Ingyenes próbavizsgák, felkészítő foglalkozások a LinguaFesten

Nyelvvizsgázz tét nélkül még a szeptemberi éles vizsga előtt! 

A LinguaFesten (Nyelvparádé 2.0) az ingyenes Euroexam próbavizsgákon írásban és szóban is tesztelheted a tudásod!

Minden olyan lesz mint élesben, kivéve hogy nem veszíthetsz semmit, vagyis nem érdemes stresszelni. Valódi vizsgáztatók, valódi visszajelzés, személyre szabott jótanácsok. Érdekel? Akkor írj be a naptáradba egy tuti programot:  

Szeptember 7., LinguaFest, Akvárium Klub

Az ingyenes próbavizsgákon kívül felkészülési- és vizsgatippekkel, go2uni előadással, interaktív bemutatókkal és nyereményekkel várunk az Euroexam International standjainál. Természetesen az Euroexam felkészítő- és gyakorlókönyveket a helyszínen kedvezményesen vásárolhatod meg.

Mire számíthatsz?

  • Ingyenes angol és német írásbeli és szóbeli próbavizsgák eredeti nyelvvizsga feladatokkal közép- és felsőfokon, óránkénti indítással. A végén tapasztalt vizsgáztatóink értékelik teljesítményedet, és hasznos felkészülési tanácsokkal is segítenek.

  • Interaktív előadások a helyszínen:

    • 10:30 - 11:15: Nádas Rita várja a külföldi egyetemekre készülőket, akik mindent megtudhatnak az Euroexam International go2uni programjáról. 

    • 14:30 - 15:15: Speaking-show - kukkants be egy angol B2-es szóbeli vizsga kulisszatitkaiba Rádai Péterrel (alias Rádai tanár úrral) és Hegedűs Kristóffal. Magyarul csevegünk, de persze a vizsga angolul zajlik, pont, mint a valóságban.

  • Külföldi egyetemre felvételiznél? A go2uni program remek útitársad lehet! Ha mindent tudni akarsz a programról, Nádas Rita előadása után gyere egy 20 perces konzultációra a standunkhoz, ahol nemzetközi tapasztalattal bíró mentorunkkal beszélheted át céljaidat, terveidet, a határidőket. Azután pedig a go2uni személyre szabott programokkal segít eligazodni a felvételi útvesztőjében tanulmányaid megkezdéséig. 

  • Online felkészítő tanfolyamunkkal is megismerkedhetsz az Euroexam International standjánál. Ennek keretében interaktív ízelítőt kaphatsz az ingyenes angol és német tréningek feladataiból, újdonságaiból.

  • Nyereményjáték! Nézz el az Euroexam International standjához, és ha mázlid van, egy felkészítő könyvvel a kezedben távozol! Rádai tanár úr óránként sorsol, de ne búsúlj, ha nem jársz szerencsével. A könyveket a kiállításon 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg.

Vizsgázz tét nélkül egy héttel a szeptember 14-i Euroexam angol vizsgák előtt!