Nyelvvizsga bizonyítvány - 1. oldal

Kedves Kisluca!

Természetesen van mód arra, hogy előre jelezd, hogy a bizonyítványok átvételére megadott legkorábbi időpont előtti héten csütörtökön vagy pénteken a Vizsgaközpontban átvehesd. De ezt egyértelműen előre kell jelezned emailben az info@euroexam.org címen, és ha lehet, telefonon is erősítsd meg.

Ez nem bevett gyakorlat, de előfordul ;)

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!
Olyan kérdésem lenne, hogy a nyelvvizsga bizonyítványt csak azon a helyen vehetem át ahol a nyelvvizsgat tettem vagy Budapesten a be érkezés napján is mielőtt ki lennének küldve az adott nyelvvizsga központba?

Kedves Nóra!

Köszönjük a kérdést. Nos, a válasz egyszerű, mindig, minden májusi vizsgázónk megkapta bőven időben a bizonyítványát, és ez az idén is így lesz 1000%-ig :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Végzős diákommal Euroexam nyelvvizsgára készülünk. Én úgy látom, jól jönne neki még egy hónap felkészülési idő, tehát szívem szerint a 2019. május 11-i nyelvvizsgát javasolnám neki, de nem vagyok teljesen biztos, hogy a júliusi 10-i dokumentumpótlási határidőig megkapja-e a bizonyítványát.

Láttam a Gyakori kérdések fórumszekcióban, hogy "minden évben úgy tervezzük meg a májusi vizsgáinkat, hogy az ilyenkor sikeres vizsgázók is mindig biztosan kezükbe kapják megérdemelt bizonyítványukat sok nappal a felvételi eljárásban megjelölt, júliusi dokumentum pótlási határidő előtt".

A kérdésem az lenne, ez idén is érvényes-e, biztos megkapná-e a nebuló a bizonyítványát, vagy inkább menjen az áprilisi vizsgára?

Válaszát előre is köszönöm:
Retkes Nóra

Kedves Nóra!

Gratulálunk sikeres vizsgádhoz :)

Sajnos, mi biztosan nem tudunk bizonyítványt előbb kiadni, mert az összes példányt egy adott napon kapjuk meg az Oktatási Hivatalon keresztül. Ráadásul évekkel ezelőtt megszűnt az a lehetőségünk, hogy bármilyen hivatalos igazolást kiadhassunk.

Tudjuk, hogy vannak helyzetek amikor napokon is múlhat egy diploma azonnali vagy csak hónapokkal későbbi kézhez vétele, de sajnos, nem tehetünk semmit ebben az ügyben.

Arról nincs tapasztalatunk, hogy közvetlenül az OH-hoz fordulva mi a helyzet.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Érdeklődni szeretnék, hogy van-e lehetőség a július 20-án sikeresen letett nyelvvizsga bizonyítványom gyorsabb kiállítására és átvételére? Van-e erre lehetőség (benyújtható kérelem formájában) a nyelvvizsga központnál vagy az Oktatási Hivatalnál?

Válaszotok előre is köszönöm!

Üdv,
Nóra

Kedves Balázs!

Jövő hétfőtől minden vizsgahelyen kézbe vehetők lesznek a május 12-i nem célzott bizonyítványok is, így még simán bemutathatod a júl. 11-i határidőre :)

Üdv: Euroexam

Tisztelt euroexam!
Szeretnék érdeklődni ,hogy a május 12 dike-i nem célzottan sikerült ( igaz 1 héttel előtte jeleztük , hogy célzottan csak szóbelizni szeretnék ,mert az írásbeli része már sikerült ) bizonyítvány száma mikor lesz fent a neten , illetve a bizonyítvány kiállítás dátumát honnan lehet megtudni , érdeklődni ? ( Tovább tanuláshoz , felvételihez kell nekem)
Előre is köszönöm a választ .
Üdvözlettel : Balázs

Kedves Imre!

Kérjük, hogy igényedet egy, az info@euroexam.org címre írt emailben írd meg nekünk, benne a postai elérhetőségeddel és az átutalás részleteivel. Kollégáimnak akkor segítesz igazán, ha csinálsz egy screenshot-ot az átutalásról (persze csak, ha ez nem jelent nehézséget).

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!
Szeretnék érdeklődni hogy a banki átutalással történt befizetésről a számlát milyen módon és kitől kell igényelnem ami a vizsgadíj visszatérítéséhez szükséges?
Köszönöm előre is.

Kedves Andi!

Már mehetsz is, vár a bizid. Aztán meg mi, hogy tedd le a szóbelit is sikeresen :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam! Akkor jövőhéten már mehetek is a komplex vizsgámból (amit május 12.-én írtam) sikerült írásbelimért kapott bizonyítványomért?
Köszi,
Andi

Kedves better_engineer!

A május 12-i angol B2-es vizsgák bizonyítványai jövő hétfőtől lsznek elérhetők minden vizsgahelyen.

Üdv: Euroxam

Kedves Euroexam!

A Május 12-én tett sikeres angol komplex B2-es bizonyítványok is átvehetőek lesznek a héten, hasonlóan az ötödikén teljesített vizsgákhoz?

Köszönöm szépen a választ előre is!

Kedves hastati!

A május 5-i bizonyítványok már mától minden vizsgahelyen átvehetők.

Üdv: Euroexam

A május 5-i C1 angol bizonyítványát mikor lehet átvenni?

Kedves Jenő!

Holnaptól átvehetők az április 14-i vizsgák bizonyítványai minden vizsgahelyen.

Üdv: Euroexam

Kedves Andi!

Igen, a külön letett sikeres külön vizsgáért is jár bizonyítvány :)

Üdv: Euroexam

Kedves EuroExam!

Áprikis 14-n vizsgáztam angol B2 komplexen - sikeresen. Mikor vehető át a bizonyítvány?

Köszönöm!

Üdv: Jenő

Kedves Euroexam!
A komplex vizsgámból, csak az írásbeli sikerült. Ebből kapok bizonyítványt?

Köszönöm,
Andi

Kedves Andrea!

Ha komplex vizsgát tettél, akkor semmi dolgod, automatikusan kapsz tőlünk egy nemzetközi bizonyítványt a másik mellé :)

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!
Márciusban tettem sikeres felsőfokú komplex nyelvvizsgát Önöknél. A honlapon egy-két kommentből most láttam, hogy lehetőség van nemzetközi vizsgabizonyítvány kiállítására is. Mivel gondolkodtam rajta, hogy esetleg a jövőben külföldön vállalnék munkát, így ez hasznos lehet. A kérdésem, hogy a nemzetközi bizonyítvány igénylésének mi a módja illetve van-e külön díja a bizonyítvány kiállításának? Illetve ez mennyi időt venne igénybe, mert a nyelvvizsgámat még nem vettem át, így lehetőség lenne megvárni amíg mindkettő meglesz és akkor átvenni?
Köszönettel:
Andrea

Tisztelt Euroexam!

A március 3-i angol nyelvvizsga bizonyitványok mikortól lesznek átvehetőek?

Tisztelt Euroexam!

Köszönöm a gyors választ. Igen, megvan az írásbelim már, amit még novemberben csináltam a BME-n. Szuper! :) Köszönöm!

Kedves Brigi!

Ha a decemberi sikeres szóbeliddel egy korábbi írásbelivel együtt meglett a komplex vizsgád, akkor csak annyi dolgod van, hogy a kérésedet megírod emailben az info@euroexam.org címre, és mi kiállítjuk neked a nemzetközi bizonyítványt.

Ha egyelőre csak a szóbelid van meg, akkor arra külön nem állítunk ki nemzetközi bizonyítványt. Majd ha az írásbelid is sikeres lesz.

Azért fogalmaztunk ilyen vagylagosan, mert a hozzászólásodból nem derült ki, hogy melyik helyzet illik rád ;)

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!

Sikeres szóbelit tettem decemberben és szeretnék érdeklődni, hogy ha szeretnék az állami nyelvvizsga bizonyítványomhoz nemzetközileg elfogadott bizonyítványt is mi a teendőm? Külön kell ezt kérnem valahol? Úgy emlékszem olvastam a honlapon, hogy külön kérésre kaphatok.

Köszönöm a segítséget előre is!

Kedves Dominik!

Október 2. hétfőtől minden vizsgahelyen átvehetők lesznek a bizonyítványok.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy az augusztus 5-ei angol nyelvvizsga bizonyítványok mikor lesznek átvehetőek?

Kedves Timon!

Valamikor létezett ilyen rendszer, de ma már nincs. Az eredményesség azt jelenti, hogy a megcélzott szintet teljesíti-e egy vizsgázó vagy nem.

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!

Ha C1-es vizsgán nem érem el a 60%-ot, akkor bizonyos határ felett még kaphatok B2-es bizonyítványt?