Külföldi egyetemre készülsz? Segít a go2uni!

Támogató útitárs a sikeres külföldi egyetemi felvételihez

Külföldi egyetem az álmod? Rengeteg kérdőjel van a fejedben, mert nem tudod, hogyan indulj el vagy csak nehéz eligazodnod az információk sokaságában? Az Euroexam International go2uni programja azért működik, hogy segítsen a külföldi egyetemi tanulmányok tervezésétől egészen az első egyetemi napodig.

 

✔ az országok, egyetemek és szakok kiválasztásában 

✔ mentorod lesz a go2uni a felvételi jelentkezés teljes folyamatában

✔ a felvételihez szükséges dokumentumok összeállításában:

  • motivációs levél, personal statement 
  • tanári ajánlólevél 
  • CV összeállítása

✔ külföldi egyetemi felvételi vizsgafelkészítésben és lebonyolításában

✔akár a felvételi tesztre, akár az interjúra kell felkészülnöd, a go2uni programban nemcsak elméleti, hanem gyakorlati tudást is szerzel, hiszen még próbavizsgázhatsz is 

✔ mivel a go2uni hivatalos Brit Egyetemi Felvételi Tesztközpontként is működik, ezért a programban már az éles Oxford, Cambridge és más egytemi felvételi tesztet is megírhatod  

✔ egyénre szabott és csoportos felkészítő programok  (workshopok, nyári kurzusok, egyetemlátogatás, UCAS kiállítás, és még számtalan választható program vár rád a go2uni választható programjaiban)

✔ kiutazás előtti ügyintézés: a diákhitel-ügyintézéstől az ösztöndíj-keresésen át a szálláskeresésig minden olyan ügyintézésben támogatást kapsz, amire szükséged lehet külföldi tanulmányaid megkezdéséhez.

Tudtad?

  • Már másfél évvel a külföldi egyetemi tanulmányaid előtt érdemes elkezdened a felkészülést! A go2uni programban a felvételit megelőző 16 hónapban személyre szabott, teljes körű felkészítést és segítséget kapsz.
  • Magyarországon csak a go2uni programban van lehetőséged arra, hogy kizárólag az igényeidnek megfelelő szolgáltatásban részesülj. Miért fizetnél azért, amire nincs szükséged?
  • A go2uni program az egyetlen, ahol nemcsak a fővárosi diákokat részesítik előnyben, hiszen a tanácsadás teljes egészében online is folyhat.
  • Független tanácsadóként a go2uni programnak nem az az érdeke, hogy valamely külföldi partnerintézményt képzését javasolja számodra, hanem valóban a te igényeidnek megfelelő, hiteles segítséget ad az országok, egyetemek és szakok kiválasztásához is.

 

A brit egyetemi felvételi rendszer (UCAS) hivatalos központja vagyunk

A brit egyetemre készülő diákok felvételije a UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) központi felületén keresztül történik. A go2uni megkapta a UCAS Centre státuszt, vagyis elismert brit felvételi központ. Ez azt jelenti, hogy a UCAS felkészültnek találja a go2uni stábját arra, hogy felkészítse és támogassa a brit egyetemekre készülő diákokat.

A Cambridge Assessment Admissions Testing (CAAT) által akkreditált egyetemi vizsgaközpont vagyunk

Írd meg nálunk a felvételit! Egyes brit egyetemekre felvételi tesztet is kell írnod. Ehhez nem is kell elutaznod: mivel a felvételiket bonyolító Cambridge Assessment Admissions Testing (CAAT) által akkreditált egyetemi vizsgaközpont vagyunk, nálunk is meg tudod írni a felvételidet.

 

 

Tudj meg többet külföldi egyetemi félvételi programjainkról!

 

 

 

 

go2uni & Brexit News 

 Programajánló!  Hogyan tanulj tovább külföldön? Gyere el a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba (IV. emelet  - fogadóterem) május 9-én 17-18:30 között, hogy megtudd! További információ és jelentkezés itt.

► A brit kormány garantálja az EU diákok tandíját és diákhitelét mindazoknak akik a 2019-2020-as tanévben kezdik az egyetemet. Ez azt jelenti, hogy a jövőre felvételizők is garantáltan a brit diákokkal megegyező tandíjjal és tandíjhitel feltételekkel kezdhetik meg tanulmányaikat.  Tuition Fees for EU Students Will Remain the Same Despite Brexit...
 
► Húsz brit egyetem támogatja a kezdeményezést, hogy 2020 után az EU-ból érkező diákok számára külön tandíj kategórát állapítsanak meg, amely inkább a brit és EU-s diákok tandíjához lenne közelebb, mint a többiek jóval magasabb tandíjához. Cserébe az EU is hasonló tandíjkategóriát létesítene a brit diákoknak. “Reciprocate fee levels” after Brexit says UK HE body MillionPlus, The PIE News

Iratkozz fel a legfrissebb 'go2uni & Brexit News'  hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyél a külföldi továbbtanulással, egyetemi hírekkel és a felvételit érintő változásokkal és a programokkal kapcsolatban!