Ingyenes e-learning az ingyenes vizsga mellé

Oldd meg, küldd be, chatelj tanárainkkal!

A négyhetes online felkészítő során tesztjeidet, beküldött íráskészség feladataidat javítva és kiértékelve kapod vissza, tanárod chaten ad visszajelzést, tippeket, és megválaszolja kérdéseidet. Óriási segítség a sikeres vizsgához. Sikeres vizsga nélkül pedig nincs pénz, amit visszakapj.

Mi az az ingyenes Euroexam e-learning rendszer?

Ha csak pár órád van hetente gyakorlásra, és szeretnéd, hogy valaki végigvezessen a vizsgafelkészülésen, akkor válaszd ingyenes e-learning tanfolyamainkat, amiket tényleg bárhonnan, bármikor és bármiről elérhetsz. Angol B2-es, C1-es és német B2-es tanfolyamainkat akár mobilodról is elvégezheted.

Kiknek ajánljuk?

Az intenzív 4 hetes e-learning tanfolyam azoknak szól, akiknek

  • nyelvi szintje már közelít a tervezett angol vagy német nyelvvizsga követelményeihez,
  • akik tudásukat szeretnék eredeti vizsgafeladatokra épülő tesztekkel lemérni és fejleszteni – legyen szó bármelyik vizsgarészről (beleértve a szóbelit is)
  • akik szeretnék igénybevenni vizsgáztatóink és tanáraink segítségét az utolsó lépéseknél

A kurzusokról általában

Milyen hosszú egy tanfolyam és hogyan vághatok bele?

  • Az e-learning tanfolyamok minden esetben 4 hetesek. Tehát a vizsga előtti intenzív felkészülés alapillérjei lehetnek. Ha egy kicsit lazábban akarod végigcsinálni a kurzust, akkor érdemes a választott vizsgaidőpontod előtt 5-6 héttel belevágni.
  • A részvételhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni, a kurzus sikeres elvégzéséhez pedig a feladatokat rendszeresen megoldani. Ne feledd: egy filléredbe sem kerül ez a felkészülési forma.

Hány feladat van?

Hetente 3-5 feladatsor megoldására van lehetőséged. Ez nagyjából 2-3 órádat veszi igénybe. Ezek mindig egy adott vizsgafeladat-típus köré épülnek, bevezető, ráhangoló és/vagy gyakorló feladatokkal segítve a sikeres megoldást.

Hányszor ismételhetem meg a feladatokat?

Egy-egy feladatot akár kétszer is megoldhatsz. Az első éles megoldás jelenti a valódi szintfelmérést, vagyis, hogy az adott pillanatban hogyan teljesítenél a vizsgán. Majd egy pár nap múlva újra végigmehetsz rajta, amikor már rutinosan, az előzőnél profibban is oldod meg, ami sikerélményt is adhat. Egyben jelzi, hogy érted, mit vár tőled az adott feladat. Ha a benne lévő szókincs még ismerősebb, az sem baj.

Mely vizsgafeladatokat gyakorolhatom?

A tanfolyam 3 vizsgarész (Olvasásértés, Íráskészség, Hallásértés) minden feladatán végigvezet, így 8 különböző vizsgafeladat közvetlen begyakorlására van lehetőséged. Emellett, az angol B2-es tanfolyamon egy többrészes, angol nyelvű  tutorial-t is találsz, ami a Beszédkészség vizsgarész 2. feladatához (Picture Story) nyújt hasznos tippeket, ötleteket, mintákat.

Hogyan lehet íráskészséget fejleszteni egy online tanfolyamon?

Mindhárom tanfolyamban több lehetőséget kapsz, hogy beküldd az eredeti Writing/Schreiben  vizsgafeladatok alapján készült megoldásaidat, vagyis különböző szövegeidet (pl. ügyintéző leveleket vagy egy műkritikát). Ez szuperhasznos neked, mert olyan vizsgáztatóktól kapsz megbízható értékelést, pontokat és visszajelzéseket, akiknél senki nincs jobban képben. Nem véletlen, hogy felméréseink szerint eddig ez bizonyult a tanfolyam egyik leghasznosabb részének.

Mindent egyedül kell csinálnom a tanfolyamon?

Korántsem! Például a Skype-on felteheted a kérdéseidet vizsgáztató kollégánknak, sőt akár élő próbaszóbelit is tehetsz. Az egyes tanfolyamok saját fóruma is folyamatosan elérhető. 

Regisztrálj az Euroexam ingyenes e-learning tanfolyamaira!