Ingyen próbavizsgák októberben is!

Kíváncsi vagy, hol tartasz a felkészülésben?

Gyere el októberben a Libra Nyelvkönyvboltba, ahol jövő keddig még ingyenes próbavizsgákkal várunk!

Próbáld ki magad angolul vagy németül!

Az 50 perces írásbeli vizsgánkat (angol/német nyelvből közép- és felsőfokon, angol B2 üzleti szinten is) non-stop bármikor megírhatod a nyelvkönyvbolt nyitvatartási idejében; akár az utcáról is beeshetsz két programod között. Az írásbelid pontszámát ott a helyszínen megtudod, de emellé két héten belül emailben küldjük személyre szóló értékelésünket.

Angol szóbeli időpontok (B2, C1, B2 Pro): október 6. / 13. / 20. és 27., 10:00 és 18:00 óra között
Német szóbeli időpont (B2, C1): október 12., csütörtök 12:00 és 17:00 óra között

A szóbelikre a fenti időpontokra előzetesen kell jelentkezni online itt.

Kerülj közelebb a szóbeli és írásbeli sikereidhez is felkészítő előadásainkon!

Előadásainkon nem csak megsokszorozhatod felkészülésed hatékonyságát, de még ajándék könyveket is sorsolunk. A résztvevők az előadás után emailben megkapják a teljes előadás anyagát!

Az előadások témái, időpontjai:

1. „Olvasd el, hallgasd meg! - Felkészülési tippek az olvasásértés és hallásértés vizsgarészekre” (angol-német változat)

Speciális tippek és a felkészülésben hasznosítható angol és német weboldalak, melyek a befogadó készségeid fejlesztését segítik a B2-es vagy C1-es vizsgára.

2. „Írni jó! – Íráskészség fejlesztő foglalkozás nyelvvizsgára készülőknek” (csak angolosoknak)

Játékos gyakorlatok és tippek segítségével tudatosítjuk a vizsgán előforduló 6 szövegtípus legfontosabb jellemzőit, és azt, hogy ezekre hogyan tudsz a leghatékonyabban felkészülni.

3. „Dumáljuk meg! − Tippek, anyagok a Beszédkészség vizsgára, éles próbavizsgával” (angol-német változat)

A B2-es és C1-es Speaking/Sprechen vizsgarész feladatainak alapos megismerése mellett a felkészülés minden lehetséges módjára és eszközére vonatkozó tippekkel gyúrhatsz, hogy aztán villanthass a szóbelin.

4. „Egy B2-es Speaking vizsga élőben” (csak angolosoknak)

A Nyelvparádén zajos sikert aratott Speaking-showt megismételjük a Librában is. Egy tapasztalt vizsgáztatónk két önként vállalkozó B2-es vizsgára készülő diákkal végigcsinál egy szóbeli próbavizsgát úgy, hogy minden feladat után megállunk, csevegünk, magyarázunk, kérdésekre és megjegyzésekre reagálunk smiley

Az előadások angol nyelvvizsgára készülőknek szólnak, illetve sz "Olvasd el, Hallgasd meg!" angolosoknak és németeseknek is szól.

Az előadásokra itt tudsz jelentkezni

A próbavizsgák és előadások helyszíne:

Libra Nyelvkönyvbolt, 1085 Budapest, Kölcsey utca 2. Nyitva: H-P: 8-19, Szo: 9-14 / T +36 1 267 5777 / info@librabooks.hu / www.nyelvkonyvbolt.hu

Vigyázat! Minden program ingyenes! ;)

(Fontos, hogy legkésőbb 18:00 órára érj oda a Librába, hogy még legyen időd befejezni a próbavizsga megírását!) Kérjük a nyelvtanárokat, hogy nagyobb csoportok küldése esetén mindenképpen előre egyeztessenek a Nyelvkönyvbolt kollégáival!