Ingyenes próbavizsgák, felkészítő foglalkozások egész októberben a Librában

Kíváncsi vagy, milyen szinten áll a nyelvtudásod?

Gyere el októberben a Libra Nyelvkönyvboltba, ahol ingyenes próbavizsgákkal és szuper, interaktív felkészítő előadásokkal várunk! A Libra-hónap mellett az egész országban lesznek ingyenes próbavizsgák, ne hagyd ki! Nézd meg, mikor és hol vizsgázhatsz tét nélkül októberben!

Próbáld ki magad angolul vagy németül!

Az 50 perces írásbeli próbavizsgákat (angol/német nyelvből B1, B2 és C1 szinten, angol B2 üzleti és Academic C1 szinten is) non-stop bármikor megírhatod a nyelvkönyvbolt nyitvatartási idejében, akár az utcáról is beeshetsz két programod között. Az írásbelid pontszámát ott a helyszínen megtudod, de ettől függetlenül két héten belül emailben küldjük személyre szóló értékelésünket. 

Angol szóbeli időpontok: 

  • október 5. (péntek): 13:00-18:30
  • október 12. (péntek): 13:00-18:30
  • október 19. (péntek): 9:00-14:30
  • október 26. (péntek): 9:00-14:30

Német szóbeli időpontok: 

  • október 5. (péntek): 10:00-14:30
  • október 12. (péntek): 10:00-16:30
  • október 18. (csütörtök): 10:00-17:30
  • október 26. (péntek): 14:00-17:30

Szóbeli próbavizsgára az itt található jelentkezési űrlap kitöltésével jelentkezhetsz.

Kerülj közelebb a szóbeli és írásbeli sikereidhez is a felkészítő előadásokon!

Magyar nyelvű, interaktív előadásainkon nemcsak megsokszorozhatod felkészülésed hatékonyságát, de még ajándék könyveket is sorsolunk. Mindezt hetekkel az október 27-i angol vizsgák előtt - tökéletes időzítés! A résztvevők mindegyik előadás után e-mailben megkapják a teljes diasort.
Külön előadásokat tartunk az angol és német nyelvvizsgára készülőknek, illetve vannak olyan előadások, amelyek mindkét nyelvből készülőknek szólnak. Ezt minden előadás címe mellett feltüntetjük.

Az előadások témái, időpontjai:

1. „Olvasd el, hallgasd meg! - Felkészülési tippek az olvasásértés és hallásértés vizsgarészekre” (ANGOL-NÉMET)

Speciális tippek és a felkészülésben hasznosítható angol és német weboldalak, melyek a befogadó készségeid fejlesztését segítik a B2-es vagy C1-es vizsgára.

2. „Írni jó! Németeseknek – Íráskészség fejlesztő foglalkozás nyelvvizsgára készülőknek” (NÉMET!)

Játékos gyakorlatok és tippek segítségével tudatosítjuk a vizsgán előforduló 5 szövegtípus legfontosabb jellemzőit, és azt, hogy ezekre hogyan tudsz a leghatékonyabban fe

3. „Írni jó! Angolosoknak – Íráskészség fejlesztő foglalkozás nyelvvizsgára készülőknek” (ANGOL!)

Játékos gyakorlatok és tippek segítségével tudatosítjuk a vizsgán előforduló 5 szövegtípus legfontosabb jellemzőit, és azt, hogy ezekre hogyan tudsz a leghatékonyabban felkészülni.

4. „Dumáljuk meg! Németeseknek − Tippek, anyagok a Beszédkészség vizsgára” (NÉMET!)

A B2-es és C1-es Sprechen vizsgarész feladatainak alapos megismerése mellett a felkészülés minden lehetséges módjára és eszközére vonatkozó tippekkel gyúrhatsz, hogy aztán villanthass a szóbelin. A "Dumáljuk meg!" foglalkozás leírásában szereplő próbavizsgára itt a B2-es és C1-es feladatok, valamint a felkészülési tippek, anyagok részletes ismertetése mellett - sajnos - nincs idő.

5. „Dumáljuk meg! Angolosoknak− Tippek, anyagok a Beszédkészség vizsgára” (ANGOL!)

A B2-es és C1-es Speaking vizsgarész feladatainak alapos megismerése mellett a felkészülés minden lehetséges módjára és eszközére vonatkozó tippekkel gyúrhatsz, hogy aztán villanthass a szóbelin. A "Dumáljuk meg!" foglalkozás leírásában szereplő próbavizsgára itt a B2-es és C1-es feladatok, valamint a felkészülési tippek, anyagok részletes ismertetése mellett - sajnos - nincs idő.

 

A még szabad helyes előadásokra itt tudsz jelentkezni

A próbavizsgák és előadások helyszíne:

Libra Nyelvkönyvbolt, 1085 Budapest, Kölcsey utca 2. Nyitva: H-P: 8-19, Szo: 9-14 / T +36 1 267 5777 / info@librabooks.hu / www.nyelvkonyvbolt.hu

Csatlakozz a Facebook eseményhez is! Vigyázat! Minden program ingyenes! wink

(Fontos! Ha az írásbeli próbavizsgát szeretnéd végigcsinálni, akkor legkésőbb 18:00 órára érj a Librába, hogy még legyen időd befejezni és az eredményeidet kiszámolni!) Kérjük a nyelvtanárokat, hogy nagyobb csoportok küldése esetén mindenképpen előre egyeztessenek a Nyelvkönyvbolt kollégáival!