Ingyenes online felkészítő tréning az ingyenes vizsga mellé - Szabolcs

Egy négyhetes online vizsgafelkészítő tréning akár 15-20%-ot is jelenthet vizsgád sikere felé. 

A kurzus során nem csak feladatmegoldásaidról kapsz visszajelzést a rendszertől, de beküldött íráskészség feladataidat kiértékelve, visszajelzésekkel ellátva kapod vissza, tanárod chaten ad tippeket, és megválaszolja kérdéseidet. Mindez óriási segítség a sikeres vizsgához, ami nélkül nincs pénz, amit visszakapnál. De miért is ne lenne!

Az ingyenes online felkészítő tréningek

Ha csak pár órád van hetente gyakorlásra, és szeretnéd, hogy valaki végigvezessen a vizsgafelkészülésen, akkor válaszd ingyenes online felkészítő kurzusainkat, amiket tényleg bárhonnan, bármikor és bármiről elérhetsz. Angol B2-es, C1-es és német B2-es tanfolyamunkat akár mobilodról is elvégezheted.

Kiknek ajánljuk?

Az intenzív 4 hetes online tréning azoknak szól, akiknek

  • nyelvi szintje már közelít a tervezett angol vagy német nyelvvizsga követelményeihez;
  • akik tudásukat szeretnék eredeti vizsgafeladatokra épülő tesztekkel lemérni és fejleszteni – legyen szó bármelyik vizsgarészről (beleértve a szóbelit is);
  • akik szeretnék igénybe venni vizsgáztatóink és tanáraink segítségét az utolsó lépéseknél.
Az online felkészítő tanfolyam önmagában is óriási segítség. De leghatékonyabban akkor tudod beépíteni a felkészülésedbe, ha a 6-8 hetes angol B2 / C1, vagy a német B2-es Edzésterv részeként csinálod végig, vagy oldod meg a feladatok nagy részét. A 4 hetes felkészítő tréningek jól kiegészítik az edzéstervben javasolt gyakorlatokat, és ez visszafelé is igaz. 

A kurzusokról általában

Milyen hosszú egy tanfolyam és hogyan vághatok bele?

  • Az online felkészítő tanfolyamok minden esetben 4 hetesek. Tehát a vizsga előtti intenzív felkészülés alapillérjei lehetnek. Ha egy kicsit lazábban akarod végigcsinálni a kurzust, akkor érdemes a választott vizsgaidőpontod előtt 5-6 héttel belevágni.
  • A részvételhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni, a kurzus sikeres elvégzéséhez pedig a feladatokat rendszeresen megoldani. Ne feledd: egy filléredbe sem kerül ez a felkészülési forma!

Hány feladat van?

Hetente 3-5 feladatsor megoldására van lehetőséged. Ez nagyjából 2-3 órádat veszi igénybe. Minden feladatsor egy adott vizsgafeladat-típus köré épül, bevezető, ráhangoló és/vagy gyakorló feladatokkal segítve a sikeres megoldást.

Hányszor ismételhetem meg a feladatokat?

Egy-egy feladatot akár kétszer is megoldhatsz. Az első éles megoldás jelenti a valódi szintfelmérést, vagyis, hogy az adott pillanatban hogyan teljesítenél a vizsgán. Majd egy pár nap múlva újra végigmehetsz rajta, amikor már rutinosan, az előzőnél profibban is oldod meg, ami sikerélményt is adhat. Egyben jelzi, hogy érted, mit vár tőled az adott feladat. Ha a benne lévő szókincs még ismerősebb, az sem baj.

Mely vizsgafeladatokat gyakorolhatom?

A tréning az egynyelvű vizsga mind a 4 részének (Olvasásértés, Íráskészség, Hallásértés, Beszédkészség) minden feladatán végigvezet, így az összes vizsgafeladat közvetlen végiggondolására, begyakorlására lehetőséged lesz. Emellett, az angol B2-es tanfolyamon egy többrészes, angol nyelvű tutorial-t is találsz, ami a Beszédkészség vizsgarész 2. feladatához (Picture Story) nyújt hasznos tippeket, ötleteket, mintákat.

Hogyan lehet íráskészséget fejleszteni egy online tanfolyamon?

Mindhárom tanfolyamban több lehetőséget kapsz, hogy beküldd az eredeti Writing/Schreiben vizsgafeladatok alapján készült megoldásaidat, vagyis különböző szövegeidet (pl. ügyintéző leveleket vagy egy műkritikát). Ez szuperhasznos neked, mert olyan vizsgáztatóktól kapsz megbízható értékelést, pontokat és visszajelzéseket, akiknél senki nincs jobban képben. Nem véletlen, hogy felméréseink szerint eddig ez bizonyult a tanfolyam egyik leghasznosabb részének.

Mindent egyedül kell csinálnom a tanfolyamon?

Korántsem! Például a Skype-on felteheted a kérdéseidet vizsgáztató kollégánknak, sőt akár élő próbaszóbelit is tehetsz. Az egyes tanfolyamok saját fóruma is folyamatosan elérhető. 

Technikai segítség

Előfordulhat, hogy a hallásértés hanganyagok lejátszása akadozik a számítógépeden. Ez esetben a következőket teheted:

1. Frissítsd az Adobe Flash Playert, - https://get.adobe.com/flashplayer/- valamint töröld a böngésződben az előzményeket és a sütiket.

2. A Flash Player telepítését követően engedélyezd azt a böngésződben.

Nyelvvizsga-szimulátor - Az online próbavizsga

Az online felkészítő tréning remek kiegészítése és egyben kiterjesztése az online nyelvvizsga szimulátor egy bármikor és bárhonnan elérhető teljes online próbavizsga, amiből megtudhatod, mit várhatsz a nyelvvizsgán, vagy azt, hogy mit várnak tőled az egyes feladatokban. Igazi nyelvvizsga-élmény tét nélkül, aminek során valódi vizsgáztatóktól objektív viszzajelzést kapsz. Angol B2-es és C1-es változatok várnak rád. Lépj be és indítsd el a nyelvvizsga szimulátort! Mi a teljes tesztet kínáljuk, és rád bízzuk, hogy mikor, mit csinálsz, hány feladatot, melyik vizsgarészt oldod meg. Még szóbeli próbavizsgát is tehetsz online.

Regisztrálj itt az Euroexam ingyenes online felkészítő tanfolyamára!