Útválasztó program

2021-ben vagy később külföldi egyetemre felvételizőknek 

Bár távolinak tűnhet, de a sikeres felvételire érdemes már most elkezdeni a felkészülést!  A 2020. júniusában kezdődő Útválasztó alapprogram célja időben orientálódni, kiválasztani az érdeklődésednek megfelelő szakterületet, megismerni a lehetőségeket, és felkészülni a felvételire, valamint a kinti tanulmányokra.
A programban résztvevők

  • megismerik választott területük angol nyelvű szakirodalmát,
  • találkoznak kint tanuló diákokkal,
  • naprakész információkat kapnak a hazai és nemzetközi szakmai fejlődési lehetőségekről.

A programot  2020. júniusától az Útlevél a sikerhez modul követi, mely már magán a felvételi folyamaton kíséri végig a hallgatókat.

Az alapprogram online is igénybe vehető, tehát már alapból rengteg pénzt és időt takaríthatsz meg az utazásokon. Persze ha szeretnél személyesen részt venni a programokon, ennek sincs semmi akadálya. Bármelyik opciót választod, egyenértékű segítségben részesülsz.

Jelentkezési határidő: 2019. június 1.

 

 

Önállóan választható kiegészítő programok

Alábbi modulok az alapprogrammal együtt vagy különálló programként is igénybe vehetőek bárki számára.

Háromnapos utazás során megismerjük Skócia két top egyetemét, a Glasgow-i és az Edinburgh Egyetemet, találkozunk kint tanuló magyar diákokkal, bepillantunk mindennapjaikba.

 

Anglia legnagyobb felsőoktatási kiállítására, a UCAS Exhibition rendezvényére visszük el az érdeklődőket, akik a több száz egyetem képviselőivel beszélgetve, előadásokat hallgatva informálódhatnak a brit felsőoktatásról. A júniusi utazás második napján az elbűvölő Cambridge városát és világhíres egyetemét látogatjuk meg.

 

Mi fán terem a szociológia, és miben különbözik a szociálpszichológiától? Mi jár egy filozófus fejében? És mindezt angolul... egyhetes kurzuson ismerheted meg a társadalomtudományok alapjait, angol szakkifejezéseit, legizgalmasabb kérdéseit. Az órákon külföldön végzett szakemberek adják át tapasztalataikat.

Helyszín: Budapest

 

Mi a sejtbiológia? Hogyan lehet DNS-t másolni kémcsőben? Milyen egy egyetemi laborban, fehér köpenyben dolgozni? És mindezt angolul… egyhetes, kiscsoportos kurzuson ismerheted meg a természettudományok angol szakkifejezéseit, legizgalmasabb kérdéseit. Az foglalkozások egy része egyetemi laborban történik, ahol külföldön végzett szakemberek adják át tapasztalataikat.

Helyszín: Budapest

 

Megismerkedünk a nyelvi teszt követelményeivel, gyakoroljuk a feladattípusait. Kiscsoportos intenzív kurzus, 12, 24 vagy 36 órában. 
Helyszín: Budapest, I. kerület

 

 

Hogyan tovább?

1. lépés: Jelentkezz be oldalunkon egy ingyenes félórás felvételi- és tanácsadás interjúra!

2. lépés: A félórás online vagy személyes interjú alatt megbeszélheted a céljaidat, tanulmányaidat a go2uni szakértőjével, és tanácsot kapsz arról, hogyan tovább.

3. lépés: Sikeres felvételit követően indulhat a testre szabott felkészülés, az ország bármely pontjáról online, vagy Budapesten akár személyesen is.

A kérdőív kitöltése még semmilyen kötelezettséggel nem jár, kizárólag abban segít minket, hogy Neked minél testhezállóbb segítséget adhassunk. 

Ha kérdéseid vannak, keress minket emailben: go2uni@euroexam.org , vagy telefonon: +36 1 610 7019

Iratkozz fel a legfrissebb Brexit hírekért go2uni hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyél a külföldi továbbtanulással, egyetemi hírekkel és a felvételit érintő változásokkal kapcsolatban!