Ingyenes nyelvvizsga? Ingyenes felkészülés!

Menj 100%-ra tavasszal is! Legyen ingyenes a vizsgád!

2018. január 1-től ingyenes a nyelvvizsga, ha magyar vagy és még nem múltál el 35. A támogatás 2019-ben is elérhető! (További részleteket ITT találsz.)

Persze ehhez sikerülnie is kell. Az Euroexam ebben segít.

Részletes útmutatót adunk, hogy a vizsga előtti hetekben hogyan, és milyen ütemezésben készülj fel. Sőt, a tanácsok mellé most a felkészítő anyagokat is ingyen kapod! Lerövidítettük a jelentkezési határidőt 3 hétre, hogy pörgősebben menjen a jelentkezés. A Reading/Lesen vizsgarészben pedig +5 percet adunk, hogy mindent tökéletesre csiszolhass. 

A te vizsgád azért lesz ingyenes, mert megérdemled. Menj 100%-ra! 

 

 

Csúcsforma a vizsgára: ingyenes online felkészítő vizsgáztató tanárral

Kapsz egy felkészítő tanárt, aki kijavítja tesztjeidet, beküldött íráskészség feladataidat, chaten ad visszajelzést, tippeket, és megválaszolja kérdéseidet. Mindezt kényelmesen, online. Négyhetes, ingyenes vizsga-előkészítő online kurzusunkra itt regisztrálj! >>

#100szazalekingyenes

 

 

Legális vizsgahack: tippek és trükkök

Tudni mindent előre a vizsgáról? Felkészülni mindenre? Simán! Oldalainkon részletes útmutatókat, hasznos tippeket olvashatsz  vizsgáztató tanárainktól az Íráskészség, Beszédkészség és a Hallásértés feladatokhoz.

Kivételesen hallgass a tanárokra, tanácsaik (szószerint) sokat érhetnek a vizsgán! Tips, please>>

#100szazalekingyenes

 

 

All-in felkészülés: adj bele mindent!

Mi mindent bele adtunk: edzésterveinkben részletes útmutatót kapsz, hogy a vizsga előtti hetekben hogyan, és milyen ütemezésben gyúrj a komplex vizsgára ingyenes online felkészítő anyagainkkal. Heti gyakorlófeladatok, letölthető vizsgatesztek, felkészítő könyvek, hanganyagok  - mindent megtalálsz, ami a sikeres vizsgához kell.  Ready? Go! >>

#100szazalekingyenes