március 31 B2 angol nyelvvizsga - 1. oldal

A hírhez kapcsolódó oldalt most az "Eredményt nézek" oldalról, a "A bizonyítvány átvételéről részletek itt..." linkre kattintva érheted el.
Üdv:
Euroexam

A vizsgabizonyítványok átvételéről szólt, azt hiszem.

Kedves Zsófinyu!
Ami a bizonyítványodat illeti:
Érdeklődj annál a vizsgahelynél akinek a szervezésében részt vettél a vizsgán (elmondásod alapján Budapesten) vagy írj a Nekünk, a vizsgaközpontnak egy e-mailt konkrét adatokkal és mi utána járunk.

A bíbor hírrel kapcsolatban kérlek írd meg, hogy miről szólt a hír, úgy könnyebben beazonosítjuk mint a dátumról.
Üdv:
Euroexam

Ha kecskeméten jelentkeztem, de pesten kellett vizsgáznom, mert szóltak, hogy csak oda mehetek, akkor hol vehetem át a bizonyítványom? És még az lenne a kérdésem, hogy hol találom meg azt a tájékoztatót, ami 14-e körül még bíbor színű volt a jobb oldalon? köszönöm

Kedves Dani!
Ezt így (félig) látatlanban nehéz megmondani. Kérlek küld el emailen a vizsgaazonosítódat (ha már nincs meg akkor teljes neved, szül dátum, hely) az info@euroexam.org-ra, utánanézünk és megadjuk pontosan.
Kösz és üdv: Euroexam

Nekem már csak az lenne a kérdésem, hogy olyankor hova kell mennem átvenni a bizonyítványt, ha on-line jelentkeztem, de már a jelentkezésem után máshova irányítottak, mert az a vizsgahelyszín akkor szűnt meg, és már foggalmam sincs, hogy az hol volt?

már itt csücsül a bizim a polcomon:)
yeee

Mettől: kérlek olvasd el a tájékoztatót a jobb oldali hírre kattintva.
Meddig: sokáig... Megőrizzük őket, és vigyázunk rájuk nagyon. Azért 1-2 hónapon belül jó ha értejössz.
Üdv: Euroexam

ja és még valami. nem tudja vki hogy mettől meddig lehet átvenni a biziket?

Szóval ma már átvehetem a bizimet fehérváron?

Kedves mind!

Bizonyítványok:
A vizsgára minden esetben valamely vizsgahelyen (ez általában egy nyelviskola, középiskola vagy egyetem keretein belül működik) jelentkeztetek. Budapesten Euroexam vizsgahelyet működtet az Euro Nyelvvizsga Központ és további számos intézmény is. A vizsgát magát (márc 24-én vagy 31-én) vagy az adott intézményben szervezték meg számotokra, vagy nagyobb létszám esetében külső termekben (pl egy középiskolában).

A bizonyítványok minden esetben abban az intézményben vehetők át, ahova jelentkezéseteket leadtátok, vagy elküldtétek. (On-line jelentkezés esetén is kiválaszottátok valamelyik vizsgahelyet, tőlük kaptátok az értesítő levelet a vizsgáról.) Azok, akik Budapesten a vizsgaközpontban jelentkeztek, a bizonyítványt is a II. Bimbó úton vehetik át. A többi budapesti vizsgahelyen (Bonus, Danubius, Tudomány, Shetland, Városmajor gimi stb stb...) jelentkezettek pedig ott.

Szolnokon és minden más városban is természetesen ugyanez a helyzet (tehát a nyelviskolában ahol jelentkeztél v ahova küldted a jelentkezésed ami nem feltétlenül azonos azzal a helyszínnel ahol a vizsgát magát írtátok). Ha netán már csak homályosan rémlik a jelentkezéseteket fogadó vizsgahely címe, akkor azt megtaláljátok a bal oldali térképre kattintva.

A bizonyítványok megérkezéséről itt a honlapon tájékoztatunk, külön levél nem megy. A jobb oldali bíbor hírre kattintva olvashatjátok a részleteket.
Üdv és gratulálunk mindenkinek!
Euroexam

végre :) átvehetem ma a bizimet :)

És BP-en mikor vehetők át a bizik, és hol? Vagy erről majd kapunk e-mail-t?

jah meg úgy általában,mikor vehetők át a bizik??És a helyszín az az,ami a vizsga helyszínének van kiírva?Tehát Szolnokon a BP nyelviskola?Jah és meddig vehetők át?Ugyanis örülök ha jövő héten arra tudok menni,de még az se tuti,mert nem ott lakom.Előre is köszönöm.

Azt szeretném kérdezni, hogy Miskolcon már átvehetők-e a március 31.-ei nyelvvizsga bizonyítványai??

Köszönöm

Köszönöm euroexam a tippeket, nagyon hasznosak. Nagyon meglep a közvetlenségnek ez a formája (segítőkészség), máshol minimum csatlakoznom kellene "életem egyetlen lehetősége-klubhoz" vagy fizetnem, hogy az ember kapjon néha 1-2 önzetlen jo szót, szoval köszönöm

Bizonyítványok:
A veszprémi kollégák tegnap elvitték a veszprémi biziket, ma tehát már minden bizonnyal átvehetők ott. Székesfehérváron is hétfőtől ott kell már lennie.

Csangohnak,
Peet és Orsi javaslata is kitűnő. Ha a próbavizsga füzetekből már mindhármat kivégezted, akkor valóban bátran érdemes Cambridge First Certificate (FCE) tesztekkel játszani. Valóban vannak hasonló feladatok, de ami ennél is fontosabb, hasonló módon, ugyanazokat a készségeket értékeli mindkét vizsga. Ezek tehát minden mennyiségben hasznosak. Pénzért minden jobb könyvesboltban találsz bőven, sőt innen, az on-line könyvesboltunkból is tudsz rendelni. Találsz a neten egy-két ingyen letölthető példányt is. (Pl.: http://www.cambridgeesol.org/support/dloads/fce_downloads.htm#spec2008 vagy http://www.englishspeaker.com/index%20-%20FCE.html ).
Magánvélemény, de én is azt mondom, hogy a tanári segítség azért jó ha időnként van. Magántanár (ha ért a vizsgához!) éppúgy hasznos mint az angolnyelvtanitas.hu Utóbbiak egy egyszerű, jó kis kompakt dolgot kínálnak. Ha belefér a költségvetésbe, akkor a vizsga előtti két szombatos tréning rettentő hasznos szintén.

Érdemes külön is figyelned a halláskészség fejlesztésére. Ha van DVD otthon, akkor nézz filmeket angolul, felirat nélkül, angol felirattal, akár úgy is, hogy egy-egy sokszöveges részt sokszor, meg-megállítva ismételsz. Magad se fogod hinni, hogy amiből elsőre egy kukkot se értettél, abból többszöri, apránkénti ismétlés után mennyi mindent ki fogsz tudni hámozni... ellenőrzésnek a végén ott az angol felirat. A Listeningre készülve nem a minél hasonlóbb feladat tehát a lényeg, hanem, hogy meggyőzd magad - az elsőre alig érthető szövegből is rengeteg elemi információt ki tudsz venni. A vizsgán pedig pontosan erre van szükség (és max a filmkölcsönzés árába kerül).
Jó készülést és nagyon sok sikert!
Üdv: Euroexam

hát köszi szépen, de én pl az oxfordos New First Certificate könyvet csináltam végig munkafüzettel, de nem volt elég a boldogságomhoz, gondoltam van jobb tippetek. (egébként meg épp elég kifizetni a vizsgadíjat:), de kösz

Velem itt is foglalkoztak. És nekem megérte.

Nehogy fizess azert!!! Penzkidobas! A Cambridge könyv végén benne van a megoldás nem kell itt másnak javítgatnia!!! Inkább angoltanárnak fizess aki foglalkozik veled!!!

Kedves csangoh!
Ajánlom figyelmedbe: angolnyelvtanitas.hu
Innen kaphatsz 3 feladatsort, amiért fizetned kell, viszont ha visszaküldöd, akkor kijavítják neked. Szerintem elég hasznos, mindenképp megéri.

Kedves Euroexam! A veszprémi vizsgaközpontban semmilyen felvilágosítást nem tudtak adni... Mikor vehetem át a bizonyítványom? (diplomához kell máj. 21-ig bemutatnom)

EUROEXAm! Hétfőn át lehet már venni Fehérváron is a bizonyítványokat?

Cambridge First Certificate :S azt hiszem igy irják!!! nagyon hasonló a reading, writing meg a grammar is (de nincs diktálás) és azt hiszem a magnó is hasonló kaliberű...

Sziasztok! Az én problémám, hogy az euroexam-es kiadványokon és a honlapon található feladatokon kívül nem találok sehol hasonlo jellegű feladatokat, mert ugye mindehol más típusfeladatok vannak. Tud nekem segíteni valaki?

Köszi Mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok! :))

Saját tapasztalat aki Eurora megy: Amit az Euro rendez tanfolyamot arra ne nagyon mennyetek, mert ezek csak ilyen átnézések,tippek,jó tanácsok semmi több.Sokkal többet ér egy magántanárral erre készülni.

én intenzív nyelvvizsga előkészítőre jártam.plusz a suliban is volt óra

videónézés felirattal(angollal),levélírás unalomig,sok sok nyelvtan és speaking mindenkivrl angolul(anyám is néha hülyének nézett ha angolul beszéltem hozzá):D

tanulás, tanulás, tanulás, kicsi alvás, tanulás, tanulás, tanulás, tanulás, kicsi alvás :) nincs sztem olyan tipikus tanulási tipp ezeken kívül! mindenkinek más és más az igeénye... de hajrá júniusra :) a Telc sztem. Inkább nem mondok véleményt! :S Írj levelelet magnóra!!! ha jól megy egészségedre :)