Villámtréning - 1. oldal

Kedves Euroexam,
Érdeklődnék, hogy a május 11-i angol B2-es nyelvvizsgára felkészítő villámtréning mikor lesz és meddig lehet jelentkezni,
Előre is köszönöm.
Judit

Kedves enthusiastic!

A jövő héten kikerülnek a dátumok a honlap Villámtréning oldalára, és ha figyeled, biztos elsők közt fogsz tudni jelentkezni. Amit addig lehet, amíg be nem telik a létszám.

Köszönjük enthusiasm-ödet ;)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam! A május 13-ai angol B2-es nyelvvizsgára felkészítő villámtréning mikor lesz és meddig lehet jelentkezni?
Előre is köszönöm!

Kedves Kata!

Semmi gond, ha csak szóbelire készülsz, akkor a Villámtréningnek csak a 2. napjára jelentkezz, és csak a fele díjat fizesd be.

Üdv: Euroexam

Tisztelt Euroexam!

Ha először csak szóbelizni szeretnék akkor is érdemes a villámtréning? Nem gond ha külön szeretném a nyelvvizsgát letenni? A feladatok miatt kérdezem,mert az írásbelit később szeretném megcsinálni.
Köszönöm a választ!
D.Sz.Kata

Kedves Euroexam!

Azt szeretném kérdezni, hogy a villámtrénig írásbeli része megegyezik-e az előző (2011. dec.) villámtréningekkel.

Üdv Fro

Villámtréninges feladatlapok érdekelnének, ha valaki tud segíteni írjon, nem baj ha ki van töltve össze van firkálva.
Sürgős lenne. Köszönöm

Sziasztok!
Van aki volt most a B1 angol villámtréningen február 17-18.-án?
Aki volt kérem vegye fel velem a kapcsolatot,mert volna pár kérdésem. Előre is köszönöm!

Nagyon köszönöm a válasz!
Szép napot,
Judit

Kedves Reb!
Minden vizsgánk előtt van villámtréning, amit körülbelül egy hónappal az adott vizsga előtt hirdetünk meg itt az oldalon. A következő a májusi vizsga előtt lesz majd.
Üdv, Euroexam

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a jelenlegi februári villámtréningeken kívül lesz-e még ilyen?

Segítségeteket előre köszönöm,
Judit

Kedves Vianna!
Az e-learning tanfolyam elején található szintfelmérő funkciója lényegesen eltér a próbavizsgáétól. Az a néhány rövid feladatból álló „szintfelmérő” azt hivatott jelezni, hogy vagy-e olyan szinten, hogy igazán érdemes legyen nekivágnod a nyolc hetes online kurzusnak. Ennek alapján azt tippelni se tudnánk, hogy már épp elérted-e a B2 szintet, azt viszont amit igér jól mutatja, hogy 1-2 hónap alapos készüléssel jók-e az esélyeid.
Természetes, hogy egy sok feladatból álló, a tudásodat megbízhatóan mérő vizsgasor, amiben ott vannak azok a feladatok, viszgarészek is, melyeket a kezelhetőség érdekében egy szintfelmérőből ki kellett hagyni, más eredményt mutat.
Ha azonban lelkiismeretesen végigcsináltad az online tanfolyam eddigi leckéit, és az ottani vizsgafeladatokban elért eredményed jelentősen eltér a villámtréningen elérttől, akkor a következőkre érdemes gondolni:
a) lehet, hogy nem vetted mindenütt figyelembe a megadott időkorlátot,
b) esetleg a feladatok megoldásához szótárt vagy más segédeszközt használtál (a próbavizsgát enélkül írjátok - ez a vizsgán már változik, ugye tudod!),
c) rosszul hatott rád a vizsgastressz a Villámtréninges próbavizsgán
Még ha elsőre csalódott is vagy, azt gondoljuk mégis hasznos, hogy a Villámtréningen kipróbáltad magad, és most rá tudsz még hajtani azokra a feladatokra, amelyek eredménye gyengébb lett. A vizsgáig még van idő a gyakorlásra, dolgozhatsz az online tanfolyam leckéivel, akár az íráskészséget is gyakorolhatod, beküldöd, kijavítják (emlékszel ugye). A tanfolyami tanároktól közben bármikor kérdezhetsz is - élj ezekkel a lehetőségekkel!
A tapasztalat azt mutatja, hogy aki ennek anyagát eredméynesen tudja végigcsinálni, annak a vizsga se szokott kínos meglepetést hozni.
Üdv és sok sikert!
Euroexam

arra gondolok :)
Amikor csinaltam,betartottam az idot.ami nagyon rosszul sikerult a villamtreninges vizsgan,az az irasbeli resz,arra irtam,h elertem a 60%-ot itthon :)

Vianna, milyen szintfelmérőre gondolsz? Az online tanfolyamos szerintem elég megbízható eredményt ad, de nyilván számít, hogy íráskészség meg szóbeli van vagy nincs benne... meg az idő is.

Kedves Euroexam!

A tegnap voltam a Villámtréning 2.napján,és igencsak gyászosan sikerült a próbavizsgám,annak ellenére,hogy a szintfelmérőm 61%-ra sikerült. Ez hogy lehetséges,amikor elvileg mindkettő B2-es szint? Nem csak nekem,a csoportom többi résztvevőinek is ez a tapasztalata.

Az előző hozzászólás alapján most már Engem is érdekelne, hogy érdemes-e jelentkezni erre a Villámtréningre?!

Valaki tud erről valamit?

A választ előre is köszönöm!

Szerintem nagyon nem éri meg a villámtréning. Alapvetően egy jó elgondolás, hogy a vizsga előtt két héttel szervezzenek ilyen tréninget. Ami azonban nálunk probléma volt, hogy a felkészítő tanár annyira unta azt, hogy bent kell lennie ezen a két szombaton, hogy próbált gyorsan végezni a feladatokkal. Nem mondta el mikor, mire figyeljünk, csak gyorsan megcsináltatta a feladatokat, aztán ennyi is volt. Mindkét alkalommal 1,5 órával előbb vége lett a tréningnek. Ami meg külön meglepő volt, hogy hiába fizettem be a 9900 Ft-ot, azt az egy feladatsort nem vihettük el, amit a két szombaton csináltunk. Akkor mégis miért fizettünk ki fél nyelvvizsgányi árat?

Mindenki mérlegeljen mielőtt befizeti a villámtréninget!

Kedves Snorkmaiden!
A villámtréninget megelőző keddig lehet jelentkezni és befizetni.
A jelentkezni tudsz e-mailben vagy személyesen a Vizsgaközpont ügyfélszolgálatán, munkanapokon 10:00 és 18:00 között.
Üdv, Euroexam

Sziasztok! Nem találom a oldalon, hogy meddig lehet jelentkezni a novemberi villámtréningekre? Üdv, Snorkmaiden.

Kedves Kira!
A Villámtréningen egy erre a célra elkülönített, valódi vizsga-feladatbankból kiemelt és statisztikusan már bemért, vizsgafeladatokhoz hasonló gonddal kezelt és biztosított úgynevezett "diagnosztikus" feladatsort használunk teljesen vizsgaszerű körülmények között.
A Villámtréning csak a Vizsgaközpont szervezésében van, az ára 9.900,- Ft. A jelentkezési lap elérhető a Készülök/Nyelvtanfolyam ajánló fül alatt (közvetlen elérés: www.euroexam.org/villamtrening), amit a Vizsgaközpontnak kell eljuttatni postai levélben vagy e-mailben (info@euroexam.org).
Üdv, Euroexam

Sziasztok!
milyen ez a villámtréning? megéri résztvenni rajta?tapasztalatok?
ha emailben jelentkezem akkor az info@euroexam.org-ra kell elküldeni?
előre is köszi a választ!

Kedves Csillag!
A Villámtréningre személyesen (Vizsgaközpontban) vagy on-line is tudsz jelentkezni. Az alábbi link alatt találod a letölthető jelentkezési lapot: www.euroexam.org/villamtrening. (Ahogyan azt is Juli is helyesen írta, küld el nekünk e-mailben a kitöltött jelentkezési lapot).
Jelentkezési határidő nincs, de a helyek betelnek, ezért érdemes minél hamarabb elküldeni a jelentkezésedet.
Üdv, Euroexam

Csillag, itt van jelentkezési lap, gondolom emailen kell elküldeni.
http://www.euroexam.org/index.php?page=281&l=2

Sziasztok!

Villámtréningre milyen módon lehet jelentkezni és meddig ? ( ha a márciusi vizsgára jelentkeztem)

Kedves ben-g és Robesz88!
A Villámtréningen egy erre a célra elkülönített, valódi vizsga-feladatbankból kiemelt és statisztikusan már bemért, vizsgafeladatokhoz hasonló gonddal kezelt és biztosított úgynevezett "diagnosztikus" feladatsort használunk teljesen vizsgaszerű körülmények között.
A Villámtréning csak a Vizsgaközpont szervezésében van, az ára 9.900,- Ft. A jelentkezési lap elérhető a Készülök/Nyelvtanfolyam ajánló fül alatt, amit a Vizsgaközpontnak kell eljuttatni postai levélben vagy e-mailben.
Üdv, Euroexam

Üdv! Most hallok erről a villámtréningről először... pontosan hogy néz ki az ilyen tréning? A nyelvvizsgahelyek szervezik ezeket? Pontosan mikor indulnak? Győrben indul? német B2

Üdvözlet!
a március hatodikai vizsga előtt is lesz villám tréning? a helyszín ugyanaz mint a vizsga helyszíne?

Kedves Kaleb!
A Villámtréning díja: 9.900,-Ft, amit lehet készpénzzel, postai (rózsaszín) csekken vagy átutalással befizetni. Először azonban mindig a jelentkezési lapot kell eljuttatni a Vizsgaközpontba a postacímünkre vagy e-mailben. A jelentkezési lap hamarosan elérhető lesz a honlapunkról.
Üdv, Euroexam

Mennyibe kerül a villámtréning?

Amint mondtam:
Villámtréning = Ismeretek rendszerezése + trükkök nyelvvizsgára!