Külföldi egyetemre készülsz? Segít a go2uni!

Támogató útitárs a külföldi egyetemi felvételihez és az első sikeres tanévhez 

Megfordult már a fejedben, hogy akár külföldi egyetemre is mehetnél érettségi után? Még csak titokban álmodoztál róla? Vagy már meg is tetted az első lépéseket? Egy biztos: rengeteg kérdőjel van a fejedben. Az Euroexam International go2uni programja azért működik, hogy segítsen.

A felvételihez és az első sikeres tanévhez kapcsolódó feladatokban is társad a go2uni

Melyik külföldi egyetem való neked? Milyen szakon tanulj tovább? Segítünk a döntésben!  Tudtad, hogy a külföldi egyetemi felvételin a két legfontosabb a dolog a "Personal Statement" és a tanári referencia? Ne aggódj, mindkettőt segítünk megírni. Felvételi interjú? Nem akadály! Magabiztosan fogsz belevágni a program után.  

Miben támogat téged az Euroexam International go2uni programja? 

  • egyetemek és szakok kiválasztásában 
  • felvételi jelentkezésben
  • a sikeres motivációs levél megírásában 
  • a tanári ajánlás elkészítésének támogatásában
  • egyetemi felvételi teszt, interjú felkészítésben
  • academic skills (esszéírás, kritikus gondolkodás, vitázás, prezentáció készítés) és nyelvi felkészítésben
  • a kiutazás előtti ügyintézésben 
     

 

A brit egyetemi felvételi rendszer (UCAS) hivatalos központja vagyunk

A brit egyetemre készülő diákok felvételije a UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) központi felületén keresztül történik. Az Egyesült Királyságban minden gimnázium egy-egy UCAS Centre, vagyis elismert felvételi központ. Ezt az engedélyt és elismervényt megkapta a go2uni program is. Ez azt jelenti, hogy a UCAS felkészültnek találja a go2uni stábját arra, hogy felkészítse és támogassa a brit egyetemekre készülő diákokat.

Tudj meg többet programjainkról!

1. lépés: Válaszd ki, melyik éveben szeretnéd megkezdeni a tanulmányaidat, és kattints az alábbi linkek egyikére! Itt részletes leírásokat találhatsz alapprogramjainkról, illetve az ezek mellett kinált opcionális modulokról.

2. lépés: Ezután jelentkezz be oldalunkon egy ingyenes tanácsadói interjúra! A félórás online vagy személyes beszélgetés alatt megismerjük a céljaidat, az eddigi tanulmányi eredményeidet, szakértőnk pedig ezek alapján röviden felvázolja, hogy miként érdemes folytatnod a felkészülést.

3. lépés: A sikeres felvételit követően - ha Te is benne vagy -  indulhat a testre szabott felkészülés, online az ország bármely pontjáról vagy Budapesten akár személyesen is.

 

Brexit News - a legfrissebb hírek

► A brit kormány garantálja az EU diákok tandíját és diákhitelét mindazoknak akik a 2019-2020-as tanévben kezdik az egyetemet. Ez azt jelenti, hogy a jövőre felvételizők is garantáltan a brit diákokkal megegyező tandíjjal és tandíjhitel feltételekkel kezdhetik meg tanulmányaikat.  Tuition Fees for EU Students Will Remain the Same Despite Brexit...
 
► Húsz brit egyetem támogatja a kezdeményezést, hogy 2020 után az EU-ból érkező diákok számára külön tandíj kategórát állapítsanak meg, amely inkább a brit és EU-s diákok tandíjához lenne közelebb, mint a többiek jóval magasabb tandíjához. Cserébe az EU is hasonló tandíjkategóriát létesítene a brit diákoknak. “Reciprocate fee levels” after Brexit says UK HE body MillionPlus, The PIE News

Iratkozz fel a legfrissebb 'Brexit és Továbbtanulás'  hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyél a külföldi továbbtanulással, egyetemi hírekkel és a felvételit érintő változásokkal kapcsolatban!