Új Euroexam B2 könyv - 1. oldal

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valakinek nincs-e eladó New Eurocity B2 Student's Book-ja.
Előre is köszönöma választ
email: judtdalma@gmail.com

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)

Kedves Henrietta!

Még egyszer köszönjük észrevételeidet és elnézést kérünk a hibákért, amire felhívtad a figyelmünket. Azóta az alábbi javításokat eszközöltük:

1. Javítottuk a letölthető CD-t. Vagyis ha most újra letöltöd, már rajta lesz a keresett hangfájl.
2. A honlapra pedig feltettük a 102. oldal javított változatát a letölthető audió fájlokhoz: http://www.euroexam.org/sites/default/files/attachments/euroexpress_b2_2...

Természetesen a könyv következő változatában már a hibátlan oldal fog megjelenni :)

Még egyszer köszönjük és további jó készülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Henrietta!

Németes kollégáink válaszát hamarosan olvashatod itt a Fórumban.

Köszönjük türelmedet, üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

A B2-es "Lehr und Übungsbuch zur Prüfungsvorbereitung" című könyvről (2016-os kiadás) szeretnék 2 kérdést feltenni.

- A 12-es témakör foglalkozik a történet leírással. A fejezet végén található vizsgafeladathoz a könyv szerint tartozik egy audio fájl, azonban ezt sehol nem találom. Letöltöttem a honlapról a Cd-t, de 2/9-es szám alatt (ahogy a könyv írja) a 13-as lecke 3a feladata hallgatható meg. Átnéztem az összes hanganyagot, de sajnos nem találtam a 12-es leckéhez semmit.
Honnan tudnám beszerezni a történet hang anyagát?

- A 13. lecke foglalkozik a szituációval. A vizsgafeladathoz elvileg tartozik egy vizsgáztató kártya, ami a függelékben található meg. 6 szituáció van összesen, az első háromhoz a 99. oldalon megtalálható a szituációs kártya. A 4-6 szituációhoz elvileg a 102. oldalon kellene lennie a vizsgáztató kártyának, azonban a könyv itt újra az első három szituációt írja le.
Előfordulhat, hogy véletlenül kihagyták a 4,5,6. szituáció Prüfer kártyáját?
Honnan lehetne letölteni a hozzá tartozó válaszokat?

Köszönöm előre is a segítséget!

Üdvözlettel:
Fülöp Henrietta

Kedves Barbi!

Elnézésed kérjük. Természetesen már visszautaltuk a különbözetet a számládra.

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Már emailben is jeleztem, hogy a megrendelt B2-es német könyvet már áron szállította ki a futár, mint ami a számlára van írva. Válaszolnátok légyszíves, hogy mi történhet? Köszi a választ!

Kedves Euroexam!

Örülök, hogy tisztázódott a kérdés!
Igazából a tanítványommal együtt vettük észre a hibát, amikor leellenőriztük a megoldást. Minden hibás választ átnézünk, hiszen ebből tanulunk a legjobban. Viszont most egyértelműen azt kellett mondanom neki, hogy szerintem rossz a megoldókulcs, és megígértem, hogy utánaérdeklődök. Az ő nevében is köszönöm a választ!

Üdv,
Tszk79

Kedves TszK79!

Neked volt igazad, Szabó Péter, a könyv szerzője megerősítette a hibát, amit először te vettél észre, bár a könyv hónapok óta kapható ;) Mi is, Péter és a Kiadó is hálás Neked ezért, és ígérik, hogy a következő kiadásban, utánnyomásban javításra kerül a hiba.

Tehát, ezt írta a szerző:
"A Test 2 / Reading Task 3-ben a 16-os kérdés megoldása a megoldókulcs szerint - sajnos - C. De a helyes megoldás valóban a D. A Fórumozónak igaza van, jelzem rögvest a kiadónak! Köszi: Péter"

Szóval köszönjük még egyszer az okos, pontos megfigyelést :) A hibajelzést és a helyes megoldást azonnal kirakjuk az Euro Angol könyvet bemutató oldalra is.

Jó készülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Rendben, és köszönöm, hogy utánaérdeklődtetek!

Üdv,

Tszk79

Kedves Tszk79!
Az általad írt észrevélre a hétfői napon Szabó Péter, a könyv szerzője fog itt a fórumon válaszolni. Türelmedet kérjük!

Üdv, Euroexam

Megnéztem még egyszer, a szöveg a Test 2-ben van....a Test 1 szövegei:

1. Get Better at Small Talk
2. The World's Most Beautiful Train Stations
3. The Woman Who Made History by Answering the Phone

Test 2:

1. How to Maintain a Long Distance Relationship
2. Restaurants in Dublin
3. How to create the perfect password -ide vonatkozik a 16 C, ami viszont 16 D kellene, hogy legyen.

Kedves Tszk79!

Köszönjük a figyelmességedet :) Nos, a megoldás a könyvben - szerencsére - jó, csak véletlenül a megoldókulcsban a Test 1 és a Test 2 kulcsát elnézted ;) Az adott reading feladathoz tartozó 16. sz. kérdés helyes megoldása - az általad is helyesnek mondott - D, és így is van a könyv 132. oldalán. A 16C az a Test 2-ben van, de a szöveg, amire hivatkozol a Test 1-ben.

Jó készülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Az új B2-es angol gyakorlókönyv (Szabó Péter) egyik Reading-feladatában (Test 2, Task 3 "How to create the perfect password") a 16-os kérdésre C a megadott válasz. Nekem egyértelműen a D tűnik jónak. Meg tudnátok esetleg nézni, hogy nem-e sajtóhiba véletlenül? Semelyik másik teszttel nem volt ilyen gondom, de ez nagyon kitűnik.

Kedves kemenyb!

Köszönjük az észrevételt. Megfigyelésed helyes: az Akadémiai Kiadó 5 feladatsoros Euro Angol könyvében valóban nincsenek megadva a vizsgáztató számára előre leírt reakciók a Speaking vizsgarész 3. feladatához.

Ez esetben a szerző úgy képzelte el, hogy egy gyakorlást folytató vizsgázó elkezdi a párbeszédet, és ha van társa, akkor improvizálva folytatják egy-két mondat erejéig. Ha egyedül gyakorol valaki, akkor neki a nyitó megszólalásra kéne koncentrálnia.

Ezek a javaslatok nem homályosítják el a tényt, hogy a könyv mind az 5 feladatsorában ez egy hiányosság, amit legkorábban a következő kiadásban fog a szerző és a kiadó korrigálni.

Még egyszer nagyon köszönjük hasznos észrevételed. Azért marad neked így is 55 hibátlan feladat a gyakorlásra ;)

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!
Az új Euro Angol B2-es könyvben nincsenek benne a szituációs párbeszédek (szóbeli 3. feladat) tanári válaszai, ha jól láttam. Meg lehetne-e ezeket nézni valahol?

Üdv, Balázs

Kedves Tímea!

Az Eurocity B2 egy felkészítő tankönyv, ezért 24 leckéjének mindegyike fejleszti sok nyelvi készségedet, amellett, hogy 24 vizsgafeladatot is tartalmaz: http://www.euroexam.org/felkeszito-konyvek/angol-b2/eurocity-b2 Tele van nyelvi segítséggel, vizsgatippekkel, amikkel mindenre kiteredően tudsz készülni.

A PTB B2 egy tesztkönyv, benne 3 teljes feladatsorral, vagyis eredeti feladatokra épülő teljes vizsgával: http://www.euroexam.org/felkeszito-konyvek/angol-b2/practice-test-book-b2

Jó készülést!

Üdv: Euroexam

Sziasztok!
Az Eurocity B2 2.0 és a Practice Testbook B2 tankönyvek között mi a különbség?
Előre is köszönöm a választ!

Kedves Metoyut22!

Az általad keresett könyv a három teljes feladatsort tartalmazó új Practice Test Book Pro B2 kiadványunk. Emellett egy további feladatsort ingyen le tudsz tölteni a honlapról, a Felkészülök menü Letölthető vizsgatesztek menüjéből, ehhez csak regisztrálnod kell.

Illetve az alábbi link alatt találod az EuroPro Web Coursebook letölhető változatban: http://www.euroexam.org/europro-b2-web-coursebook

A tesztkönyvet megvásárolhatod nálunk a vizsgaközpontban, vagy megrendelheted online az e-shop menüpont alatt.

Jó készülést!

Üdv, Euroexam

Sziasztok!

Májusban szeretnék nyelvvizsgázni, az írásbeli részét tervezem elsőnek megcsinálni. Pro B2 angolhoz melyik kiadványotok lenne a legmegfelelőbb?

Köszönöm,
Renáta

csak ajánlani tudom mindenkinek az Euroexpress 2.0-t. Nagyon sokszínű és élvezetes vele az egyénileg tanulás. Jól megszerkesztett kiadvány, klassz tanulótárs, szeretem használni. :)

Szia!

Itt a "Felkészülök" menüben az "Ingyenesen letölthető audio fájlok" menüpont alatt.

A link: http://www.euroexam.org/direkt-eleseru-oldalak/eurocity-b2-20-audio-fajlok

Szívesen!
Jó gyakorlást! ;)

Sziasztok!

Idén szeretnék angol középfokú nyelvvizsgát tenni euroexam-nél. Tanfolyamra is járok minden szombaton de az kevés, felakarom gyorsítani a folyamatot, hogy minél előbb a kezemben lehessen a papír és fejemben a tudás :)

Elsősorban szóbeli vizsga, amit le szeretnék tenni, tudtok ajánlani olyan könyvet, ami a euroexam angol középfokú nyelvvizsgára készít fel? Nagyon fontos lenne.

kelemen.logisztika@gmail.com

ez az email címem, köszönöm!!!!

Sziasztok!
A májusi vizsgára szeretnék felkészülni. Tudnátok ajánlani Angol B2-es felkészítő könyvet?

Kedves lufl!

Az Euroexpress tankönyv audió fájljait innen töltheted le: www.euroexam.org/felkeszulok/ingyenesen-letoltheto-audio-fajlok/euroexpr...

Jó felkészülést!

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam !
Van új B2 Euroexpress könyvem. Honnan és hogyan tölthetem le a hanganyagot?

Sziasztok!

Köszönöm a gyors választ, akkor ennek tudatában fogok rendelni. :)
Az Eurocity könyv tanárként érdekel engem, hogy hogyan épül fel az a 20 lecke, mert a könyv korábbi változatát nem ismerem.
Köszönöm a választ!

Kedves Marsey!

A Practice Test Book-ok közül a C1-ben lévő 3 feladatsorból 2 teljesen új, hiszen évek óta csak egy frissített PT feladatsorunk volt C1 szinten. A B2-es PTBook-ban csak a korábban már létezett kiadványok frissített, egybeszerkesztett változatát találod.

A könyvek egyelőre csak nyomtatásban léteznek, és egyelőre nem tudunk online mutatni belőlük (bár tervezünk mintaleckéket bemutatni). A kérésedre amúgy sem könnyű reagálni, hiszen miért pont egy adott 2-3 oldalt mutassunk, és az Neked milyen információval szolgál.

Ha vannak konkrét kérdéseid, írd meg őket légy szíves az info@euroexam.org címre, és mi azonnal válaszolunk rájuk. A B2-es könyvről annyit, hogy 5 leckében változott meg a vizsgafeladat, és ezeket a leckéket 80-100%-ban átdolgoztuk.

Remélem, sikerült hasznos választ adnunk.

Üdv: Euroexam

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy a hírleveletekben említett Practice Test Book B2 és C1-ben található 3 feladatsor új, vagy a régebbi könyvek feladatsorait tartalmazzák új kiadásban? Továbbá szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség az Eurocity 2.0 könyvek 1-2 oldalába belepillantani, akár itt az oldalon is?

Köszönöm!