Külföldi egyetemre készülsz? Segít a go2uni!

GO2UNI program - támogató útitárs az egyetemi felvételihez és az első sikeres tanévhez 

Megfordult már a fejedben, hogy akár külföldi egyetemre is mehetnél érettségi után? Még csak titokban álmodoztál róla? Vagy már meg is tetted az első lépéseket? Egy biztos: rengeteg kérdőjel van a fejedben. Az Euroexam International go2uni programja azért működik, hogy segítsen.

Mely a felvételihez és az első sikeres tanévhez kapcsolódó feladatokban segít a go2uni?

* egyetemek és szakok kiválasztása * felvételi jelentkezés * sikeres motivációs levél megírása * a tanári ajánlás elkészítésének támogatása * egyetemi felvételi teszt, interjú felkészítés * academic skills (esszéírás, kritikus gondolkodás, vitázás, prezentáció készítés) és nyelvi felkészítés * kiutazás előtti ügyintézés

 

Tudj meg többet programjainkról!

1. lépés: Válaszd ki, melyik éveben szeretnéd megkezdeni a tanulmányaidat, és kattints az alábbi linkek egyikére! Itt részletes leírásokat találhatsz alapprogramjainkról, illetve az ezek mellett kinált opcionális modulokról.

2. lépés: Ezután jelentkezz be oldalunkon egy ingyenes tanácsadói interjúra! A félórás online vagy személyes beszélgetés alatt megismerjük a céljaidat, az eddigi tanulmányi eredményeidet, szakértőnk pedig ezek alapján röviden felvázolja, hogy miként érdemes folytatnod a felkészülést.

3. lépés: A sikeres felvételit követően - ha Te is benne vagy -  indulhat a testre szabott felkészülés, online az ország bármely pontjáról, vagy Budapesten akár személyesen is.

 

 

Iratkozz fel a legfrissebb Brexit hírekért go2uni hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyél a külföldi továbbtanulással, egyetemi hírekkel és a felvételit érintő változásokkal kapcsolatban!