Hirdetőtábla - Felhasználási feltételek

Az Euroexam Nyelvvizsga Hirdetőtábla célja a nyelvtanulással és nyelvvizsgákkal kapcsolatos hírdetések megosztása. Nem használható a Hírdetőtábla arra, hogy bárki olyan hirdetéseket tegyenek közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket, továbbá kifejezett reklámtevékenység folytatására.

A Hirdetőtábla felhasználói hirdetéseikben kötelesek betartani a hétköznapi jó ízlés alapvető normáit. Más hozzászólókra, személyekre vagy intézményekre vonatkozó sértő, vagy valótlan tényeket tartalmazó hozzászólások a fórumon nem közölhetőek.

Az Euroexam Nyelvvizsgaközpont fenntartja annak jogát, hogy azokat a hirdetéseket, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét - részlegesen, vagy egészében és külön indoklás nélkül - eltávolítsa.

A Hirdetőtáblán közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban az Euroexam Vizsgaközpont ellenőrzést nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a Hirdetőtáblán elhelyezett hirdetések miatt. Felhasználónk a hirdetés közzétételével lemond valamennyi, szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hirdetésben elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében.