május 8. angol C1 - 1. oldal

Kedves to!

Köszönjük szépen az érdeklődésed.
Nem felejtettük el az ígéretünket, s a nyár végére mindenképpen kirakjuk a honlapra.

Addig is köszönjük mindenki türelmét!
Kellemes nyarat mindenkinek!

Euroexam

Kedves Euroexam!
Azt ígérték, hogy ha vége lesz a vizsgaidőszaknak, feltöltik a honlapra a vizsgadolgozatok javítási folyamatának leírását. Ez körülbelül mikorra várható?

Kedves Gábor!
Az ellenőrzést lefuttatuk és a eredményt a múlt héten postáztuk.
Amennyiben felveszed velünk a kapcsolatot e-mailben, akkor elektronikusan is el tudjuk küldeni neked az eredményt.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!

57% lett a vizsgám.Két hete 16-án mentem be megtekinteni ahol észrevettem, hogy a Grammar&Vocab feladatrészén belül a Multiple Choice megoldókulcsa hibás volt. Ezt az ott lévő tanárok is megerősítették és azt ígérték, hogy újrajavítják.
Mikorra várható eredmény és hogyan értesítenek róla?
Köszönöm segítségét!

Kedves Edina!
Sikeres komplex vizsga esetén automatikusan kiállítjuk a nemzetközi bizonyítványt is. Ha két külön vizsgaidőszakban szerezted meg az írásbeli és a szóbeli bizonyítványt, akkor kérésre 3 munkanap alatt elkészítjük.
Meghatalmazással más is átveheti a bizonyítványodat. Ehhez találsz letölthető formanyomtatványt a Gyakori kérdések között.
A bizonyítványokat a vizsgától számított 2 évig őrizzük meg.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam,

a bizonyítványt automatikusan több nyelven állítjátok ki vagy azt külön kérni kell? mivel, hogy jelenleg külföldön vagyok, a szüleim (2 tanús meghatalmazással) átvehetik-e? ill. van-e határ, hogy meddig őrzitek meg a bizonyítványt?
előre is köszi

Edina

Kedves Rékus!
E-mailben tudsz nemzetközi bizonyítványt kérni, amit a Vizsgaközpontban 3 munkanapon belül kiállítunk neked.

Kedves Jenny!
A hír igaz, a bizonyítványok valószínűleg holnap érkeznek a Vizsgaközpontba és pénteken átvehetőek lesznek. Természetesen megoldható, hogy holnap Budapesten átvedd a bizonyítványod.
Kérlek honlap érdeklődj telefonon vagy e-mailben, hogy mikor tudsz értejönni.
Az igazolás díját a debreceni vizsgahelytől tudod visszaigényelni.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!
A nyelvvizsgaközpontban, ahol vizsgáztam, azt a tájékoztatást kaptam tegnap, hogy van rá esély, hogy holnapra (csütörtök) elkészülnek a május 8-i angol C1 vizsga bizonyítványai. Ez mennyire valószínű? Mivel holnap más ügyben amúgy is felutazom Budapestre, akkor ha tényleg elkészültek, át is vehetném. Van erre reális esély?
Másik kérdésem, hogy azt a tájékoztatást is kaptam, hogy éppen a fentiek miatt már nem állítanak ki igazolást a sikeres nyelvvizsgáról, mivel amúgy is készen vannak/lesznek a bizonyítványok. Problémám az, hogy én már 2 héttel ezelőtt befizettem az igazolásért a 900Ft-ot, amit azóta sem kaptam meg, mivel az itteni (Debrecen) nyelvvizsgaközpont valamilyen adminisztrációs hiba miatt "elfelejtette" értesíteni Önöket erről az igényemről. Szeretném megtudni, hogy visszakaphatom-e a 900Ft-ot, (tudom nem nagy összeg, de sok kicsi sokra megy), mivel egy olyan szolgáltatásért fizettem, amit végül is nem kaptam meg. Valamint ezt kitől kell igényelnem, közvetlenül Önöktől, vagy ahol a befizetés történt?
Harmadik kérdésem, hogy ha holnapra mégsincs kész a bizonyítvány, akkor megkaphatom-e mégis az igazolást, ha személyesen bemegyek a budapesti központba.
Köszönettel,
B. Ildikó, Debrecen

Kedves Euroexam!

Van valami spéci neve annak a lapnak, amit sikeres komplex nyelvvizsga esetén kap az illető? Fel van rajta tüntetve, hogy melyik vizsgarész hány % lett, illetve azt hiszem, hogy ez egy nemzetközi elismervényféleség. De lehet, hogy hülyeséget mondtam.
(Külön csináltam meg a szóbelit és az írásbelit, és most szeretnék egy ilyet igényelni.)

Előre is köszönöm a választ!

Üdv.: Rékus

halala!

Nekem is 58% lett, de miért ellenőriztetnéd át az egész vizsgádat újra? Neked elég a pont 60%? Majd mindig az lenne a fejedben, hogy na éppen átestem...Nekem nem, és egyáltalán nem bánom, hogy nem csúsztam éppen át. Ha nyelvvizsga, akkor az minimum a 70%-tól kezdődjön! Szóval megyek szeptemberben is ;)

rosie,

ha ennyire nagy probléma volt ez, akkor miért nem szóltál ott helyben? és az hogy társad beszélt végig, nem jelenti azt neki sem, hogy meglett a vizsgája, mert azt is mérik, hogy hogyan tud az ember a másikra odafigyelni, a másikkal kkoperálni, ezért neki is vonhattak le pontokat...
a hozzáállásodtól függyetlenül, remélem, azért sikerült neked is...

Gratulálok mindenkinek, akinek meglett. Nekem sajna nem sikerült, de nem vagyok elkeseredve, hisz ismerem már a nyelviskolák célját és háttereket. Úgyh Euroexam vigyázz, kész jövök következő alkalommal!!!! :) Addig minden nyelvtanárnak happy sommer time!

Nekem is sikerült!:) És gratulálok mindenkinek,akinek szintén!

Rosie,köszönjük az értékes hozzászólást,gondolom vizsgán is ilyen választékosan fejezted ki magad,azért nem engedtek át. pff.

Rosie,

nem kell szidni senkit sem, mindenki tudja hogy szerencse is kell a vizsgához nem csak tudás, majd legközelebb sikerül...

Rohadtul mérges vagyok! A szóbelinél (párosával vannak az emberek beosztva) hozzánk raktak egy irritáló szemét kurvát, és nem hagyott szóhoz jutni, és ha miatta nem sikerült szétütöm.
FUCK YOU ALL!
ui: a listeningnél meg egy dagadt nő mászkált a parkettán, hogy kurvára ne halljunk már semmit...LEGKÖZELEBB AZ EGYETEMRE MEGYEK, AHOL A KÖZÉPFOKÚMAT TETTEM LE!

Kedves EUROEXAM!

Az lenne a kérdésem, hogy 57%-os összeredménynél kérhetek-e még egy javítást/ellenőrzést, tekintve, hogy ilyen közel a cél?

Congratulations for everybody, who passed the language exam:)
I am really happy, too:)))

Masik: Hetvegen is lehet vizsgaeredmenyeket erdeklodni?

Lenyeg hogy a letolthetos lapot valasztottuk mert ugye online nem tudtuk egymast megjelolni. A masik poen hogy van 2 levelem. 1. mikor megjott a regisztracio, koszonjuk hogy regisztralt es ezzel toltottem le a dolgokat. 2. Az email amit irtam hogy nem tudok belepni s valaszuk hogy nincs benne az adatbazisban. Nem tudom ez hogy jott ossze.

Mindegy igy legalabb meg par napig nem orlom magam hogy ennyi penzt kidobtam esely nelkul. :)

Szia!
Én sem találom a papírt. Ha online jelentkeztél a vizsgára, lépj be, ott fent van az eredmény (amúgy a kód is).

Gratulálok mindenkinek aki sikerült. Én és több másik "pajtásom" elég nagy prbolémában vagyunk mivel nincs papír (nálam elveszett, volt aki elhagyta, etc), s mivel nem került emailben kiküldésre (miért?) most jöhet a próbálgatás. Talán sikerül kideríteni.

SIKERÜLT!!! YUPEEEE!!!

Ildi, de jó, nagyon gratula!!!!!!! jó bulizást ;-D

Gratulálok Edina!
Nekem is sikerült, el se hiszem, 82%!!! :) Mégiscsak lesz buli hétvégén! :D

71%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves Vizsgázók!
A május 8-i angol Euro C1-es eredmények lekérdezhetőek az Eredményt nézek fül alatt.
Üdv, Euroexam

közben már látom, hogy a máj. 8ai visszaszámláló eltűnt... be is írtam a kódomat, ki is dobta, de még nincs eredmény.... én már kész vagyok:(

bibi, ezt honnan tudod???????????? a gyomrom most görcsbe rándult, és mi egyéb... mindjárt kidobom a taccsot srácok, ez rosszabb, mint amikor az egyetemen a szigorlati jegyemet vártam... :-S

1-kor kezdik el feltenni az eredményeket. Szétizgulom magam!!! :)

Ildi, itt is azt írták (egy másik témában), hogy 12 óra után adnak tájékoztatást máj. 8-ai vizsgákról, de még semmit nem találtam erről... áááá :-S
valami már lehetne...