Szóbeli gyakorlás online, Skype-on

Persze!

Kedves Diákok!
Folyamatosan vállalok EURO közép, felsőfok és gazdasági nyelvvizsgákra felkészítést magán és kis csoportos órák keretében nagy tapasztalattal.
Információk, jelentkezés:
https://angoloktatas-barati-aron.webnode.hu/

Sziasztok! Felsőfokú angol nyelvvizsgára készülök, azonban nincs kivel beszélgetnem. Szívesen skypoznék esténként 9 órától fél 10-ig minden nap kitartó, fejlődni vágyó tanulóval. Számomra a lényeg a folyamatos gyakorlás. Jelentkezéseket e-mailben várom: nemeth.aliz91@gmail.com

Sziasztok!

Németből újrakezdő vagyok. A nyelv gyakorlásához keresek skype-partnert.
Köszönöm!

Sziasztok!
A májusi angol üzleti B2-es vizsgára keresek budapesti partnert akivel a közös feladatra együtt készülhetünk. e-mail: soltesz.erika@hotmail.com

Szia!
Lilla vagyok, 16 éves, és beszélgetőpartnert keresek. Szeretném fenntartani a jelenlegi beszédtudásomat. Szeretnél velem skypeon beszélgetni? Esetleg filmekről, könyvekről, amiket láttunk/olvastunk, vagy küldhetek oldalakat! :)

Sziasztok !
Nyáron szeretnék B2-es német nyelvvizsgát szeretnék csinálni, Van valakinek kedve levelezőtársnak lenni ? Esetleg személyesen is tudnánk gyakorolni, Fehérváron vagy Budapesten . e-mail címem : angelito@indamail.hu vagy skype lisziga

Köszönöm :D

Sziasztok!

Van esetleg valaki, aki a márciusi angol középfokú nyelvvizsgára készül és Győrben él?
Ha nem is él Győrbe, lenne kedve skype-on beszélgetni?
Köszi

Szia az e-mail címem: kimiko333@freemail.hu avagy sipkaa13@gmail.com
Üdv:Sipka Gergő

Kedves Eszter,

Az alábbi e-mail címen fel tudod venni velem a kapcsolatot, a további részleteket ott, majd azt követően telefonon meg tudjuk beszélni, egész nap elérhető vagyok! :)

varfalvinikolett@gmail.com

Köszönöm, hogy írtál, remélem tudunk majd egy párt alkotni a vizsgán! :)

Üdv, Niki

Szia!

Én szívesen gyakorolnék veled, C1 angol vizsgára készülök jövő szombatra. Hogyan tudunk kapcsolatba lépni? Nem találtam meg a hozzáférést az email címedhez...
Üdv,
Eszter

Szia!

Köszönöm a választ!

A szeptember 26-i angol C1-es nyelvvizsgára készülök.
Sajnos, ez esetben mi nem tudunk együtt gyakorolni :(

Üdv, Niki

Szia! érdeklődnék, hogy mikor nyelvvizsgázol és milyen nyelvből? Én B2 és német októberben. Sypon szíves gyakorolnék veled.

Kedves kimiko333,kedves Nyelvtanulók!

Köszönöm, hogy írtál, sajnos vizsgapartnerre lenne szükségem, akivel gyakorolni tudok minél többet :).

Még mindig keresem a párom, kérlek jelezzetek, segítsetek!

irtam e-mail a freemailodra, nézd meg pls. :D

Sziasztok!

A szeptember 26-i nyelvvizsga szóbeli részére keresek partnert. Akinek még nincs párja és lenne kedve hozzám csatlakozni,kérem, hogy írjon, sokat tudnánk addig még gyakorolni akár Skype-on, akár személyesen, Budapesten. :)

Akit érinthet, a nikikiwy@freemail.hu e-mail címre, avagy a varfalvinikolett@gmail.com címre írjon :).

Köszönöm Nektek, várom a párom! ;)

Köszönöm szépen!

Kedves zsobrakk!

Az euroexam honlapján ez egy példa van, nemtudom hogy ezt mar megtaláltad-e. Én ugy tudom ez az egyetlen.

Az oldal alján található egy példa!
http://www.euroexam.org/practice-test-c1

Ha nem találtad akkor belinkelem igy is:
http://www.euroexam.org/files/private/Letoltheto_vizsgaanyag/Angol/Euro_...

Kedves Euroexam!
Angol C1 beszédkészség felkészüléshez találok segítséget a honlapon? (mintavizsga,gyakorlófeladat)
Az online tanfolyam nem tartalmaz ehhez kapcsolódó anyagot.

Sziasztok!

A 2013 aug. 31-i B2 német nyelvvizsga beszélgetős részére keresek valakit, akivel gyakorolhatnék. Ha te is ekkor vizsgázol és szeretnél gyakorolni, írj bátran a hozzászólás alján levő e-mail címre.

Ha németből már középfok felett vagy és nem nyelvvizsgázol, de szeretnél angolból korrepetálást/nyelvvizsgára felkészítést, stb., akkor is írj bátran, mert angolból C2-es szintű a nyelvtudásom, mesterszakos anglisztika diplomám van, tehát német korrepetálásért cserébe tudok angolt adni :-)

Ha budapesti vagy és nem vagy híve a Skype-nak, akkor tudunk élőben gyakorolni/egymást korrepetálni.

ujiomark@gmail.com

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van e valaki aki szintén Dunakeszin lakik, és angol középfokra készül, szívesen gyakorolna, segítenénk egymásnak a felkészülésben, esetleg vizsgapartnerek lehetnénk.
Köszönöm
Keressen meg mailben katalinpontmarkikukacgmailpontcom

Az email címemet elfelejtettem megadni,hátha valaki akar gyakorolni kicsit,örülnék neki!erusss88@gmail.com

Sziasztok!

Nincs kedve valakinek skypon esetleg beszélgetni így vizsga előtt pár héttel?gyakorlásként?:)várom a válaszokat!köszi!
Era

Palkoe, teljesen igazad van. Ahhoz, hogy legyen belőle valami, kell egy komoly látogatottság, meg ki is kell találni a részleteket. Dobj egy privát emailt, ha tudod esetleg írd le benne kicsit részletesebben amire gondolsz, én is gondolkodom rajta és utána beszélek az Euroexamben valakivel. Ha megvalósítható a dolog akkor biztos benne vannak és az is lehet, hogy a teszteléshez, vagy további ötletekhez megkeresnek téged is.
És közben akinek van még ötlete ehhez, vagy csak érdekli a dolog, írjon nyugodtan!
Kishuck (angoltanár, vizsgáztató)

Köszi a kommentet. Én beindulok szívesen, de megvalósítani csak egy ilyen látogatottságú oldalon keresztül lehet, ennek van értelme. Az én elképzelésem szerint lehetne egy felület, ahol megadom a mások számára fontos infókat magamról, és aki szeretne hasonló partnereket keresni, rá tud szűrni a neki fontos dolgokra ( lakóhely, nyelv, szint, akár nemre is). Lehet, hogy akár lakóhelyemen is találok majd partnert, akiket másképp nem tudnék felkeresni. Én így tudom elképzelni. És oktatóknak is lehetőséget adna, bár arra van fórum külön, azt láttam.

Kedves Palkoe és Skypeee!

A díjnyertes livemocha.com is nagyon klassz, de Ti sokkal egyszerűbben is megvalósíthatjátok a terveiteket. Mi annyit ígérhetünk,hogy ha beindultok, és jelentkeztek, akkor mi kitalálunk feladatokat Nektek, amikkel koncentrálttá tehetitek a csevegéseket.

Hajrááá!

Üdv: Euroexam

Igen, szerintem is hasznos egymást tanítani. És olcsóbb is. Nézzétek meg ezt:
www.livemocha.com.
Most találtam rá én is, szerintem szuper, nem hiszem hogy nagy dolog lenne itt, ezen az oldalon is csinálni egy hasonló baráti oldalt, ha feladatok nem is lennének, de az online fent levő barátokkal lehetne beszélgetni, úgyis az ér rá, aki éppen lógicál a neten. Felnézel, ki van olnine, van-e kedve beszélgetni éppen veled, már meg is van a partnered.
Hajrá euroexam . "Csináljuk meg".

Kedves Skypee!

Innen csak azt üzenhetjük, hogy az ötlet kiváló, reméljük, nem is egy társra találsz majd. Minket meg érdekel a tapasztalatotok, örülnénk, ha majd megosztanád vagy megosztanátok ezt velünk és a többi vizsgára készülő társatokkal.

Köszönjük előre is és sok sikert!

Üdv: Euroexam

Remélem lesz, akinek tetszik a lehetőség: aki a beszélni szeretne angolul ezzel sokat gyakorolva, nem akar fizetni, és van mikrofonja, az vegyen fel skype-on: kamaras1000 Kb. upper-intermediate vagyok, és elsősorban az elkövetkező pár napban akarnék aktívan beszélni, persze aztán kséőbb is:) hajrá

Remélem lesz, akinek tetszik a lehetőség: aki a beszélni szeretne angolul ezzel sokat gyakorolva, nem akar fizetni, és van mikrofonja, az vegyen fel skype-on: kamaras1000 Kb. upper-intermediate vagyok, és elsősorban az elkövetkező pár napban akarnék aktívan beszélni, persze aztán kséőbb is:) hajrá