Online felkészítő tanfolyam - 1. oldal

Köszönöm a tájékoztatást!
Már nagyon várom a kezdést!
Tündi.

Kedves Tündi!

Az online Expressz tanfolyamok időpontjait frissítettük honlapunkon, így augusztus 17-ei héten lesz a B2-es angol Expressz tanfolyamokra a 0. és egyben regisztrációs hét.
Jó felkészülést!
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!
Szeptemberi vizsgára szeretnék felkészülni, ingyenes angol B2 online expressz tanfolyamon keresztül, de a rendszer azt írja, hogy jelenleg nem lehet rá jelentkezni. Mikor lehet jelentkezni rá? Nagyon szeretném tudni, jelenleg más felkészülési lehetőségem nincs. Előre is köszönöm. Tündi.

Kedves Barbi!
Semmiről sem maradtál le:) Az angol B2 expressz tanfolyamunk újraindult, ezen a héten a bevezető teszt érhető el, jövő héttől pedig indul maga a tanfolyam. Hetente, rendszeresen, célzottan a júniusi nyelvvizsgára.
Sok sikert ...
üdv,
Euroexam

Kedves Euroexam!

Júniusi nyelvvizsgámhoz kapcsolódva szerettem volna jelentkezni az angol B2-e expressz tanyfolyamra, de sajnos látom, hogy lecsúsztam a határidőről. Van mód pótjelentezésre?

Köszönettel:
barbi

Kedves Klaudi!

Kérjük írd meg regisztrációs adataidat az info@euroexam.org címre és utánajárunk, hogy mi lehet a probléma! :)

Üdv,
Euroexam

Kedves Euroexam!
Tavaly sokat segített a B2-re felkészítő alaptanfolyam a nyelvvizsgám megszerzésében. Idén arra gondoltam megpróbálkozok a c1-es nyelvvizsgával, de szeretnék most is itt gyakorolni online. Viszont nem sikerül belépnem, mert azt írja, hogy vendégként nem léphetek be, pedig be vagyok jelentkezve.Már a sütiket is engedélyeztem. Ebben szeretnék segítséget kérni. Előre is köszönöm.
Klaudia

Kedves Eleonóra!

Ezt a címet másold be a böngésződbe és már regisztrálhatsz is az ingyenes online tanfolyamra: http://elearning.euroexam.org/

Jó készülést!

Üdv: Euroexam

Hol tudok jelentkezni a felkészítő tanfolyamra?

Elenóra

Kedves Nóra!
Az eLearning rendszer új webszerverre került át, információm szerint max. 15 perc, és újra elérhető lesz.
Kösz a türelmedet,
jó tanulást és sikeres vizsgát,
Euroexam

Kedves Euroexam!

Szeretnék jelentkezni az online nyelvtanfolyamra, de nem tudom megnyitni az oldalt.
Folyamatosan a következőt írja ki. "You don't have permission to access / on this server."
Mi lehet a gond?

Köszönöm most már működik. :)

Üdv.:
Erika

Kedves Erika és minden E-learning-ező!

Az online tanfolyamok újra elérhetők, folytathatjátok - vagy kezdhetitek - a gyakorlást, felkészülést. Köszi a türelmet és elnézést a kisebb kellemetlenségért :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Regisztráltam az elearninghez, de eddig csak 1x sikerült belépnem. Mi lehet a gond? Azt írja, hogy a Chrome nem találja az oldalt, más böngészővel is probálkoztam, nem sok sikerrel. Az alaptanfolyam és az expressz angol kurzuson is részt vennék. Láttam a fórumon, hogy tegnap nem működött az oldal, de nekem sajnos előtte sem és most reggel sem.
Előre is köszönöm a segítséget.

Üdv:
Erika

Kedves Andrea!
Az ingyenes Expressz online tanfolyam feladatai a vizsga után még egy-másfél hétig lesznek elérhetők az Euroexam elearning rendszerében. Az Alaptanfolyam feladatai időkorlát nélkül, folyamatosan elérhetők.
A következő 4 hetes Expressz tanfolyam a májusi vizsgához igazodva indul április elején. Bízzunk benne, hogy erre neked már nem lesz szükséged de azért másoknak ajánld bátran :)
Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!

Holnapután megyek nyelvvizsgázni, részt vettem az online felkészítő tanfolyamon. Kérdésem lenne, hogy a nyelvvizsga után is elérhetőek lesznek a feladatok ugyanúgy, ahogy ebben a négy hétben?

Előre is nagyon köszönöm a válaszukat.

Üdvözlettel,

Andrea

Én is köszönöm szépen a választ és a segítséget!

Üdv: Andi

Nagyon köszönöm a gyors segítséget!
Üdv: Andrea

Kedves brezovszkia és landi0514!

Köszönjük észrevételeteket az online tanfolyammal kapcsolatban. A hibát megoldottuk, így akár neki is láthattok a teszt megoldásának! :)

Üdv,
Euroexam

Kedves Euroexam!

A március 8-i német nyelvvizsgára szeretném elvégezni az online expressz német nyelvtanfolyamot, azonban nem enged csatlakozni a csoporthoz. A kiírtak alapján elvileg január 27-től lehetett csatlakozni. Mi ilyenkor a teendő? Előre is köszönöm!

Kedves Euroexam!

Március 8-án szeretnék középfokú nyelvvizsgát tenni német nyelvből. Ehhez szeretném igénybe venni az online expressz német nyelvtanfolyamot.A regisztráció január 27-től volt meghirdetve. Hétfő óta próbálok naponta jelentkezni, de mindig csak azt írja a rendszer, hogy jelenleg ez nem lehetséges. Szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz lehetséges a jelentkezés.

Kedves Gina!

Az online tanfolyam 4 hetes, és heti felosztásban kerülnek elő a különböző vizsgafeladatok a hozzájuk tartozó ráhangoló és előkészítő gyakorlatokkal együtt. Vagyis egy beküldhető writing feladatot akkor kaphatsz, amikor az ahhoz kapcsolódó gyakorláson már túlestél (pl. a Week Two vége felé biztosan), különben nem sok értelme lenne az egésznek.

Vagyis kérjük, légy türelemmel, időben be tudod majd küldeni az irományaidat és ugyancsak időben eljutnak hozzád majd az értékelésünk és a visszajelzéseink is.

Jó készülést!

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!

A júl. 27.-i angol B2 nyelvvizsgára készülnék az online express tanfolyamon keresztül.
A kérdésem az, hogy az fogalmazásokat, esszéket is fel lehet tölteni és leellenőriztetni? Ha igen, hogyan, mi a menete?
Megpróbáltam már felvenni a kapcsolatot a megadott tanárral, e-mailt is írtam, de eddig még nem kaptam választ sehonnan.

Segítséget köszönöm
Gina

Kedves Beáta!

Minden csak rajtad múlik :) Az online kurzus minden korábbi feladatához hozzá tudsz férni természetesen, vagyis a hátralévő bő 2 hétben mindent végigcsinálhatsz.

Az elearning formátum miatt minden megoldásod eredményességéről azonnali visszajelzést kapsz.

Minden további kérdésedre a "course tutor-od" válaszolni fog.

De most már ne késlekedj, hajrá!

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!

A május 11-ei angol C1 kétnyelvű vizsgára jelentkeztem. Sajnos azonban úgy tűnik, kissé kifutottam az online felkészítő tanfolyam idejéből - nem sikerült jelentkeznem április elején, csak most.
A kérdésem az lenne, hogy ha most jelentkeztem rá, akkor elérhetőek-e számomra az elmúlt, már "letelt" hetek vizsgafeladatai, ill. ha megcsinálom a korábbi feladatokat, van-e lehetőségem ugyanúgy kijavíttatni őket?

Válaszukat előre is nagyon köszönöm!

Kedves Weky!
A szóbelire is bőségesen van anyag az ingyenes online tanfolyamon. A B2-es Beszédkészség vizsgarész 2. feladatára (Picture story) egy hosszú, ún. tutorial készít fel az Expressz online tanfolyamban, igen alaposan, több lépésben, egy adott képsort használva. A feladatsor végén az a lehetőséged is megvan, hogy felvedd saját Magadat, és beküld nekünk a felvételt, és mi elküldjük neked az értékelésünket.

Emellett heti egy alkalommal csetelési lehetőség is létezik skype-on.

A hallásértés feladatokra pedig a tanfolyam minden hetében gyakorolhatsz, készülhetsz, az angol B2-es kurzuson pl. összesen 6 feladatsor segítségével.

Jó készülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

A nyelvvizsga szóbeli részére szeretnék felkészülni. Az online tanfolyamok ebben mennyire segítenek? Van esetleg külön hallgatás+beszéd tanfolyam?

Köszönöm

Kedves Euroexam!

Köszönöm a gyors és kimerítő választ, máris kezdem az online alaptanfolyamot.

Kedves Zsanett és Gabe!

Megvásárolható kiadványaink mellett számos, ingyenesen hozzáférhető gyakorlófeladattal igyeszünk segíteni a felkészülést, amelyeket külföldről is gond nélkül elérhetsz:

1. Letölthető vizsgatesztek:
http://euroexam.org/felkeszulok/letoltheto-vizsgatesztek Ezen a linken korábbi Euroexam vizsgák teljes feladatsorait tudod letölteni megoldókulccsal és hanganyaggal. A teszt megoldása tudásszinted felmérésében és a felkészülésben egyaránt sokat segít, így mindenképpen ajánljuk.

2. Online felkészítő tanfolyamaink:
http://elearning.euroexam.org/
Ezen az oldalon lehetőséged van csatlakozni 6 hetes alap, illetve 4 hetes expressz felkészítő tanfolyamunkra.
Alaptanfolyamunk hat leckén keresztül visz végig az Euro vizsgák követelményrendszerén, az expressz tanfolyam során pedig folyamatos tanári támogatás mellett készültök a vizsga feladataira.
A 6 hetes Alaptanfolyam folyamatosan elérhető, az aktuális Expressz kurzus pedig elindult már, de ez nem jelent nagy problémát, ugyanis a kiadott feladatok felkerülnek az archívumba is, ahonnan könnyen elérheted őket.
Gabe, jól gondolod, Expressz tanfolyam indul a május vizsga előtt is, de semmi akadálya, hogy már most belevágj. Először érdemes végigcsinálni az Alaptanfolyamot. Ez a vizsga követelményeit szem előtt tartva frissíti fel tudásod, segít felmérni, hol vannak nehézségeid. Utána a vizsgafeladatokat tartalmazó Expressz tanfolyammal folytasd. Az Euroexam online tanfolyamok semmilyen kötelezettséggel nem járnak, bárkit szívesen látunk, függetlenül attól, hogy fog-e, ha igen hol, mikor vizsgázni.

3. Heti gyakorlófeladatok:
http://euroexam.org/felkeszulok/heti-gyakorlofeladatok
Hetente közzéteszünk honlapunkon egy-egy eredeti Euroexam vizsgafeladatot, majd egy hétre rá a megoldásokat.

Sok sikert kívánunk a felkészüléshez!
Üdv,
Euroexam

Kedves Euroexam!

En a marcius 9-i angol felsofoku komplex, egynyelvu nyelvvizsgara keszulok fel. Lattam, hogy vannak konyvek, amik megvasarolhatok, en azonban kulfoldon tartozkodom, igy nem tudok ezekhez hozzajutni. Erdeklodni szeretnek, hogy van-e elerheto on-line vizsgafelkeszito, probavizsga stb.

Koszonettel: Zsanett