Ingyen próbavizsgák októberben | Euroexam

Ingyen próbavizsgák októberben

Vajon hol tartasz a felkészülésben? Egy egész hónapot adunk, hogy kiderítsd!

Lassan már mindennek van világnapja, például a pingvin tudatosságnak vagy például a kézmosásnak. Ha ezeknek lehet, miért ne lehetne nektek, a nyelvvizsgázóknak is egy? Sőt, mi egy egész hónapot adunk, idén már másodszorra. Ősszel ismét INGYEN próbálhatjátok ki az írásbeli és szóbeli vizsgánkat márciusi Libra-hónap sikerein felbuzdulva.

Ingyen próbavizsgák és előadások egész októberben

Hogyan épülnek fel az ingyenes próbavizsgák? Mikor és hogyan jelentkezzek?

60 perces INSTANT írásbeli vizsgánkat (angol vagy német nyelvből, alap-, közép- és felsőfokon) bármikor megírhatod a Libra Nyelvkönyvbolt nyitvatartási idejében; akár az utcáról is beeshetsz két programod között. Az írásbelid pontszámát ott a helyszínen megtudod, de emellé két héten belül emailben küldjük személyre szóló értékelésünket. A szóbeli után persze azonnál jár útravalóul az értékelés. Fontos, hogy legkésőbb 18:00 órára érj oda a Librába, hogy még legyen időd befejezni a próbavizsga megírását! Kérjük a nyelvtanárokat, hogy nagyobb csoportok küldése esetén mindenképpen előre egyeztessenek a Nyelvkönyvbolt kollégáival! (Az Instant próbavizsgánkról bővebben itt olvashatsz.)

Angol / Német szóbeli időpontok:

A nagy érdeklődésre való tekintettel, két extra időpontot biztosítunk október utolsó hetében szóbeli próbavizsgákra:

ANGOL: október 27. csütörtök, 12:00-16:00-ig

NÉMET: október 28., péntek, 15:00-18:00-ig.

Jelentkezni ezen a linken lehet.

A próbavizsgák és előadások helyszíne:

Libra Nyelvkönyvbolt, 1085 Budapest, Kölcsey utca 2. Nyitva: H-P: 8-19, Szo: 9-14 / T +36 1 267 5777 / info@librabooks.hu / www.nyelvkonyvbolt.hu

A vizsgafelkészítő előadásokon résztvevők között ráadásul szuper felkészítő könyveket, szótárakat, és alkalmanként egy-egy 50%-os nyelvvizsga lehetőséget is kisorsolunk! Ugye jössz?

Vigyázat! Minden program ingyenes!wink