Hétköznapi feladatok - Te is kipróbálhatod!

Az elvont és unalmas nyelvi ismeretek helyett az Euroexam angol és német nyelvvizsgák a valós életből ellesett feladatokból állnak. Ezek a valódi kommunikációs képességet mérik, vagyis azt, ami számodra igazán fontos. Unalomig ismételt tesztek helyett a felkészülés értelmes tanulást jelent. 

Néhány példa a feladatokból:

  • Tölts ki egy nyomtatványt!
  • Találd meg a keresett információt egy hirdetésben, prospektusban!
  • Foglald össze egy hosszabb szöveg lényegét írásban!
  • Készíts rövid jegyzetet egy elôadás vagy beszélgetés részletéről!

Próbáld ki magad!

Vizsgahelyeinken lehetőséged van ingyenes szintfelmérésre, de a legbiztosabb, ha önállóan (is) elvégzed a megfelelő szintű gyakorló vizsgát. Az Euroexam egyik legnagyobb előnye, hogy mielőtt jelentkeznél, tudásszinted korábbi vizsgák ingyenesen letölthető feladatsorain >> tesztelheted.

A módszeres gyakorláshoz azonban honlapunk Heti gyakorlófeladatok rovatát és az ehhez kapcsolódó konzultációs fórumot javasoljuk.

Ha az első próbálkozások eredménye még messze elmarad a várttól, akkor tanári segítségre is szükséged lesz. Honlapunk Tanfolyamajánló rovatában bizonyosan találsz megfelelőt a nyelviskolák felkészítő tanfolyamai között. Ha magántanárt keresel, akkor a Hirdetőtáblán érdemes körülnézned.

Online felkészítő tanfolyam

Ha csak pár órád van hetente a nyelvgyakorlásra, de mégis szeretnéd, ha valaki végigvezetne a felkészülésen, akkor az Euroexam hat hetes online vizsgafelkészítő tanfolyamát neked találták ki! Otthon, a saját kényelmes székedből, a kedvenc zenédre oldhatod meg a feladatokat és a saját időbeosztásodhoz igazíthatod a gyakorlásod. 

2010-ben első alkalommal indítjuk online felkészítő tanfolyamunkat, cél a decemberi angol B2-es vizsga! További részletek >>

Fontos: Az online tanfolyam nem helyettesítheti teljes körűen a felkészítő tanár segítségét. Nem ajánljuk azok számára akik nyelvi készségszintje, nyelvismerete általános fejlesztést igényel. Számukra mindenképpen tanári felkészítést illetve csoportos felkészítő nyelvtanfolyamot javasolunk.