Ingyenes próbavizsgák és más kalandok a Nyelvparádén

Nyelvvizsgázni tét nélkül? Gyere el a Nyelvparádéra és teszteld tudásod írásban és szóban, akár online az ingyenes Euroexam próbavizsgákon!

Minden olyan lesz mint élesben, kivéve hogy nem veszíthetsz semmit. Valódi vizsgáztatók, valódi visszajelzés, személyre szabott jótanácsok. Érdekel? Akkor írj be a naptáradba egy tuti programot:  

Szeptember 7-8., Nyelvparádé, Millenáris B Csarnok

Az ingyenes próbavizsgákon kívül felkészülési- és vizsgatippekkel, go2uni konzultációval, interaktív bemutatókkal és előadásokkal, nyereményekkel várunk az Euroexam International standján, közvetlenül a bejáratnál.

Mire számíthatsz?

 • Ingyenes írásbeli és szóbeli próbavizsgák eredeti nyelvvizsga feladatokkal. Az angol és német írásbeli próbavizsgákat közép- és felsőfokon óránként indítjuk. A vizsga végén tapasztalt vizsgáztatóink értékelik teljesítményedet, hasznos felkészülési tanácsokkal is segítenek.

 • Interaktív előadások az Euroexam International standjánál:

  • Pénteken (15:00-15:30) és szombaton (12:00-12:30): Rádai tanár úr vár az "Olvasd el, hallgasd meg!" majd "Írni jó!" c. interaktív vizsgafelkészítő foglalkozásokkal. Tudd meg, hogyan készülhetsz fel a leghatékonyabban a 3 vizsgarészre.

  • Pénteken (13:00-13:30) és szombaton (14:00-14:30): Nádas Rita várja a külföldi egyetemekre készülőket, akik mindent megtudhatnak az Euroexam International go2uni programjáról.

 • Előadás a színpadon:

  • Pénteken (16:30-17:00) Nádas Rita a nagy színpadon a külföldi egyetemeken tanuló és oda jelentkező diákok tapasztalatairól, és a go2uni program támogatási formáiról tart előadást. 

 • Szombaton két előadáson is részt vehetsz a Nagyelőadóban - érdeklődésedtől függően:

  • 11:00-11:50: Számítógépes angol próbavizsgák - közkívánatra. Korábbi élő vizsgák feladatai új formátumban érhetők el, erről szól az előadás. A próbavizsga pedig a Nyelvparádé mindkét napján kipróbálható a galérián.

  • 15:00-15:50: Speaking-show a nagy előadóteremben. Kukkants be egy angol B2-es szóbeli vizsga kulisszatitkaiba. Magyarul csevegünk, de persze a vizsga angolul zajlik, pont, mint a valóságban.

 • Külföldi egyetemre szeretnél felvételizni? A go2uni programja remek útitárs lehet ebben! Ha bővebben szeretnél tájékozódni a programról, hallgasd meg Nádas Rita pénteki előadását vagy gyere el egy konzultációra a standunkhoz! A go2uni program 20 perces tanácsadásán nemzetközi tapasztalattal bíró mentorunkkal beszélheted át céljaidat, terveidet, a határidőket, hogy aztán a go2uni személyre szabott programokkal segíthessen eligazodni a felvételi útvesztőjében tanulmányaid megkezdéséig. Az érdeklődésre való tekintettel érdemes időpontot foglalni, amit lentebb görgetve meg is tehetsz. 

 • Online felkészítő tanfolyamunkkal is megismerkedhetsz az Euroexam International standjánál. Ennek keretében interaktív ízelítőt kaphatsz az ingyenes angol és német e-learning tanfolyamok feladataiból és újdonságaiból.

 • Nyereményjáték! Nézz el az Euroexam Internatioanl standjához, és ha mázlid van, egy felkésztő könyvvel a kezedben távozol! Rádai tanár úr óránként sorsol standnál, de ne búsúlj, ha nem jársz szerencsével, a könyveket a kiállítás ideje alatt ugyanis 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg. 

Az előadások

Szeptember 7. péntek

13:00-13:30
Euroexam stand

"go2uni - külföldi továbbtanulás: tapasztalatok, felkészülés, Brexit" - Nádas Ritával

15:00-15:30
Euroexam stand

"Olvasd el, hallgasd meg!" - Szuperintenzív felkészítés az Olvasásértés és Hallásértés vizsgarészekre angolosoknak és németeseknek Rádai tanár úrral 

16:30-17:00
Színpad

"Sikeres külföldi felvételi - angliai, skót, holland és dán tapasztalatok első kézből" - Nádas Ritával

     

Szeptember 8. szombat

11:00-11:50
Nagyelőadó a Galérián

"ExamSmart - a sikeres nyelvvizsga kulcsa (online angol próbavizsgák és gyakorlófeladatok a nyelvvizsgáért" - Hegedűs Kristóffal

12:00-12:30
Euroexam stand

"Írni jó!" - Szuperintenzív felkészítés az Íráskészség vizsgarészre angolosoknak Rádai tanár úrral

14:00-14:30
Euroexam stand

"go2uni - külföldi továbbtanulás: tapasztalatok, felkészülés, Brexit" - Nádas Ritával

15:00-15:50
Nagyelőadó a Galérián

"Egy B2-es Speaking vizsga élőben" - Lazán, kérdesekkel, hozzászólásokkal, mindent megbeszélve Hegedűs Kristóffal, Rádai tanár úrral és a vizsgázókkal

   

Várunk szeretettel és nyelvvizsga-bűvölő attrakciókkal - egy héttel a szeptember 15-i angol vizsgák előtt.