Külföldi felvételi 2019-ben? Itt az "Útlevél a sikerhez"!

2019. őszétől szeretnél külföldi egyetemen továbbtanulni. Nyilván tisztában vagy a kihívás nagyságával. Vagy még nem?  Mindkét esetre ajánljuk a go2uni 'Útlevél a sikerhez' programját és fakultatív kiegészítő moduljait, melyek személyre szabott, folyamatos támogatást nyújtanak 2018. júniusától egészen 2019. szeptemberéig, az egyetemi tanulmányaid megkezdéséig.

Az első, intenzív szakasz a megfelelő egyetemek és szakok kiválasztását és a jelentkezési folyamatot kíséri végig. Ennek legfontosabb eleme a jelentkezői esszé (Personal Statement (PS)). Elkészítéséhez rendszeres nyelvi és szakmai lektorálást kapsz a szakirányodnak megfelelő, az adott tárgyakat és egyetemeket belülről ismerő szakemberektől.

A második szakaszban felkészítünk a nyelvvizsgádra, majd a felvételi ajánlatok közti választásban, diákhitel, szállás, utazás, biztosítás körüli ügyintézésben támogatunk.

Kattints a képre, és nézd meg, milyen utat fogunk együtt végigjárni, ha a go2uni programját választod.

Végre egy program nem csak budapestieknek!

Az alapprogram online is igénybe vehető, tehát már alapból rengteg pénzt és időt takaríthatsz meg az utazásokon. Persze ha szeretnél személyesen részt venni a programokon, ennek sincs semmi akadálya. Bármelyik opciót választod, egyenértékű segítségben részesülsz.

Jelentkezési határidő: 2018.  június 1.

Csomag díja: 141 000 Ft (nyelvvizsga felkészítéssel 159 000 Ft)

 

Önállóan választható kiegészítő programok

Alábbi modulok az alapprogrammal együtt vagy különálló programként is igénybe vehetőek bárki számára

Háromnapos utazás során megismerjük Skócia két top egyetemét, a Glasgow-i és az Edinburgh Egyetemet, találkozunk kint tanuló magyar diákokkal, bepillantunk mindennapjaikba.

A Glasgow-Edinburgh egyetemlátogatás részletes programja ITT 

Részvételi díj (szállással): 69 500 Ft ( Útlevél a sikerhez résztvevőknek 64 500 Ft) + repülő jegy

Anglia legnagyobb felsőoktatási kiállítására, a UCAS Exhibition rendezvényére visszük el az érdeklődőket, akik a több száz egyetem képviselőivel beszélgetve, előadásokat hallgatva informálódhatnak a brit felsőoktatásról. A júniusi utazás második napján az elbűvölő Cambridge városát és világhíres egyetemét látogatjuk meg.

Részvételi díj: 69 500 Ft ( Útlevél a sikerhez résztvevőknek 64 500 Ft) + repülő jegy

Az egyetemi jelentkezés lelke az esszé (Personal Statement) és a tanári ajánlólevél. Megismertetjük ezek legfontosabb tulajdonságait, és a jelentkezővel és ajánló tanárával rendszeresen együttműködve segítünk a megírás folyamatában. A különböző szakirányokra való PS megírását az adott tárgyakat és egyetemeket belülről ismerő szakemberek véleményezik. A különálló csomagot önmagában csak azoknak ajánljuk, akik biztos kézzel választanak maguknak egyetemet és szakokat, és önállóan végzik a egyetemkezdés körüli teendőket is. Online is igénybe vehető.

Részvételi díj: 72 000 Ft 

( Az "Útlevél a sikerhez' alapprogram tartalmazza ezt a modult.)

Mik az elsőéves egyetemisták legnagyobb kihívásai? Tapasztalatunk szerint leginkább az esszéírással, prezentációval, kritikus gondolkodással, egyetemi vitázással küzdenek. A Pre-Uni kurzus ebben segít: többéves tapasztalattal rendelkező tanárainkkal gyakoroljuk ezeket a kompetenciákat, hogy az első egyetemi éved könnyebb legyen. A kurzus egyhetes, napi 6 órában, 6-8 fős csoportokban zajlik.
Helyszín: Budapest

Részvételi díj: 46 000 Ft (Early bird ár 2018. március 31-ig jelentkezőknek: 38 000 Ft)

Mi fán terem a szociológia, és miben különbözik a szociálpszichológiától? Mi jár egy filozófus fejében? És mindezt angolul... egyhetes kurzuson ismerheted meg a társadalomtudományok alapjait, angol szakkifejezéseit, legizgalmasabb kérdéseit. Az órákon külföldön végzett szakemberek adják át tapasztalataikat.

Helyszín: Budapest

Részvételi díj: 38 000 Ft 

Mi a sejtbiológia? Hogyan lehet DNS-t másolni kémcsőben? Milyen egy egyetemi laborban, fehér köpenyben dolgozni? És mindezt angolul… egyhetes, kiscsoportos kurzuson ismerheted meg a természettudományok angol szakkifejezéseit, legizgalmasabb kérdéseit. Az foglalkozások egy része egyetemi laborban történik, ahol külföldön végzett szakemberek adják át tapasztalataikat.

Helyszín: Budapest

Részvételi díj: 39 500 Ft 

"A teszt ismerete már fél siker!" Milyen tesztet kell majd tennem a felvételi során? Milyen típusú  kérdések lesznek, ezeknek mi a logikája, mire kell figyelnem? Hogy néz ki egy interjú, mit fognak kérdezni, hogyan kell válaszolni, viselkedni? Ezekre a kérdésekre adnak választ a felvételiben jártas szakembereink, akikkel élesben gyakoroljuk a tesztet és az interjú szituációt. A felkészítésbe egy workshop és két "éles" tesztírás illetve interjú tartozik, amelyekről hasznos visszajelzést kapnak a diákok. Online is igénybe vehető.

Részvételi díj: 35 000 Ft ( Útlevél a sikerhez résztvevőknek 33 000 Ft)

Megismerkedünk a nyelvi teszt követelményeivel, gyakoroljuk a feladattípusait. Kiscsoportos intenzív kurzus, 12, 24 vagy 36 órában. 
Helyszín: Budapest, I. kerület

Részvételi díj: 
12 órás kurzus: 20 500 Ft
24 órás kurzus: 39 500 Ft ( Útlevél a sikerhez résztvevőknek: 37 500 Ft)
30 órás kurzus: 49 500 Ft ( Útlevél a sikerhez résztvevőknek: 47 000 Ft)
Egyéni órák: 4 900 Ft / alkalom

Hogyan tovább?

1. lépés: Jelentkezz be oldalunkon egy ingyenes félórás felvételi- és tanácsadás interjúra!

2. lépés: A félórás online vagy személyes interjú alatt megbeszélheted a céljaidat, tanulmányaidat a go2uni szakértőjével, és tanácsot kapsz arról, hogyan tovább.

3. lépés: Sikeres felvételit követően indulhat a testre szabott felkészülés, az ország bármely pontjáról online, vagy Budapesten akár személyesen is.

A kérdőív kitöltése még semmilyen kötelezettséggel nem jár, kizárólag abban segít minket, hogy Neked minél testhezállóbb segítséget adhassunk. 

Ha kérdéseid vannak, keress minket emailben: go2uni@euroexam.org , vagy telefonon: +36 1 610 7019

Iratkozz fel a legfrissebb Brexit hírekért go2uni hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyél a külföldi továbbtanulással, egyetemi hírekkel és a felvételit érintő változásokkal kapcsolatban!