tankönyv, tesztfüzet - 1. oldal

Az lenne a kérdésem, hogy aki középfokú komplex ( pro ) üzleti vizsgát tesz, és az egyik vizsgarész, pl. a szóbeli 60 % alatti, kompenzálja-e a másik vizsgarészen, az írásbelin elért magasabb teljesítmény, vagy meg kell lennie a 60 %-nak mindkét vizsgarészen a sikeres vizsgához.

Kedves Éva!

A Felkészülök menüpontban éred el az ingyen letölthető audiófájlokat, a C1-es Testbuch-ét itt találod: http://www.euroexam.org/testbuch-c1-audio-files

Jó felkészülést!

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!
A Testbuch Euro Niveau C1-hez a letölthető hanganyag hol található a honlapjukon, mert a könyvben csak annyi van, hogy letölthető, de hogy honnan...?
Köszönettel,
Éva

Köszönöm a választ és a segítséget. A keresőben próbáltam megtalálni, de ott csak az általános B2 vizsga hanganyagát találtam. Én lehettem figyelmetlen.

Kedves Ágnes!

Megnéztük az oldalt, és minden hanganyag letölthető és elérhető ezen az oldalunkon: http://www.euroexam.org/practice-test-book-b2pro-audio-files

Technikai nehézségek esetén azt szoktuk ajánlani, hogy próbáld az oldalt egy másik böngészőn keresztül elérni. Reméljük, siker lesz a vége.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Megvettem én is a Practise Test Book - EuroPro Exam kiadványát. A listening feladatokat az első feladatsoron kívük nem tudom megcsinálni, mivel nincs fent a honlapon a hanganyag. 2017-es kiadnyú a könyvem. A honlapon csak a web course book hanganyagát találom, vagy a sima euroexamét. Kérem, töltsék fel a hanganyagot, vagy küldjék el a linket, ahonnan le tudom tölteni a 2. és 3. teszt hanganyagát is.

Üdvözlettel,
S. Ágnes

Sziasztok! Eladóvá vált a nagyon jó állapotú EuroPro B2 üzleti angol felkészítő könyvem. Csak ceruzával írtam bele, de ezeket már töröltem. Érdeklődni a senoritadiablo@gmail.com címen lehet.

Tisztelt Euroexam!
Köszönöm a választ és a közbenjárást.
Természetesen elfogadom! :) (bár elsőre a C megoldást kizártam a korábban megírt logika alapján, de hát ízlések és pofonok... ;) )
Viszont - és tényleg nem kötözködés képen - a 2017-es kiadású C1 Practice test book Test 1 Task three Radio Programme kapcsán lenne kérdésem: a 14-es kérdés esetén a "C" a helyes megoldás a megoldókulcs szerint, viszont úgy látom, h a "C" valójában csak akkor lenne/lehetne a helyes megoldás, ha a fakivágás okozta problémára kérdezett volna rá a kérdés, de mivel a "gap"-ek vágására kérdez rá, így azt gondolom, h a helyes válasznak az "A"-nak kellene lenni. (a feladat gyakorlatilag megegyezik a korábbi test book Test 2 Radio programme-jával és ott is a dividing groups a helyes megoldás.
Köszönöm:
Gy

Kedves Gy!

Szabó Péter, az EURO ANGOL C1 könyv szerzője az alábbi választ küldte, köszönete mellé:

"Valóban vitatható némileg a dolog, de én - mármint a szerző - továbbra is a ’C’ megoldást gondolom jobbnak, mert a szándékunk az volt, hogy a vizsgázó elsősorban a ’likewise’ szó miatt, azt ismerje fel, hogy mindkét eset azt eredményezHETTE, hogy a selyemhernyó tenyésztés lehetősége kinyílik Európa felé is. (Nem pedig ’földrajzi’ teszt akart lenni, vagyis ’Asian’ az ’nem Európa’, ’Turkey’ pedig Európa)."

Reméljük, elfogadod ezt a választ, mi nem szeretnénk belefolyni a "vitába" ;)

Üdv: Euroexam

Kedves Gy!

Köszönjük észrevételedet. A felvetésedet egyből továbbítjuk a szerzőnek, aki - korábbi tapasztalataink alapján - gyorsan vissza fog jelezni, hogy mi is a helyes válasz. Ha neked van igazad, akkor a könyvet ismertető oldalra kirakunk egy emlékeztetőt erről.

Még egyszer köszi és üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!
Az Akadémia kiadó által kiadott EURO Angol C1 felkészítő könyv megoldásával kapcsolatban lenne egy észrevételem:
A Test 3 Reading Taks three 16-os kérdésének ("Silk worm eggs were smugged back to Europe by... A) the Chinese; B) merchants; C) a princess and two monks; D) two monks.") megoldása a könyv szerint "C". A szövegben az alábbi szerepel: "Despite the risks, a princess in the fifth century concealed some silkworm eggs in her hair and took them to her financé's Asian kingdom. likewise, in the sixth century, two monks managed to take some eggs all the way back to their native Byzantium (modern-day Istanbul, in Turkey).". A fentiek alapján a helyes válasz nem a "D" lenne inkább? (mert úgy értelmezem, h arra kérdez rá, h Európába ki által került a selyemhernyó, a hercegnő viszont csak az Asian Kingdomba csempészte) Üdv, Gy

Sziasztok!

Eladó egy Eurocity B2 2.0 és egy Practice Test Book B2 tankönyv újszerű állapotban. Csak ceruzával lett kitöltve néhány feladat a könyvekben, amit már el is tüntettem :)
Ha érdekel: perity.andras@live.com.

Üdv,
András!

Sziasztok!

Euroexam nyelvvizsgára készülök. Lenne valakinek jegyzetei,esetleg kidolgozott tételei ?

Ha valakinek lenne légyszi ide írjatok: evelin3232@freemail.hu

Előre is köszönöm.

Kedves Wej!

Először is sajnáljuk csalódottságát.
A megállapítása helytálló, a Practice Test Book Euro Pro B2 kiadványban található 3 teljes vizsga- (vagy más szóval feladat) sorból az egyik egy korábbi anyag frissített, de nagy mértékben azonos változata, míg a másik kettő vadonatúj vizsga.
Azért döntöttünk így, mert tipikus vásárlóink, a mai vizsgázók 99%-a számára mind a 3 feladatsor teljesen új, hiszen a korábbi vékonyka kiadványt már több éve nem árusítjuk.
A könyv leírását javítani fogjuk javaslatának megfelelően.

Köszönjük észrevételét, és hogy továbbra is segíti vizsgázóink felkészülését.
Jó munkát kívánunk!

Üdvözlettel: Euroexam

Kedves Euroexam!

Felkészítő tanár vagyok, s a napokban megvásároltam a legújabb EuroPro B2 nyelvvizsgára felkészító könyvet. Nagy meglepetésemre a könyv tartalmazza a régi felkészítő könyv teljes anyagát, amit már régebben ugyancsak megvettem. Sajnos az átfedésről semmilyen tájékoztatás nem található a honlapon, így megtévesztve érzem magam: három teljes tesztsorért fizettem, de csak kettőt kaptam valójában. Kérem, hogy a jövőben korrekten tájékoztassák a vevőket. Köszönöm.

Enikő! Még eladó?
HB

Eladó angol B2 szintű euro nyelvvizsgára felkészítő könyvek.
Csak ceruzával írtam bele. 3 könyv együtt 6 ezer Ft! Átvétel Budapesten!
- Eurocity B2
- Practice Test Book B2
- Szabó Péter féle 5 feladatsor (középszint)
email: molnar.zsombor94@gmail.com

Sziasztok! Eladó vált euro angol középfokú nyelvvizsga könyvem a legújabb kiadás Szabó Pétertől.Gyakorlásra vettem de végül nem használtam.A könyv állapota új,1-2 darab szó van aláhúzva.
Ára 3700FT
Érdeklődni ezen a címen lehet : denesreka77@gmail.com
(csak Budapesti átvétel)

Sziasztok! Én Euro Pro C1 üzleti nyelvvizsgát terveznék majd csinálni a közeljövőben. Szeretnék infót kérni, hogy milyen könyveket ajánlotok a felkészüléshez, illetőleg, hogy van-e nyelvvizsga felkészítő tanfolyam?
Nagyon köszönöm előre is!

Szia!
Aktuális még? Köszönöm előre is a válaszod :)

Eladó egy db Angol, Practice Euro Test Book B2, teljesen hibátlan állapotban, nem volt használva.
E-mail: zoleee23@citromail.hu Ára: 2000 Ft.

Practice Test Book C1 köny eladó. fejes.eniko@gmail.com

Sziasztok!
Az In Company intermediate 1. Kiadású tankönyvhöz keresek hanganyagot! Ha valaki tud segíteni, jelentkezzen!

Kedves Mirella!

Egyrészt a Eurocity C1 kötet mellett gyakorolhatsz a Practice Test Book C1 kiadvánnyal, és nem utolsósorban a legközelebbi C1-es vizsga előtt (szept. 3.) aug. 1-én indul majd az ingyenes Expressz online felkészítő tanfolyam: http://www.euroexam.org/keszulj-fel-ingyen-a-nyelvvizsgara

Ha ezek mellett napi szinten fejleszted az összes nyelvi készségeidet videókkal, cikkekkel, bővíted szókincsedet, nem lehet gond.

Jó készülést!

Üdv: Euroexam

Sziasztok! Angol C1 vizsgára az Euroexam felkészítő kötete mellett tudtok még hasznos kiadványokat ajánlani? :)

Eladóvá vált egy üzleti angolra felkészítő könyvem. Radványi Tamás és Székács Györgyné: English for Business and Everyday Use az Akadémia Kiadótól. Középhaladó szint. A könyvhöz 2 cd melléklet is jár. (eredeti ára: 6.000 Ft körül volt) Én most 3.500 ft-ért eladom, és a postázást is én fizetem. (könyvbe minimális írás található) vkovacs29@gmail.com

Sziasztok, Euro Pro B2 próbafeladatsor könyvet keresek, ha valakinek van eladó hanganzaggal egzütt, nagzon megköszönném

Sziasztok!

Decemberben sikerült az angol nyelvvizsgám, így eladóvá váltak a könyveim.

- Eurocity Student's Book Level C1 - 2700,- Ft
- Euroexam Practice Test Book Level C1 - 2700,- Ft.

Mind a kettő együtt: 5000,- Ft.
Mindkét könyv alig használt, főleg a Test Book van jó állapotban, ceruzával írtam beléjük, amit már ki is radíroztam.

Budapesten személyesen átvehető, vagy postázom.

Köszi!

Érd: kerekgyartomarcsi@gmail.com

Köszönöm, megtaláltam.
Úgy legyen:)

Kedves Lian!
Sajnos a könyvben valóban lemaradtak az említett megoldások, elnézést ezért. Itt a weblapon viszont megtalálod. A felkészülök/ingyenesen letölthető audio fájlok/próbavizsga feladatsorok lapon a tesztkönyvnél találsz két linket, melyekkel a hiányzó megoldásokat érheted el.
Ha ilyen alapossággal készülsz, reméljük "gyerekjáték" lesz a vizsga:-) Sok sikert, Euroexam