Ingyenes próbavizsgák, felkészítő foglalkozások októberben a Librában

Interaktív foglalkozások, próbavizsgák angol és német nyelvvizsgára készülőknek

Az országos Próbavizsga Turné keretében a Libra Nyelvkönyvboltban szuper, interaktív nyelvvizsga-felkészítő és külföldi továbbtanulásról szóló előadásokkal is várunk az ingyenes próbavizsgák mellett! Kövess minket a Facebookon és a weboldalon, hogy le ne maradj a folyamatosan frissülő információkról! 

Nyelvvizsgázz angolul vagy németül, tét nélkül!

Az 50 perces írásbeli próbavizsgákat (angol/német nyelvből B1, B2 és C1 szinten, és már Academic C1 szinten is) bármikor megírhatod a Libra nyelvkönyvbolt nyitvatartási idejében, akár az utcáról is beeshetsz két programod között. Az eredményedet pedig a helyszínen megtudod.

A Libra Nyelvkönyvboltban a próbavizsgák mellett magyar nyelvű, interaktív előadásainkon is részt vehetsz, ahol nemcsak megsokszorozhatod felkészülésed hatékonyságát, de még ajándék könyveket is sorsolunk. A résztvevők mindegyik előadás után e-mailben megkapják a teljes diasort. Lesz olyan előadás, ami angol és német vizsgára készülőknek egyaránt szól, de olyan is, ami csak angolosoknak. Ezt minden előadás címe mellett feltüntetjük. A nyelvvizsga-felkészítő előadásokat Rádai tanár úr tartja, a go2uni workshopot pedig a külföldi továbbtanulás specialistája, Nádas Rita.

Az előadások témái, időpontjai:

 október 8. 16:00-17:50  „Olvasd el, hallgasd meg! - Felkészülési tippek az olvasásértés és hallásértés vizsgarészekre” (ANGOL-NÉMET)

Speciális tippek és a felkészülésben hasznosítható angol és német weboldalak, melyek a befogadó készségeid fejlesztését segítik a B2-es vagy C1-es vizsgára.

október 10. 16:00 - 17:50  „Írni jó! Angolosoknak – Íráskészség fejlesztő foglalkozás nyelvvizsgára készülőknek”  (ANGOL!)

Játékos gyakorlatok és tippek segítségével tudatosítjuk a vizsgán előforduló 5 szövegtípus legfontosabb jellemzőit, és azt, hogy ezekre hogyan tudsz a leghatékonyabban felkészülni.

október 15. 16:00-17:50 „Dumáljuk meg! Angolosoknak− Tippek, anyagok a Beszédkészség vizsgára” (ANGOL!) 

A B2-es és C1-es Speaking vizsgarész feladatainak alapos megismerése mellett a felkészülés minden lehetséges módjára és eszközére vonatkozó tippekkel gyúrhatsz, hogy aztán villanthass a szóbelin. A "Dumáljuk meg!" foglalkozás leírásában szereplő próbavizsgára itt a B2-es és C1-es feladatok, valamint a felkészülési tippek, anyagok részletes ismertetése mellett - sajnos - nincs idő.

október 18. 16:00 - 17:00  Külföldi egyetemre készülsz? Segít a go2uni!

Megfordult már a fejedben, hogy akár külföldi egyetemre is mehetnél érettségi után? Még csak titokban álmodoztál róla? Vagy már meg is tetted az első lépéseket? Egy biztos: rengeteg kérdőjel van a fejedben. A go2uni program vezetője a Cambridge-i Egyetemen végzett, így saját tapasztalati alapján válaszol a kérdéseidre. 

Jelentkezés az interaktív előadásokra: hamarosan

 

A próbavizsgák és előadások helyszíne:

Libra Nyelvkönyvbolt, 1085 Budapest, Kölcsey utca 1. Nyitva: H-P: 9-19, Szo: 9-14 / T +36 1 267 5777 / info@librabooks.hu / www.nyelvkonyvbolt.hu

Vigyázat! Minden program ingyenes! wink

(Fontos! Ha az írásbeli próbavizsgát szeretnéd végigcsinálni, akkor legkésőbb 18:00 órára érj a Librába, hogy még legyen időd befejezni és az eredményeidet kiszámolni!) Kérjük a nyelvtanárokat, hogy nagyobb csoportok küldése esetén mindenképpen előre egyeztessenek a Nyelvkönyvbolt kollégáival! 

Az országos próbavizsga turné állomásai és időpontjai itt érhetők el.  

Ha valamiért mégis lemaradnál a próbavizsga turnéról, akkor online is próbavizsgázhatsz a nyelvvizsgaszimulátorral!