Külföldi felvételi 2020-ban? Itt az "Útlevél a sikerhez"!

2020. őszétől szeretnél külföldi egyetemen továbbtanulni? Ne feledd, a felvételire már 2019-ben készülnöd kell. Nyilván tisztában vagy a kihívás nagyságával. Vagy még nem?  Mindkét esetre ajánljuk a go2uni 'Útlevél a sikerhez' programját és fakultatív kiegészítő moduljait, amelyek személyre szabott, folyamatos támogatást nyújtanak 2019. júniusától egészen 2020. szeptemberéig, az egyetemi tanulmányaid megkezdéséig.

Az első, intenzív szakasz a megfelelő egyetemek és szakok kiválasztását és a jelentkezési folyamatot kíséri végig. Ennek legfontosabb eleme a jelentkezői esszé (Personal Statement vagy motivation letter). Elkészítéséhez rendszeres nyelvi és szakmai lektorálást kapsz a szakirányodnak megfelelő, az adott tárgyakat és egyetemeket belülről ismerő szakemberektől.

A második szakaszban felkészítünk a nyelvvizsgádra, majd a felvételi ajánlatok közti választásban, diákhitel, szállás, utazás, biztosítás körüli ügyintézésben támogatunk.

 

Végre egy program nemcsak budapestieknek!

Az alapprogram online is igénybe vehető, tehát már alapból rengteg pénzt és időt takaríthatsz meg az utazásokon. Persze ha szeretnél személyesen részt venni a programokon, ennek sincs semmi akadálya. Bármelyik opciót választod, egyenértékű segítségben részesülsz.

Jelentkezési határidő: 2019.  június 1.

Útlevél a sikerhez program időszaka: 2019. június 17. - 2020. szeptember 30.

Részvételi díj: 195.000 Ft

 

Önállóan választható kiegészítő programok

Alábbi modulok az alapprogrammal együtt vagy különálló programként is igénybe vehetőek bárki számára

Háromnapos utazás során megismerjük Skócia két top egyetemét, a Glasgow-i és az Edinburgh Egyetemet, találkozunk kint tanuló magyar diákokkal, bepillantunk mindennapjaikba.

A Glasgow-Edinburgh egyetemlátogatás részletes programja ITT  olvasható, a beszámolót pedig ITT találjátok.

Részvételi díj: 72.500 Ft + repülőjegy

Az ár tartalmazza: szállás, félpanziós ellátás, helyszíni utazások, programok

Anglia legnagyobb felsőoktatási kiállítására, a UCAS Exhibition rendezvényére visszük el az érdeklődőket, akik a több száz egyetem képviselőivel beszélgetve, előadásokat hallgatva informálódhatnak a brit felsőoktatásról. A júniusi utazás második napján az elbűvölő Cambridge városát és világhíres egyetemét látogatjuk meg.

Részvételi díj: 69.500 Ft + repülőjegy

Az ár tartalmazza: szállás, félpanziós ellátás, helyszíni utazások, programok

 

Az egyetemi jelentkezés lelke az esszé (Personal Statement) és a tanári ajánlólevél. Megismertetjük ezek legfontosabb tulajdonságait, és a jelentkezővel és ajánló tanárával rendszeresen együttműködve segítünk a megírás folyamatában. A különböző szakirányokra való PS megírását az adott tárgyakat és egyetemeket belülről ismerő szakemberek véleményezik. A különálló csomagot önmagában csak azoknak ajánljuk, akik biztos kézzel választanak maguknak egyetemet és szakokat, és önállóan végzik a egyetemkezdés körüli teendőket is. Online is igénybe vehető.

Modul ára: 89.000 Ft

( Az "Útlevél a sikerhez' alapprogram tartalmazza ezt a modult.)

Mik az elsőéves egyetemisták legnagyobb kihívásai? Tapasztalatunk szerint leginkább az esszéírással, prezentációval, kritikus gondolkodással, egyetemi vitázással küzdenek. A Pre-Uni kurzus ebben segít: többéves tapasztalattal rendelkező tanárainkkal gyakoroljuk ezeket a kompetenciákat, hogy az első egyetemi éved könnyebb legyen. A kurzus egyhetes, napi 6 órában, 6-8 fős csoportokban zajlik.
Helyszín: Budapest

 

Mi fán terem a szociológia, és miben különbözik a szociálpszichológiától? Mivel foglalkozik a nemzetközi kapcsolatok és miben különbözik a jogtól? És mindezt angolul... egyhetes kurzuson ismerheted meg a társadalomtudományok alapjait, angol szakkifejezéseit, legizgalmasabb kérdéseit. Az órákon külföldön végzett szakemberek adják át tapasztalataikat. A tavalyi kurzus beszámolóját itt olvashatod.

Helyszín: Budapest

Modul ára: 46.900 Ft

 

Mi a sejtbiológia? Hogyan lehet DNS-t másolni kémcsőben? Milyen egy egyetemi laborban, fehér köpenyben dolgozni? És mindezt angolul… egyhetes, kiscsoportos kurzuson ismerheted meg a természettudományok angol szakkifejezéseit, legizgalmasabb kérdéseit. Az foglalkozások egy része egyetemi laborban történik, ahol külföldön végzett szakemberek adják át tapasztalataikat. A tavalyi kurzus beszámolóját itt olvashatod.

Helyszín: Budapest

Modul ára: 49.900 Ft

"A teszt ismerete már fél siker!" Milyen tesztet kell majd tennem a felvételi során? Milyen típusú  kérdések lesznek, ezeknek mi a logikája, mire kell figyelnem? Hogy néz ki egy interjú, mit fognak kérdezni, hogyan kell válaszolni, viselkedni? Ezekre a kérdésekre adnak választ a felvételiben jártas szakembereink, akikkel élesben gyakoroljuk a tesztet és az interjú szituációt. A felkészítésbe egy workshop és két "éles" tesztírás illetve interjú tartozik, amelyekről hasznos visszajelzést kapnak a diákok. Online is igénybe vehető.

Próbavizsgák ára: 35.000 Ft*

*Alapprogramban részt vevő diákjainknak: 33.000 Ft

Próbainterjúk ára: 35.000 Ft*

*Alapprogramban részt vevő diákjainknak: 33.000 Ft

Megismerkedünk a nyelvi teszt követelményeivel, gyakoroljuk a feladattípusait. Kiscsoportos intenzív kurzus, 12, 24 vagy 36 órában. 
Helyszín: Budapest, I. kerület

 

 

Hogyan tovább?

1. lépés: Jelentkezz be oldalunkon egy ingyenes félórás felvételi- és tanácsadás interjúra!

2. lépés: A félórás online vagy személyes interjú alatt megbeszélheted a céljaidat, tanulmányaidat a go2uni szakértőjével, és tanácsot kapsz arról, hogyan tovább.

3. lépés: Sikeres felvételit követően indulhat a testre szabott felkészülés, az ország bármely pontjáról online, vagy Budapesten akár személyesen is.

A kérdőív kitöltése még semmilyen kötelezettséggel nem jár, kizárólag abban segít minket, hogy Neked minél testhezállóbb segítséget adhassunk. 

Ha kérdéseid vannak, keress minket emailben: go2uni@euroexam.org , vagy telefonon: +36 1 610 7019

Iratkozz fel a legfrissebb Brexit hírekért go2uni hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyél a külföldi továbbtanulással, egyetemi hírekkel és a felvételit érintő változásokkal kapcsolatban!