május 23. angol B2 nyelvvizsga 2009 - 1. oldal

Kedves <*>!
Ez ügyben kérlek vedd fel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon a debreceni vizsgahelyünkkel.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!

Azt szeretném megkérdezni hogy ha én Debrecenbe vizsgáztam de még nem kaptam sms-t hogy átvehetném a bizonyítványomat akkor ezek szerint még ide nem érkezett meg vagy nem mindig küldenek értesítő sms-t?

Köszönöm!

Kedves Sally!
Ha komplex vizsgára jelentkeztél és az sikertelen volt, valamint külön az írásbeli vizsgarészek (Olvasott szöveg értése, Íráskészség, Nyelvismeret és szókincs, kétnyelvű vizsga esetén a Közvetítés is) és a szóbeli vizsgarészek (Halott szöveg értése, Beszédkészég) összesített eredményei is sikeretlenek voltak, akkor legközelebb is komplex vizsgára kell jelentkezned. Az internetes eredmény-lekérdezésed alkalmával, ha megjelent egy zöld felirat, miszerint sikerült az írásbeli vagy a szóbeli vizsgád, akkor arról kiállítunk egy államilag elismert írásbeli vagy szóbeli bizonyítványt. Ezután már csak a sikertelen vizsgarészt kell megismételned.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!

Ha tavasszal a B2 egynyelvű vizsgából a speaking 72%, a reading 62% lett, a listening viszont csak 40%, a grammar and vocab 50%, akkor mindegyik részt meg kell ismételni, ha szeptemberben újra próbálkoznék vagy a 60% felettieket nem?

Kedves Pancsi!
A "felülvizsgálati időszak" az eredményhirdetést követő 15. napon jár le, ez a fellebbezések benyújtásának a határideje. Ha te nem nyújtottál be fellebbezést, akkor ez téged csak annyiban a érint, hogy a bizonyítványodat te is kicsit később kapod meg, mint azok akiknek célzottan sikeres lett a vizsgájuk.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!

Nem a fellebbezésre gondoltam (nem nyújtottam be), hanem az oldalon a bizonyítványok átvételénél az alábbira:

"Figyelem!

Azoknak a vizsgázóknak, akik komplex vizsgát tettek de csak az írásbelijük, vagy a szóbelijük lett sikeres még várniuk kell, mivel az új Kormányrendelet értelmében a vizsgalapjuk csak az ún. felülvizsgálati időszakot követően zárható le. A felülvizsgálati időszak az eredményhirdetést követő 15. napon jár le. Ekkor terjeszthetők be bizonyítvány nyomtatásra!"

Lehet, hogy félreértettem, és ez engem nem érint.
Köszönöm,
Pancsi

Kedves Pancsi!
Az írásban rögzített fellebbezésekre a benyújtástól számított 15 napon belül válaszolunk írásban.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!

Komplex nyelvvizsgát akartam tenni, de csak a szóbeli része lett sikeres. Az írásbeli résznél 3% hiányzik. Lehetséges, hogy a Felülvizsgálat után mégis meglesz a nyelvvizsgám? És ha igen, arról mikor, és hogyan fogok értesülni?

Köszönöm

Kedves Mind!
A 2009. május 23-i angol Euro B2-es célzott vizsgán sikeres vizsgázók bizonyítványai megérkeztek a Vizsgaközpontba. Amennyiben a Vizsgaközpont szervezésében vizsgáztál, mától (július 3-tól) átveheted a bizonyítványodat. A vizsgahelyeken várhatóan július 6-tól vehetők át a bizonyítványok. Az átvétel pontos időpontjáról kérjük, érdeklődj a vizsgahelyen!
Üdv, Euroexam

Kedves Peti!
A honlapunk jobb oldalára, a friss (bíbor) hírek közé azonnal kiírjuk, amint lehet jönni a bizonyítványokért. Mielőtt holnap elindulsz, mindenképpen vess egy pillantást oda.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam,

Van értelme holnap reggel bemennem?
Van rá esély hogy meglesz a bizonyítvány?

Köszönöm,
Peti

Kedves Euro!
Köszönöm a választ, már meg is találtam a formanyomtatványt. Kitöltöm, és átveszik majd helyettem a bizonyítványt.

Kedves Peti99!
Ez esetben azt javasoljuk, hogy töltsd le a formanyomtatványunkat, mivel írásos meghatalmazás ellenében más is átveheti a bizonyítványt. A meghatalmazásban szerepeljenek a meghatalmazó és a meghatalmazott adatai (születési adatok és a személyi igazolvány száma), a vizsga adatai (típus, szint, időpont), valamint két tanú aláírása. Lásd. Gyakori kérdések.
Üdv, Euroexam

Kedves Euro!
Olvastam, hogy ma, vagy holnap érkeznek meg a nyelvvizsgák az Euro központba, és jövő hét elején azokra a vizsgahelyekre, amik a nyelvvizsgát szervezték. Én sajnos jövő héten nem tudom átvenni, ezért szeretném holnap átvenni a bizonyítványt. Megoldható, hogy az enyémet ne küldjék a vizsgahelyemre, hanem a központban át tudjam venni? Ha igen, akkor azt az Euro központtal beszéljem meg?
Köszönöm

nektek is felvételi miatt kell?

Pénteken odaadják nekik... De ŐK nekünk nemhiszem, hogy pénteken odaadnák... Ebből hétfő lesz!

Én olyan fülest hallottam, hogy pénteken adják át a közponztban a vizsgahelyeknek a bizonyítványokat, de ezt most ne vegyétek 100%-ra.

Kedves Euroexam!
Pontosan melyik napra várhatók a bizonyítványok?

Kedves Euroexam!
Közeljövőben szeretnék nyelvvizsgázni és érdeklődnék valami statisztika iránt! Hogy esetleg hány %-uk szokott átmenni iesmi! Előre is köszönöm

ertem, es koszonom!

Kedves "bizonyítvány"!
A május 16-i (célzottan sikeres) vizsgák bizonyítványai veheők át, a május 23-i, angol B2-es vizsgabizonyítványok várhatóan e hét végén érkeznek meg.
Üdv, Euroexam

Köszönöm,

Akkor a hét vége fele megyek a papíromért. :)

Kedves Euro!
Most itt a forumon azt irja, ha jol ertem, hogy a bizonyitvanyok ezen a heten csutortok magasagaban lesznek a vizsgakozpontban es a jovo heten hetfon, azaz juli 6.an lesznek a vizsgahelyeken.
Viszont azon az oldalon, ahova a rozsaszin link vezet, ott azt irja, hogy mar ezen a heten atvehetoek a vizsgahelyeken. Melyik a pontos idopont?

Kedves Peti!
A célzottan sikeres azt jelenti, hogy az a típusú vizsgád lett sikeres, amire jelentkeztél (komplex, csak írásbeli, csak szóbeli). Azoknak a vizsgázóknak, akik komplex vizsgát tettek de csak az írásbelijük, vagy a szóbelijük lett sikeres még várniuk kell, mivel a nemrég életbelépett kormányrendelet értelmében a vizsgalapjuk csak az ún. felülvizsgálati időszakot követően zárható le. A felülvizsgálati időszak az eredményhirdetést követő 15. napon jár le. Ekkor terjeszthetők be bizonyítványok nyomtatásra!
Üdv, Euroexam

Pontosan! Az nem célzottan sikeres ha komplexre ment és csak az egyik sikerült.

Tehát aki komplexen indult és meg is kapta illetve aki direkt csak írásbeli vagy szóbelire ment és megkapta, azaz aki elérte a célkitűzését :) gondolom én

Mit jelent az hogy célzottan sikeres?

Kedves Mind!
A célzottan sikeres bizonyítványok várhatóan a jövő hét végén, csütörtök-péntek magasságában érkeznek meg a Vizsgaközpontba. A vizsgahelyeken hétfőtől lesznek átvehetőek.
Üdv, Euroexam

az előző vizsgának a bizonyítványáért lehet már bemenni,mert eltelt 5-6 hét, azért kell fizetni? vagy csak akkor kéne ha korábban kérném, ugye?köszi

Reading: 75%
G&V:60%
Writing: 67%
Listening:66%
Speaking:88%

Overall: 71% - megfelelt komplex B2 középfokon.

=)