Tanfolyamok - NYELVISKOLÁK - 1. oldal

Anna86
2017/06/12 19:22:44
Kedves Diákok!
Euro közép és felsőfokú, valamint EUROPRO középfokú és felsőfokú nyelvvizsgákra vállalok felkészítést nagy tapasztalattal, illetve angol tanári diplomával. A helyszín az Örs vezér tér, amely tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Egyéni illetve kis csoportos órákra (max. 3-5 fő) várom jelentkezéseiteket.
Érdeklődés: kaiseranna86@gmail.com vagy a 06709464602-es telefonszámon.

Várom jelentkezéseteket.

Sziasztok!

Ha valaki esetleg - velem együtt - tervezné a március 24-ei C1-es vizsgát, akkor ajánlom figyelmébe a Bonus Nyelviskola felkészítő tanfolyamát. Én és a barátnőm már jelentkeztünk, de ahhoz, hogy elinduljon a csoport, szükség lenne még 1-2 jelentkezőre. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem egyedül nem megy túl hatékonyan a felkészülés, szóval nagyon szuper lenne, ha el tudna indulni ez a tanfolyam. :-)
http://www.bonusnyelviskola.hu/form?formID=tanfolyamkereso&city=budapest...

Egyénre szabott, célirányos angolórák nyelvvizsgáztatóval.

www.heading-for-success.com

Célirányos nyári intenzív B2, C1 és Pro vizsgafelkészítés Vizsgáztató tanárnál

Hasznosan szeretnéd eltölteni a nyári szünetet? Jó lenne, ha augusztusban vagy szeptemberben „túl lennél” a nyelvvizsga-kötelezettségeden, és lógathatnád a lábad jövő tanévtől?

Akkor nézd meg, mennyi szuperhatékony, intenzív nyári B2, C1 és B2 Pro nyelvvizsga-felkészítő kurzus közül válogathatsz, ahol nemcsak VIZSGÁZTATÓ TANÁRtól kaphatsz tuti tippeket a nyelvvizsgádhoz, de részletesen kidolgozott felkészítő anyagból fejlesztheted a nyelvtudásod.

Menj biztosra, csatlakozz valamelyik mini-csoporthoz, hogy Te is büszke Nyelvvizsga-tulajdonos légy :) !

Érd.: www.horvathnikolett.hu
06 20 53 88 764

Sziasztok!

Olvastam a katedra oldalán hogy mely esetekben lehet igénybe venni a 10 % kedvezményt:

Barát kedvezmény: Hozd magaddal barátod, családtagod (akik még nem voltak a Katedra tanulói) és mindannyian 10% kedvezménnyel iratkozhattok be!

Ezt említettem a referens hölgynek de mondta hogy én nemtudom igénybe venni mert én előkészítő nyelvtanfolyamot kezdem el és az csak normál tanfolyamra van.

A másik kedvezmény:
Jelentkezéskor az ajánlat szerinti részletekből az elsőt kell befizetned, vagy a teljes díjat 10% kedvezménnyel.

Megpróbáltam kedvezményt kérni de nem kaptam. Most megyek előszőr a Katedra nyelviskolába de semmi segítőkészséget nem mutatnak. Megyénkben ez a legdrágább nyelviskola.

Hol tudnám megérdeklődni a kedvezmény részleteit mert a honlapon nincs rajta? :-(

Sziasztok!

Keresem a VIP tanfolyamhoz társamat akinek május Euro nyelvvizsga a cél.A helyszín a Tudomány Nyelviskola lenne.Nekem szabad időpont péntek 3-6 óra lenne.Igy sokkal gyorsabban haladnánk mivel csak ketten lennék.Többször tanultam már angolt kb.alapfokú szinten vagyok.
Üdv:
Anita
lini@freemail.hu

Kedves Orsi!

Gratulálunk a sikeres vizsgádhoz!

Az EuroPro B2-es vizsgára legjobban a honlapról ingyen letölthető EuroPro B2 Web Coursebook tankönyvvel készülhetsz. Ennek a korábban írt és kiadott coursebook-nak a 85%-a ma is releváns a készülésben. A letölthető változatot, hangfájlokkal együtt itt találod (másold be a linket a böngésződbe): http://www.euroexam.org/europro-b2-web-coursebook

Ami a tanfolyamokat illeti, csak annyit mondhatunk, hogy érdemes figyelni a partnereink honlapját vagy érdeklődni náluk. Bár kevesebb az EuroPro vizsgára felkészítő tanfolyam, de azért akad, viszont nekünk nincs "központi" információnk ezekről.

A BBC Learning English egyes oldalai kifejezetten az üzleti vizsgákra készülőket támogatják (ezeket a linkekekt is a böngésződbe másolva érheted el).
1. A „Meetings” (http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/business/talkingbusine...) téma különböző anyagaival a Listening vizsgarész 3. feladatára készülhetsz.
2. A „Presentations” (http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/business/talkingbusine...) menüpont anyagaival a Speaking vizsgarész 2. feladatára.

Jó készülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam,

szerencsére sikerült a májusi angol középfokúm, és most az EuroPro-nak szeretnék nekivágni, de sajnos nem találok se tanfolyamot, se vizsgafelkészítőt, és a kiadványok között is csak egyet találtam. A szeptemberi vizsga előtt várható bármilyen felkészítő akármelyik partner nyelviskolánál? Vagy valami, ami segíthet a nyelvtanulásban? Hátha ti többet tudtok erről.
Köszönettel
Orsi

Euro nyelvvizsgára felkészítő angoltanár,akit jó szívvel ajanlok
keressetek www.tanuljangolt.hu

10 óra alatt megtanítalak gondolkodni és beszélni angolul! Különleges módszer!

- Gyors.
- Hatékony.
- Maradandó.

Próbáld ki ingyenesen!

http://beszedkepzes.hu/?page=methods
http://egypercestreningek.blogspot.hu/p/kapcsolat.html

a holnapi villámtréningre kell szótárat vinni?:)

már meg is kaptam a visszajelzést:)

köszönöm a gyors választ:) jelentkeztem ma a villámtréningre, mikor kapok kb. választ arról,hogy elfogadták a jelentkezésemet?:)

Kedves Anna!

Köszönjük érdeklődésedet az Euro villámtréning iránt!
A felkésztítés kétszer egy napos, tehát a fent említett Angol Euro B2 vizsga esetében mind a kettő időpont ugyanahhoz a tréninghez tartozik.

A tanfolyamra van még hely, várunk szeretettel :)

Üdv, Euroexam

sziasztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy láttam,hogy lesz villámtantréning november végén:

"ANGOL Euro B2 – középfok egynyelvű
2012. november 23. (PÉNTEK) 15:00-19:15 és
2012. november 30. (PÉNTEK) 15:00-19:15"

tudom,hogy ez egy buta kérdés, de az azt jelenti,hogy ha jelentkezem akkor 2 alkalom lesz, vagy választani kell,hogy melyikre akarok menni?:)

és van még hely a tanfolyamra?:)

Előre is köszönöm!

Kedves reni47!

Vedd fel, légy szíves, a kapcsolatot Nyíregyházi vizsgahelyünkkel az ILS Nyelviskolával: http://www.ilsnyh.hu/hu/

Ha valaki, ők biztosan tartanak felkészítő tanfolyamokat. Jó készülést.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam.Azt szeretném kérdezni,hogy fog e indulni Nyíregyházán villámtréning vagy valamilyen nyelvvizsga felkészítő tanfolyam? Ha igen akkor mikor? Válaszukat előre is köszönöm.

Sziasztok!

A gyerekeim találták ezt az angol nyelvet oktató oldalt: http://www.livingvoc.com/

Amióta a 12 éves fiam rendszeresen használja, azóta a szódolgozatai mindig ötösre sikerülnek. (korábban sajnos volt néhány hármas is) A site quizeit élvezet végig játszani, csak ajánlhatom mindenkinek.

Remélem, segítettem valakinek!

Sziasztok! Márciusba szeretném lerakni a felsőfokú vizsgám az Euroexamnál és azt szeretném kérdezni nincs e valamilyen fajta felkészítő tanfolyam nálatok?
Előre is köszi.

Sziasztok! Én középfokú német nyelvvizsgát szeretnék tenni, de sajnos nem tudom eldönteni hogyan is készüljek fel rá. Már meg van az alapfokúm, és emellett sok rossz tapasztalatom. Nyelviskolába jártam (nem az euroexamhoz), de ott az volt a problémám, hogy mindenki sokkal többet tudot mint én, és azt tapasztaltam, hogy közel 20 emberből, azzal aki a legkevesebbet tudta nem igazán foglalkoztak. A magántanáromat otthagytam az első 10 alkalom után, miután több ezer forintot fizettem azért, hogy a füzetembe leírhassam azokata a táblázatokat, amely majdnem minden nyelvkönyvbe benne van. Én eddig az önálló tanulással értem el a legtöbbet. Az önállóan németül 1 (könyv) és a villám német(könyv+hanganyag) felhasználásával. Most viszont félek, hogy magamtól nem tudok felkészülni a középfokúra. Nektek mi a véleményetek? Nektek is ilyen rossz tapasztalataitok vannak, vagy csak én voltam rossz helyen?

Sziasztok! Volt már valaki olyanon, hogy nyelvvizsga előtt vizsgatréning. Most gondolkodom az ILS nyelviskolában Nyíregyházán, hogy jó lenne-e elmenni erre a 2x6 órára. Tud valaki valamit róla? Érdemes befizetni rá? Mit csinálnak ezen a kurzuson?

Én egy nyelvvizsgáztató tanárhoz jártam a Yes, You Can! nyelviskolába, és sikerült a nyelvvizsgám. Úgy tudom, hogy a többieknek is meglett. Sok házit adtak, de nekem bejött a módszerük. (De az Euros írásbeli tényleg maratoni.)

nemrég egy nem euronyelvvizsgán pl a cryotherapy volt a téma amivel dolgozni kellett,mindennapos téma az emberek között gondolom :D nemtudom ki/mi választja ki a témákat de érdekes ember lehet ( már ha ember választ egyáltalán :D )

Kedves Z!
Kár, hogy a nyelvvizsgán nem erre kíváncsiak!
Attól meg teljesen kész vagyok, hogy az euroexam úgy reklámozza magát, hogy mennyire életszerűek a feladatok... Hát főleg a vitázós, de sokszor is van olyan, hogy 3 perced van beszélgetni egy adott -tök steril- témáról és jussál ezen belül konszenzusra is a másikkal!

Kedves z!
Bár a nyelvvizsgán is ezt kérnék...

Decemberben voltam TELC vizsgát tenni, s véleményem szerint nehéz volt. A szövegértés része- ami pontok tekintetében a legfontosabb- volt a legnehezebb. Nagyon "életszerű" szöveget kellett megérteni, amikor pl. egy utasszállító hajó ütközött bálnákkal, vagy Új-Zélandon használták a csoda úszódresszt....
A vártnál könnyebb volt viszont a hangos szöveg értése és a levélírás is. A nyelvtani kérdések nem voltak túl nehezek, de nem volt elég időm, hogy alaposan átgondoljam őket. Itt volt a legtöbb hibám, de -a súlyozás miatt- a legkisebb pontveszteségem is.
A szóbelin az online dating-ről kellett beszélni, ami sokaknak okozott gondot, mert nem gyakori téma. Összességében a tudás mellett szerencse kérdése is egy sikeres vizsga, mert a szóbelinél ha a párod és közted túl a nagy a különbség, akkor az pontszámokban sokat jelenthet pluszban és minuszban egyaránt. Nekem szerencsém volt, mert hasonló tudású párom volt, s így viszonylag jól sikerült ez a része. Itt: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=96795489&t=9027529 van egy jó hozzászólás egy másik fórumban, ami szvsz elég jól leírja, hogy kinek mi legmegfelelőbb nyelvvizsga.

Én a katedrát merem ajánlani sztem azaz egyik legjobb igaz nem olyan olcsó de megéri az árát és garantáltan meglesz a nyelvvizsgád!

Melyik tanfolyam amelyik erre használhatna fel is tudna készíteni?

Hát ha akarod h érjen vmit a nyelvvizsgád és legyen tényleges nyelvtudásod akkor megéri a fáradtságot! legalábbis véleményem szerint!

Nem túl nehéz az? Én legalábbis ezt hallottam róla.