vizsgaértesítő - 1. oldal

Kedves Ádám!

Csak személyit vagy más hivatalos azonosítót kell hoznod, meg tollat. MInden mást mi adunk majd :) Nyomtatnod nem kell semmit ;)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Én július 20.-án megyek nyelvvizsgázni és az lenne a kérdésem,hogy amit kaptunk e-mail-ba dolgok -kód,név,stb.- szükséges-e kinyomtatni,vagy elég ha ott marad a neten?

Kedves Edina!

Bár mi mindig a lehető leggyorsabban értékelünk és mindent elkövetünk, hogy a 20 munkanapos határidőn belül hirdessünk eredményt (ami legtöbbször sikerül is), az 5 munkanapos eredményhirdetésnek nincs realitása ;) A 20 munkanapos határidőt nem véletlenül jelöljük meg, az ellenőrzés, az értékelés, a statisztikai elemzés együttesen a mindenkori vizsgaeredmények hitelességét, megbízhatóságát biztosítják.

A jelenlegi egyhetes átfedés nem jelent semmilyen torlódást, egyszerűen így tudtuk belőni a vizsgaidőpontokat, és akinek nem sikerül a február 17-i B2-es vizsgája, az legközelebb nálunk a májusi vizsgán próbálkozhat.

Ha a vizsga a pluszpontok miatt fontos, akkor nincs okod aggodalomra, A májusi sikeres vizsgázóink mindig kézhez kapják bizonyítványukat.

Szakmai oldalról nézve, egy esetleges kudarc után egyébként sem biztos, hogy egy gyakorlatilag egy hónappal későbbi vizsga a jó döntés. Ilyenkor - a részletes eredmények ismeretében - alaposan át kell gondolnia minden vizsgázónak, hogy mi egy reális időintervallum, ami alatt az esetleges gyengeségeit nagy valószínűséggel képes a megfelelő szintre fejleszteni.

Még egyszer reméljük, hogy sikeres lesz a februári vizsgád, és a kérdésed csak túlbiztosításnak bizonyul ;)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha most febr. 11-i nyelvvizsgának meg lesz-e az eredménye február 17-ig, azaz ameddig lehet jelentkezni a következő márc. 18-i nyelvvizsgára? Köszönettel: Molnár Edina

Kedves Euroexam! Én is holnap megyek B2 üzleti vizsgára, de én nem kaptam semmiféle értesítést, semmiféle kóddal. Csak annyit, hogy ne felejtsek el elmenni a vizsgára. Ez lehetséges?

Kedves Euroexam!
Május 21-én teszek, angol C1 felsőfokú nyelvvizsgát. Érdeklődni szeretnék, hogy a vizsgakódot tartalmazó értesítést szükséges-e kinyomtatott formában magammal vinnem, vagy elég ha emailben van meg?
Előre is köszönöm a választ!
Üdvözlettel:
Flóra

Köszönöm a gyors választ! Az angol nyelvvizsgám sikerült
megcsinálni már csak a bizonyítványátvétel van hátra;)

Üdv:Szandi

Kedves zoevarnai!

Kérlek, hogy írj egy e-mailt az info@euroexam.org címre, név, születési dátum, illetve hogy a vizsgakódot szeretnéd megkapni.
Üdv, Euroexam

Tisztelt Euroexam!

A február 27-én rendezett középfokú német nyelvvizsgán voltam, viszont a vizsgakódot nem hoztam el (vissza kellett adni a vizsgáztatónak, mondván már nincs rá szükség). Viszont most nézem, hogy a vizsgaeredményét majd csak azzal lehet elérni az oldalon keresztül.

Ilyen esetben mi a teendő?

Kedves Szandi!

A legnagyobb nyugalommal választhatod az Euroexam német vizsgáit ;) A májusi vizsgákat mi szupergyorsan értékeljük, és ilyenkor az OH is fergeteges tempóban nyomtatja a bizonyítványokat. Így nemcsak a német vizsgák bizonyítványai lesznek meg hetekkel a július 12. végső beküldési határidő előtt, hanem a május 21-i angol vizsgákéi is :)

Üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Érdeklődni szeretnék, hogy előreláthatólag mikor lehet majd átvenni a május 7.-ei német B2-es nyelvvizsga bizonyítványokat? Az egyetemi dokumentumbeküldés miatt fontos lenne, mert legkésőbb július 12-én lehet az utolsó dokumentumokat feltölteni. Ettől függ, hogy az euroexam nyelvvizsgát vagy esetleg egy másik helyen korábbi időpontú vizsgát válasszak...

előre is köszönöm válaszukat:
Szandi

Kedves Zsófi!
A május 9-ei nyelvvizsga eredmények legkésőbb június 5-ig (20. munkanap) meghírdetésre kerülnek. Főoldalunkon fogjuk meghírdetni ha már megtekinthetőek!
Üdv, Euroexam

Tisztelt Euroexam!

A május 9-i angol vizsgák (pontosan a B1) eredményei mikorra várhatók?

N. Zsófi

Tisztelt Euroexam!

A május 17-i angol egynyelvű, C1 felsőfokú komplex nyelvvizsgára jelentkeztem a következő vizsgahelyszínnel: Katedra Nyelviskola Kft.
1061 Budapest, Anker köz 1-3. félemelet.

Az euroexam.org honlapon a "nyelvvizsga menete" menüpont alatt az szerepel, hogy 10 órakor kezdődik a vizsga olvasott szöveg értésével.

Ehhez képest a ma kapott értesítő emailben a következők szerepelnek:
Vizsga idôpontja:
2014. május 17. Kezdési idôpontja: 10 óra 00 perc
Vizsga helyszíne:
Eötvös József Gimnázium
1053 Budapest, Reáltanoda u. 7. II. emelet 222. terem
Továbbá: "A szóbeli vizsga része a Hallott szövegértés vizsgarész is, feljebb ennek a helyét és kezdési idôpontját találod."

A problémám mindezzel az, hogy sem a vizsga helyszíne nem stimmel, sem pedig a feladat, amivel kezdődik kezdődik a vizsga 10 órakor. Ez esetben mi az igazság a helyszínnel és a vizsga menetével kapcsolatban?

Kedves Euroexam!
A vizsga napján megoldódott.
Zsófi

Kedves Zsófi!

A behívóleveleket nagyjából a vizsga előtt egy héttel szoktuk elküldeni e-mailben és postai úton, a jelentkezéskor megadott címekre.
Kérjük írj egy levelet adategyeztetés ügyében az info@euroexam.org címre, vagy a szegedi Katedra Nyelviskolának.
Reméljük, hogy ennek ellenére minden rendben zajlott a vizsgáddal!

Üdv,
Euroexam

Kedves Euroexam!

Holnap vizsgázom angol B2-ből, és nem kaptam semmiféle értesítőt és kódot. Ilyenkor mit tehetek?
Vizsgahelyem: Szeged, Viktor Hugo 6.
Köszönöm, Zsófi

Kedves Euroexam!

Elnézést a kései tájékoztatásért és egyben nagyon szépen köszönöm a hihetetlen gyors információt !!
Szerencsésen odaértem a vizsga helyszínére a megadott időpontban! Köszönöm !

Kedves Vizsgázók!

Reméljük mindenki megérkezett végül a megfelelő helyre. Akik mégsem, azokkal hétfőn felvesszük a kapcsolatot!

Üdv:
Euroexam

Kedves Euroexam!

Ma mentem volna szóbelizni a Bonus Nyelviskolához. A postán kapott értesítőmben a Kálvin tér 5. szám volt megadva. A helyszínen nem találtam semmilyen kiírást, hogy lenne ott Bonus nyelviskola vagy egyáltalán nyelvvizsga kint és bent sem ill. mindenhova más cégnév és lakók voltak kiírva és senki nem volt a környéken sem a megadott időpontban. Félre lettem tájékoztatva? Mi ilyenkor a teendő?

Köszönöm válaszukat,
Bányai Csilla

Kedves vdori91!

Az emailben az volt, hogy menj a Löveybe?

Üdv:
Euroexam

Kedves Euroexam!
Elmentünk a Leöveybe,de mindössze 3-an voltunk ott. Nem kaptunk vizsgaértesitést,csak emailben! Mi a teendő ilyenkor?

Kedves Euroexam!

Nevem : Fodor Bálint
Helyszín : Budapest 19. ker. Gutenberg krt. 6. Deák Gimn.
Erre az e-mailre küldhettek : fodor.balint97@gmail.com
(mancs2000 volt hivatalosan megadva de jobb lenne ha az előbbire küldenétek)

Tel. szám : 06704112499

Köszönöm,

Bálint

Kedves Euroexam!
Ma megyek B2 középfokú angol egynyelvű komplex vizsgázni, és nem kaptam semmilyen értesítőt arról, hogy hova menjek és a kódomat sem. A Bonus Nyelviskolába jelentkeztem, személyesen lett befizetve.

Gyors segítséget kérek!

Trúzsi Roxána
1996.09.24
1116 Sáfrány utca 40.
szilagyi.tunde@ujbuda.hu

Kedves Euroexam! Én sem kaptam tőletek semilyen információt a vizsgával kapcsolatban, azonban ismerősöm aki szintén vizsgázik. Tőle megkaptam a vizsga információit azonban így is kód hiányában vagyok. Vizsgám helye:
Favorit Lingua Center Nyelviskola
Cím: Miskolc 3530, Király u. 16. 1/2.
Név: Dékány István
email: play4fun999@gmail.com

Kedves Euroexam!
Nevem:Tóth Eszter
E-mail címem: t.eszti@citromail.hu
Választott helyszín: Bonus Nyelviskola,Budapest, Károly krt.12
Előre is kőszönöm a gyors segítséget!
t.eszti

Kedves Eszti!

Meglepő, hogy nem volt semmi más abban az emailben, de hiszünk Neked.

Ha megírod itt a teljes neved és azt, hogy melyik helyszínre jelentkeztél, és még egy email címet is megadsz, perceken belül megírjuk Neked a szükséges információkat.

Köszi és üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!
Én is holnap megyek angol B2 vizsgára,és én sem kaptam semmiféle értesítést.E-mailben csak annyit kaptam,hogy ne felejtsek elmenni a szombati vizsgára.Mi a további teendőm?Remélem vizsgázhatok holnap!

Üdvözlettel: t.eszti

Kedves Bálint!

Ha megírod itt a teljes neved és azt, hogy melyik helyszínre jelentkeztél, és még egy email címet is megadsz, perceken belül megírjuk Neked a szükséges információkat.

Köszi és üdv: Euroexam

Kedves Euroexam!

Holnap Angol B2-ből megyek vizsgázni, azonban nem kaptam semmiféle értesítőt e-mailben ill. postai úton sem. Mi a teendő ilyenkor?

Üdv,

Bálint