Fórum - Felhasználási feltételek

Az Euroexam Nyelvvizsga Fórum célja a nyelvtanulással és nyelvvizsgákkal kapcsolatos tapasztalatok megosztása. Nem használható a Fórum arra, hogy bárki olyan információkat tegyen közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket, továbbá kifejezett reklámtevékenység folytatására.

A Fórum felhasználói hozzászólásaikban kötelesek betartani a hétköznapi jó ízlés alapvető normáit. Más hozzászólókra, személyekre vagy intézményekre vonatkozó sértő, vagy valótlan tényeket tartalmazó hozzászólások a fórumon nem közölhetőek.

Az Euroexam Vizsgaközpont fenntartja annak jogát, hogy azokat a fórumhozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét - részlegesen, vagy egészében és külön indoklás nélkül - eltávolítsa.

A Fórumon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban az Euroexam Vizsgaközpont ellenőrzést nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a Fórumon elhelyezett információk miatt. Felhasználónk hozzászólása elküldésével lemond valamennyi, szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hozzászólásban elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében.