writing-nál én is jobbra számítottam, mint 65%. De az a lényeg hogy összességében megvan (64%). Köszönet az Euroexamnek, hogy nem kellett még egy hétvégét végigizgulni!

Kedves Euroexam Csapata! Köszönjük a gyors eredményközlést:)

Húúúúú, most nagyon örülök, overall 77% !!!! :DD Mondjuk én a writingomra nem 59%-ot vártam, úgy éreztem, h 2 nagyon jó kis levelet írtam... De hiába pontoztak le, akkor is szépen átmentem! Juppííííí

Kedves Mindenki!

A májusi angol felsőszintű vizsga eredmények megtekinthetők az eredményt nézek menü pont alatt.

Üdv:
Euroexam

Kedves Ady és mind!
A rendes eredményközlési határidő júni 15, hétfő lenne de minden reményünk szerint ezt megelőzően közzé tudjuk már tenni. Ez a hét második felében várható, közelebbit sajnos még nem tudunk mondani. Amint lesz hírünk, megírjuk itt a fórumban. Addig türelmeteket kérjük (igen tudom, fogytán, de egy ellenőrizetlen, esetleg hibás adatsornak bizonyosan nem örülnétek). Tehát még néhány nap.
Naddy, ahogy Ady is írja, a teljes kódszámot kell MAJD beírni. Részletes instrukciók az Eredményt nézek oldalon.
Üdvözlettel:
Euroexam

már tényleg jó lenne tudni az eredményt... :D

Naddy!

Az eredmények menüpotn alatt azt írja, hogy az egész kótszámot írd be. =) vaze, én már nm bírok várni xD

Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha majd meg lehet nézni az eredményt, akkor azt a 6 számot kell csak beírni, ami nagyobb számokkal volt írva a matricán, vagy az egészet?

hahó!szerintem június 15-én lesznek eredmények, mert volt egy pünkösd hétfő ami nem munkanap...szóval még tovább kell várni:(

Dear Euroexam!

ha jól számolom jún. 12-én jönnek ki az eredményke nem? meg az lenne még kérdésem, hogy kb. hány órakor jönnénnek ki az eredmények

Üdv, AdY

az én számomra meglátszott a könnyítés, szal egyszerőbb volt tényleg a vizsga, kénylemes volt a sorrend is, nem kellet ottmaradni a listeningre, csak írásbeli részénél, mert az meg a legvégső rész volt. A grammar és vocab egyszerű volt bár a dictation-ben volt egy két húzós szó, de az sme siekrült rosszul. A writing is könnyű volt, szóval reményeim szerinte sikerülni fog =)

egész jó lett, talán a listening lett a legroszabb, sztem a short conv. nagyon nehéz volt, a task 3-nél még talán 8-ból 4 meglesz. am sztem nem volt nehéz.