március 8.,német B2 nyelvvizsga - 1. oldal

Kedves Nikcs!
A március 8-i német nyelvvizgsák bizonyítványai már átvehetőek. Ha nagyon problémás a feljutás Budapestre,kérheted a bizonyítványod postázását is. Írj egy kérvényt az info@euroexam.org e-mail címre az adataiddal együtt, akkor ki tudjuk neked küldeni postán a bizonyítványodat.
Üdv, Euroexam

Én azután szeretnék érdeklődni,hogy a március 8-ai német Euro B2es nyelvvizsgák mikor érkeznek meg? remélem még nem késtem le az átvételről, nincs otthon internetem, nem tudtam mindig figyelni az oldalt.. ráadásul nem vagyok pesti, így a feljutást is meg kell szerveznem..
Előre is köszönöm a választ!

Sziasztok!!!
Nekem is megvan, én is ösztöndíjas voltam, mégsem "hencegek" vele. Mint olvastam, itt kisebb "állóháború" alakult ki... No, de annyi baj legyen, lényeg, h akinek sikerült KIRÁLY volt, akinek meg nem, NE ADJA FEL!
Meg lehet csinálni!!!

És még valami!
Nem a csak a % számít, mert lehet, h aznap volt a "pocsék" napod.
A lényeg, amit tudsz produkálni, élesben.
(Milyen a kommunikációs készséged-szóbelin)
Lehet Neked akármilyen nyelvdiplomád, ha egyszerűen rosszul teremtesz kapcsolatot külföldön...
És a nyelvet azért tanulod ugye -legalábbis én igen, - h tudjak beszélgetni más népek embereivel....

Szép napot mindenkinek!
Pusszantás, Krisztina Zsófi (a csaj, aki Bocskaiban volt, Baár-Madas, "A" épület, I. emelet, 114. terem)

A vizsgabizonyítványok kb mikor lesznek átvehetőek?

Az e-mail címem lehagytam: doridori13@freemail.hu

Ha valakinek van ideje, akkor írjon nekem egy e-mailt, hogy milyen nehéz a vizsga és hogy én majd mire figyeljek ha én vizsgázok, nagyon kérlek benneteket.

Kedves Gusztee!
Javasolom, hogy az "Eredményt nézek" oldalon fusd át a vizsgakód megadására szólgáló ablakocska feletti szöveget is. Alighanem megtalálsz minden lényegest benne.
Üdv: Euroexam

Nekem minden zöld,deee a 64%-os schreiben az piros!:S Ez mit jelent?
Bizonyítvány mikor hol?

MEEEGVAAAN!!!!:D 93% JEAHHHHH

Sziasztok!

Gratulálok nektek a sikeres vizsgához, én elbuktam... 61%
Ha jól olvastam akkor a részeredményeim miatt részvizsga ismétlés sem lehetséges.....

Hurrá, ez az. nekem is sikerült.

Aztaaaa...nekem is meglett, ráadásul 83%!!! Jézus...hát pedig nagyon nem erre számítottam... ezúton gratulálok mindenkinek, akiknek sikerült!!!

Gratula!Nekem is sikerült,83%-kal!! :) Én se számítottam ilyen eredményre,sőt... XD

Sikerült!74%!Erre nem számítottam!Úúúúgy örülök!:D

Kedves Vizsgázók!
A 2008. március 8-i német B2 és C1 vizsgaeredmények fenn vannak a honlapon, a Vizsgaközpontban is ki vannak téve. A vizsgakód segítségével meg tudjátok nézni az eredményeket.
Üdv, Euroexam

Nem dicskvésből írtam az egészet! Egyébként pedig volt a suliban egy "háziverseny" azok között akik rászorulnak erre a nyelvvizsgára, és ezek közül én értem el a legjobb eredményt, szóval innentől kezdve nincs miről beszélni! Ezen a "háziversenyen" pedig valóban olyanok vettek részt akik rászorulnak a nyelvvizsgára! És boccs ha nagyképűnek, illetve hencegőnek tűntem, nem ez volt vele a szándékom!
Várom már a holnapot, ha minden igaz akkor megtudjuk hogy sikerült-e!!!

Keves Chad, Jeahh és többiek!
A húsvéti ünnepeket is figyelembe véve az eredményközlés 20 munkanapos határideje hétfőre esik. Reményeink szerint a honlapon azonban péntek délutánig fel tudjuk tenni az eredményeket.
Kedves Messi!
Talán te is emlékszel rá: az ösztöndíjas (ingyenes) vizsga lehetőségét hangsúlyozottan a hátrányos anyagi, szociális helyzetben levő tanulóknak kínáltuk fel. Nem vagyunk hatóság, adóhivatal vagy efféle, így ellenőrizni ezt nem kívántuk, azonban a tájékoztatóban nagyon világossá tettük kinek szól és mi a célja, sőt a jelentkezési lapon tanárodnak és az iskola igazgatójának aláírásukkal kellett igazolni a fentieket. Hogy tanárod, igazgatód mit is gondolt erről, nem tudom, bár érdekelne... Megértem, ha egy felkínált "ingyenes" lehetőséget nem utasítasz vissza, bár esetleg felmerülhetett volna, hogy vannak még sokan akik valóban rászorulnak ilyen segítségre (akiknek nem csupán a tudásuk miatt nem merül fel egy felsőfokú vizsga letétele). De ha már így esett, legalább ne dicsekedj vele...
Üdv: Euroexam

hát a tájékoztatóban az volt hogy max. 20 munkanap. A mai volt a 15. nap, szóval szerintem ezen a héten meglesz az eredmény!

Mikor tudjuk már meg az eredményeket?

Hát valóban nem volt nehéz. Bár én nem kifejezetten erre a vizsgára készültem, hanem a DSD-re (felsőfokú), csak hát a suliban én kaptam meg az ösztöndíjat, ezért ha már küldtek akkor elmentem erre is, hogy egy középfokúm biztosan legyen. Lehet hogy csak azért tűnt ilyen könnyűnek mert a felsőfokúm az valami iszony nehéz volt, meg hát arra annyit kellett készülni hogy ajajj:) Mindenesetre szerintem tuti meglesz nekem. És remélem hogy nem csak ez, hanem a DSD is, ami azért mégis csak egy német nyelvdiploma:P

Hát szerintem nem volt egy nagy eresztés... A szóbeli meg egyszerűen egy vicc volt. Ha már mondtál egy passzív vagy egy vonatkozó névmásos mondatot a vizsgáztató majdnem összepisilte magát örömében.. Ezek után azt mondom csalódnék ha nem lenne meg min. 90%...

Hm, nem volt könnyű a szombati vizsga... Van egy sanda gyanúm,hogy májusban már ÖSDL-ezni fogok... :S

NA,ki érzi úgy,hogy májusban újra találkozik velem?Mert nekem tutira nem sikerült....evvvan

Holnap nőnap lesz...akkor a csajokat tuti átengedik:) hehe
Hajrá mindenkinek!

jaa én azt hittem hogy 80%-tól van meg.. nem mintha ez a 65% vígasztalna... én inkább a levél írástól félek.. egy óra alatt két 200 szavas levél.. hát nemtudom :S

isstenem..én nem akarok holnapot...ezek a témák...nagyon nem akarok szóbelizni

25 pontnál azért többet lehet veszíteni,125 pont 65%-a kb. 81 pont, de vigyázni kell arra,hogy a 40% minden részen meglegyen :S Én ettől félek nagyon... :S

25 pontnál azért többet lehet veszíteni,125 pont 65%-a kb. 81 pont, de vigyázni kell arra,hogy a 40% minden részen meglegyen :S Én ettől félek nagyon... :S

25???úristen!!!örülök,ha lesz annyim összesen....ennyire ember nem tud félni..a szóbelitől főleg...:S:S

sziasztok! Pesten fog valaki holnap nyelvizsgázni németből?? mert én igen.. és már nagyon félek :S.. remélem sikerül, de ahogy számoltam max. 25 pontot lehet veszíteni ahhoz hogy sikerüljön.. így nemtudom...sok sikert mindenkinek!!