Ingyenes próbavizsgák a Nyelvparádén

Próbáld ki élesben INGYEN, milyen egy nyelvvizsga! 

Gyertek ki idén is a Millenárisra, szeptember 8. és 10. között a Nyelvparádéra! Ingyenes próbavizsgák (hallásértés, olvasásértés feladatok + teljes szóbeli), felkészülési tippeknyelvvizsga konzultáció, interaktív bemutatók és nyeremények várnak. Idén két helyen is megtalálsz minket. Vegyél részt a Nyelvvizsga Akadémia előadásain a Galérián!   

Mi minden várható?

 • Ingyenes írásbeli és szóbeli próbavizsgák eredeti nyelvvizsga feladatokkal. Az angol és német írásbeli próbavizsgákat közép- és felsőfokon óránként indítjuk. A vizsga végén tapasztalt vizsgáztatóink értékelik teljesítményetek és hasznos felkészülési tanácsokkal is segítenek.

 • Nyelvvizsga Akadémia: szombaton és vasárnap délelőtt (10:00-13:00-ig) várunk a Galérián, ahol óránként interaktív előadásokon, kvízjátékokon és sorsolásokon vehetsz részt.

 • Két előadással is készülünk a nagy előadóteremben, ahol élőben bekukkanthatsz egy B2-es szóbeli vizsga kulisszatitkaiba. Szombaton és vasárnap is 14:00 órakor az "A" teremben.

 • Megújult online felkészítő tanfolyamainkkal is megismerkedhetsz: a standunkon. Ennek keretében interaktív ízelítőt kaphatsz az ingyenes angol és német elearning tanfolyamok feladataiból, újdonságaiból.
   
 • Felkészítő könyv nyereményeső standunknál az óránkénti sorsolásokon. Aki nem jár ekkora szerencsével, az 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg őket a kiállítás ideje alatt.
   

A Nyelvvizsga Akadémia programjai

Szeptember 9.
Szombat

10:00

Írni jó! - Szupergyors felkészítés az íráskészség vizsgarészre
/ Rádai Péter /

11:00

Tanulj külföldi egyetemen! – Hogyan segít az Euroexam go2uni programja?
/ Bence János /

12:00

Dumáljuk meg! - Hogy szárnyalj a szóbeli vizsgán
/ Rádai Péter /

Szeptember 10.
Vasárnap

10:00

Dumáljuk meg! - Hogy szárnyalj a szóbeli vizsgán
/ Rádai Péter /

11:00

Tanulj külföldi egyetemen! – Hogyan segít az Euroexam go2uni programja?
/ Bence János /

12:00

Írni jó! - Szupergyors felkészítés az íráskészség vizsgarészre
/ Rádai Péter /

Nyelvparádé Joker

Idén először regisztrálhattok a Nyelvparádé Joker akciójára, amelynek keretében mi is számos extra kedvezménnyel várunk Titeket, ha kilátogattok standunkra. Íme:

 • 20% kedvezmény a Euroexam International akkreditált vizsgáztatóképzés és módszertani továbbképzés árából – regisztráció a standnál
 • A novemberi Euroexam vizsgára a helyszínen történő jelentkezés esetén ajándékba adunk egy Euroexam felkészítő vagy tesztkönyvet
 • 10.000 Ft kedvezmény a Euroexam Study Travel utazások árából + ingyenes részvétel a Villámtréningen
 • Eurocity felkészítő kiadvány vásárlása esetén egy tesztkönyvet adunk ajándékba – és fordítva :)

Látogass el interaktív előadásainkra is (ezek függetlenek a folyamatosan zajló szóbeli próbavizsgáktól)!

Várunk sok szeretettel és nyelvvizsga-bűvölő attrakciókkal!