Próbavizsga - 1. oldal

Kedves Euroexam!
A mai Educatio kiállításon mikor és hol lehet próbanyelvvizsgázni?
Köszönettel
Léna

Kedves Vivien!

Szóbeli próbavizsga lehetőség biztosan lesz, írásbeli valószínűleg nem. Kérünk, nézd ezt az oldalunkat, itt jelennek meg majd a dátumok a szóbelikről.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a május 21.-ei vizsga előtt, lesz e lehetőség még valamikor egy B2 angol próbavizsán részt venni?

Köszönettel
Vivien

Kedves Kriszti!
Jövő héten, az Educatio kiállításon. A részleteket itt találod:
www.euroexam.org/educatio
Üdv,
Euroexam

Tisztelt Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy a közeljövőben mikor lesz lehetőség írásbeli próbanyelvvizsga tételére.

Köszönettel,
Kriszti

Kedves Anna!

A nyári Vizsgaturné különböző partnereink által szervezett eseményei során bőven lesz alkalmad egy próbavizsga keretében kipróbálni magad. Ezen a héten pénteken (26-án) pl. a Tudomány Nyelviskola szervez egy komplex délutáni banzájt, benne próbavizsgával.

Ezekről nálunk is kaphatsz információkat (http://www.euroexam.org/nagy-nyari-nyelvvizsga-turne), és az érintett partnereknél is érdeklődhetsz.

Sok sikert!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy mostanában (lehetőleg a nyár folyamán) mikor lesz próbavizsga lehetőség?
Nyelvvizsgázni szeretnék (lehetőleg még a nyár folyamán) de próbavizsga nélkül nem szívesen vágnék bele a dologba.
A választ előre is köszönöm! :)

Kedves Euroexam!

Érdeklődni szeretnék,hogy a próba nyelvvizsga, írásbeli eredményét emailen keresztül kapjuk-e meg?! Márciusban tettem próbavizsgát,a Diplomamentő tanfolyam keretein belül! A szóbelim sikerült,de az írásbeliről még nem kaptam eredményt! Köszönettel:
Melinda

Kedves rbori!

Ebben az évben ingyenes próbavizsgánk sajnos már nem valószínű, hogy lesz, a következő rendezvény amelyen részt veszünk az Educatio Kiállítás lesz a következő év elején.

A próbavizsga lehetőségeket egyébként mindig kiírjuk a honlap főoldalára, vagy a Felkészülök fül alatt található Szóbeli próbavizsgák menüpontba, így érdemes folyamatosan figyelgetni.

Üdv,
Euroexam

Sajnos erről már kicsit későn értesültem, esetleg tudnak mondani más időpontot próbavizsga lehetőségre a közel jövőben?
Köszönöm!

Kedves rbori!

Ebben a pillanatban is zajlanak ingyenes próbavizsgáink a HVG Állásbörzén! Még nem késtél le semmiről, ma hat óráig még bármikor kipróbálhatod magad, de akár holnap is becsatlakozhatsz.
A HVG állásbörzéről további információkat honlapjukon találhatsz, a http://www.hvgallasborze.hu/ oldalon.

Üdv,
Euroexam

Érdeklődni szeretnék hogy mikor kerül megrendezésre próba nyelvvizsga, vagy esetleg van rá lehetőség a közel jövőben?
Köszönöm!

Kedves Enikő!

Az Educatio kiállításon mind az írásbeli, mind a szóbeli próbavizsgákra helyben várjuk a jelentkezést, előzetes regisztráció nem szükséges. Várunk téged és mindenkit nagy szeretettel!

Üdv: Euroexam

sziasztok!

Kell, vagy lehet előre jelentkezni a próbanyelvvizsgára amelyik az Educatio kiállításon lesz?
Köszi
Enikő

Kedves Mylus!

A stand száma N308, de sokkal könnyebben megtalálsz majd minket, mint Euroexam standot. Várunk szeretettel, téged és a többieket is :)

Üdv: Euroexam

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy az Educatio kiállításon hányas pavilonban találunk meg Titeket?
Köszönöm.

Kedves Réka!

Köszönjük a visszajelzést, máris javítjuk. Kb. 20-30 perc múlva elérhető a javított kulcs.

Üdvözlettel:
Euroexam

Kedves Euroexam!

A honlapra feltöltött Angol EuroPro B2 letölthető vizsgateszt Listening részében, a megoldókulcsban nincs benne a Task 3 19. megoldása. Üresen van hagyva a sor. Érdekelne, hogy ott mi a megoldás.

Előre köszönöm,
Réka

Kedves Edmond!
A Felkészülök->Próbavizsgák oldalon találod a próbavizsgákkal kapcsolatos részleteket. Ne feledd azt se, hogy számos, komplett letölthető vagy nyomtatott formában megvásárolható feladatsort is találsz, bennük megoldókulccsal, így a vizsgáztató tanár közreműködését nem igénylő vizsgarészeket magad is ki tudod értékelni.
Üdv és jó készülést:
Euroexam

Hogyan lehet próbavizsgát csinálni?

Tisztelt Abendstern!
Az angol próbaszóbeli vizsga pontos ideje jövőhét elején kerül pontosításra, de a napját már tudjuk. A B2-s angol az 24.-én, a C1-s angol 25.-én lesz.
Üdv,
Euroexam

Tisztelt Euroexam,

érdeklődnék, hogy kiderült-e már mikor lesz az angol szóbeli próbanyelvvizsga megtartva? Köszönöm!

Kedves Szofi_Szf!
A legutóbb megjelent Euro B2 Practice Test Set 3-at CD nélkül áruljuk. A hanganyaga ingyenes letölthető a honlapunkról a Felkészülök/Ingyenes letölthető audio fájlok/Próbavizsga-feladatsorok alatt.
Amennyiben te külön (300,-Ft ellenében) hanganyaggal rendelted meg, akkor kérlek küldj nekünk egy emailt az adataiddal az info@euroexam.org e-mail címre és pótolni fogjuk a hiányosságot.
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!

Kevesebb, mint egy hónapja rendeltem Önöktől Eurocity B2, illetve Practise test B2 Set1-2-3 könyvet.
Azóta nem nagyon volt időm rájuk.

A napokban elővettem a rendelt termékeket, és kibontottam.
Sajnos nem néztem meg még a kiszállítás idején, hogy a Set3 audio CD-je hiányzik.

Tudnak-e esetleges ezen segíteni?
Nem tudom, hogy mi a teendő, van-e arra valamilyen lehetőségem, hogy megkapjam a hiányzó CD-t?

Rendelési adatokat szükség esetén tudok Önöknek küldeni!

Előre is köszönöm válaszát:
Szofi_Szf

Kedves Hajnalka!
Angolból kicsit többet kínálunk: a vizsga teljes írásbeli részét az úgynevezett „Villámtréning” során lehet kipróbálni vizsgaszerű körülmények között, de e keretek között marad idő minden vizsgarész után kiértékelésre, tanácsadásra és kérdésfeltevésekre is. Ehhez a villámtréninghez szervesen kapcsolódik a próbaszóbeli. Mindezek időpontjairől és árairól találsz további információkat a honlapon. A kettő együtt tartalmazza komplex próbavizsga minden elemét, de némi tanári segítséget is az eredmények értékelésében és a további teendők meghatározásában. Felhívjuk még a figyelmedet, hogy az „Educatio” kiállításon is lehet próbavizsgázni, de ott az idő rövidségre miatt nem a teljes feladatsort, csak néhány feladatot lehet kipróbálni.
Üdv, Euroexam

Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy angol B2 szinten is rendeznek e komplex próbavizsgát vagy csak németből?
Előre is köszönöm, Hajni.

Kedves Nóri!
Augusztusban lesz legközelebb próbaszóbeli vizsga.
Angol B1,B2 szinten aug. 27-én,angol C1 szinten pedig aug.28-án.
Német B1,B2,C1 szinten aug.26-án.
További információt a honlap jobb oldalán szereplő, friss hírek között találsz ('Szóbeli próbavizsgák angol és német nyelven').
Üdv, Euroexam

Kedves Euroexam!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor és hol lehet majd próbavizsgát tenni, illetve, hogy ere mikor és hogyan kell jelentkezni. Előre is köszönöm segítségüket.
Üdvözlettel: Nóri

Kedves Dóra!
Természetesen lehet halasztást kérni. A vizsgadíj 80%-át jóváírjuk a a következő jelentkezéskor, a 20%-ot pedig kezelési költségként számítjuk fel.
A próbaszóbeli vizsga mellett ajánljuk, hogy töltsd le a Készülök / Próba vizsga fül alatt található feladatsorokat és az értékelési kritériumokat, mintamegoldásokat. Ezek segítségével, te mint tanár, már jóval előbb tudsz velük egy komplett próbavizsgát csinálni.
Ez azért is fontos, mert az augusztusi próbavizsgák, csak a Beszédkészség vizsgarészből állnak.
Üdv, Euroexam

Tisztelet Euroexam, Érdeklődni szeretnék, hogy vizsga elhalaszása lehetséges-e és, ha igen milyen kondíciókkal. A következő okból kérdezem: Két diákom gondolkodik, hogy a szeptember 4.-i vizsgára jelentkeznének, de előtte elküldeném őket a próba vizsgára. Viszont, ha ott esetleg rosszul szerepelnek, akkor okkal merülhet fel bennük az igény, hogy inkább a decemberi időpontot válasszák, viszont addigra már le kellett, hogy adják a jelentkezésüket a szeptemberi időpontra. Tud erre a dilemmára valami megoldást ajánlani? köszönettel Dóra