Ingyenes próbavizsgák, felkészítő foglalkozások egész márciusban a Librában

Interaktív foglalkozások, próbavizsgák angol és német nyelvvizsgára készülőknek!

Az országos próbavizsga turné keretén belül csak a Libra Nyelvkönyvboltban szuper, interaktív felkészítő előadásokkal is várunk az ingyenes próbavizsgák mellett! Kövesd eseményünket a Facebookon és a weboldalon, hogy le ne maradj a folyamatosan frissülő információkról! 

Nyelvvizsgázz angolul vagy németül, tét nélkül!

Az 50 perces írásbeli próbavizsgákat (angol/német nyelvből B1, B2 és C1 szinten, angol B2 üzleti és Academic C1 szinten is) bármikor megírhatod a Libra nyelvkönyvbolt nyitvatartási idejében, akár az utcáról is beeshetsz két programod között. Az eredményed a helyszínen megtudod.

Angol szóbeli időpontok a Librában: 

  • március 7. (csütörtök): 9:00-17:30
  • március 14. (csütörtök): 9:00-17:30
  • március 21. (csütörtök): 9:00-12:30
  • március 28. (csütörtök): 9:00-17:30 betelt! 

Német szóbeli időpont a Librában: 

  • március 28. (csütörtök): 9:00-17:30 betlet!

 

Kerülj közelebb a szóbeli és írásbeli sikereidhez is a felkészítő előadásokon!

A Libra Nyelvkönyvboltban magyar nyelvű, interaktív előadásainkon nemcsak megsokszorozhatod felkészülésed hatékonyságát, de még ajándék könyveket is sorsolunk. A résztvevők mindegyik előadás után e-mailben megkapják a teljes diasort.
Külön előadásokat tartunk az angol és német nyelvvizsgára készülőknek, illetve vannak olyan előadások, amelyek mindkét nyelvből készülőknek szólnak. Ezt minden előadás címe mellett feltüntetjük.

Az előadások témái, időpontjai:

1. „Írni jó! Angolosoknak – Íráskészség fejlesztő foglalkozás nyelvvizsgára készülőknek” (ANGOL!)

Játékos gyakorlatok és tippek segítségével tudatosítjuk a vizsgán előforduló 5 szövegtípus legfontosabb jellemzőit, és azt, hogy ezekre hogyan tudsz a leghatékonyabban felkészülni.

Előadó: Rádai tanár úr

2. Külföldi egyetemre készülsz? Segít a go2uni!

Megfordult már a fejedben, hogy akár külföldi egyetemre is mehetnél érettségi után? Még csak titokban álmodoztál róla? Vagy már meg is tetted az első lépéseket? Egy biztos: rengeteg kérdőjel van a fejedben. A go2uni program vezetője a Cambridge-i Egyetemen végzett, így saját tapasztalati alapján válaszol a kérdéseidre. 

Előadó: Nádas Rita

3. „Dumáljuk meg! Angolosoknak− Tippek, anyagok a Beszédkészség vizsgára” (ANGOL!)

A B2-es és C1-es Speaking vizsgarész feladatainak alapos megismerése mellett a felkészülés minden lehetséges módjára és eszközére vonatkozó tippekkel gyúrhatsz, hogy aztán villanthass a szóbelin. A "Dumáljuk meg!" foglalkozás leírásában szereplő próbavizsgára itt a B2-es és C1-es feladatok, valamint a felkészülési tippek, anyagok részletes ismertetése mellett - sajnos - nincs idő.

Előadó: Rádai tanár úr

4. „Olvasd el, hallgasd meg! - Felkészülési tippek az olvasásértés és hallásértés vizsgarészekre” (ANGOL-NÉMET)

Speciális tippek és a felkészülésben hasznosítható angol és német weboldalak, melyek a befogadó készségeid fejlesztését segítik a B2-es vagy C1-es vizsgára.

Előadó: Rádai tanár úr

5. „Dumáljuk meg! Németeseknek− Tippek, anyagok a Beszédkészség vizsgára” (NÉMET!)

A B2-es és C1-es Sprechen vizsgarész feladatainak alapos megismerése mellett a felkészülés minden lehetséges módjára és eszközére vonatkozó tippekkel gyúrhatsz, hogy aztán villanthass a szóbelin. A "Dumáljuk meg!" foglalkozás leírásában szereplő próbavizsgára itt a B2-es és C1-es feladatok, valamint a felkészülési tippek, anyagok részletes ismertetése mellett - sajnos - nincs idő.

Előadó: Czímer Zoltán

6. „Írni jó! Németeseknek – Íráskészség fejlesztő foglalkozás nyelvvizsgára készülőknek” (NÉMET!)

Játékos gyakorlatok és tippek segítségével tudatosítjuk a vizsgán előforduló 5 szövegtípus legfontosabb jellemzőit, és azt, hogy ezekre hogyan tudsz a leghatékonyabban felkészülni.

Előadó: Czímer Zoltán

Májusig szükséged van a nyelvvizsgára, de nem tudod, hol tedd le? Jogos a kérdés: miben hasonlítanak a vizsgák, hogy lehet az egyikre történő felkészülést a másiknál is felhasználni. A mindkét vizsgarendszerben vizsgáztatóként működő előadónktól minden kérdésedre választ kapsz.

Előadó: Czímer Zoltán

 

Jelentkezés az interaktív előadásokra: itt

 

A próbavizsgák és előadások helyszíne:

Libra Nyelvkönyvbolt, 1085 Budapest, Kölcsey utca 2. Nyitva: H-P: 9-19, Szo: 9-14 / T +36 1 267 5777 / info@librabooks.hu / www.nyelvkonyvbolt.hu

Csatlakozz a Facebook eseményhez is! Vigyázat! Minden program ingyenes! wink

(Fontos! Ha az írásbeli próbavizsgát szeretnéd végigcsinálni, akkor legkésőbb 18:00 órára érj a Librába, hogy még legyen időd befejezni és az eredményeidet kiszámolni!) Kérjük a nyelvtanárokat, hogy nagyobb csoportok küldése esetén mindenképpen előre egyeztessenek a Nyelvkönyvbolt kollégáival! 

Az országos próbavizsga turné állomásai és időpontjai itt érhetők el.  

Ha valamiért mégis lemaradnál a próbavizsga turnéról, akkor online is próbavizsgázhatsz a nyelvvizsgaszimulátorral!