Ingyenes próbavizsgák márciusban

Tavasszal vizsgáznál? Kíváncsi vagy, hol tartasz a felkészülésben?

Gyere el márciusban a Libra Nyelvkönyvboltba, ahol ingyenes próbavizsgákkal és szuper felkészítő előadásokkal várunk!

Próbáld ki magad angolul vagy németül!

Az 50 perces írásbeli vizsgánkat (angol/német nyelvből közép- és felsőfokon, angol B2 üzleti szinten is) non-stop bármikor megírhatod a nyelvkönyvbolt nyitvatartási idejében; akár az utcáról is beeshetsz két programod között. Az írásbelid pontszámát ott a helyszínen megtudod, de emellé két héten belül emailben küldjük személyre szóló értékelésünket.

Angol szóbeli időpontok: BETELTEK!
Német szóbeli időpont: BETELTEK!

Kerülj közelebb a szóbeli és írásbeli sikereidhez is felkészítő előadásainkon!

Előadásainkon nem csak megsokszorozhatod felkészülésed hatékonyságát, de még ajándék könyveket is sorsolunk. A résztvevők az előadás után emailben megkapják a teljes előadás anyagát!
Külön előadásokat tartunk az angol és német nyelvvizsgára készülőknek, illetve vannak olyan előadások, amelyek mindkét nyelvből készülőknek szólnak. Ezt minden előadás címe mellett feltüntetjük.

Az előadások témái, időpontjai:

 

1. „Olvasd el, hallgasd meg! - Felkészülési tippek az olvasásértés és hallásértés vizsgarészekre” (angol-német változat)

Speciális tippek és a felkészülésben hasznosítható angol és német weboldalak, melyek a befogadó készségeid fejlesztését segítik a B2-es vagy C1-es vizsgára.

2. „Írni jó! – Íráskészség fejlesztő foglalkozás nyelvvizsgára készülőknek” (angol + német)

Játékos gyakorlatok és tippek segítségével tudatosítjuk a vizsgán előforduló 6 szövegtípus legfontosabb jellemzőit, és azt, hogy ezekre hogyan tudsz a leghatékonyabban felkészülni.

3. „Dumáljuk meg! − Tippek, anyagok a Beszédkészség vizsgára, éles próbavizsgával” (angol-német változat)

A B2-es és C1-es Speaking/Sprechen vizsgarész feladatainak alapos megismerése mellett a felkészülés minden lehetséges módjára és eszközére vonatkozó tippekkel gyúrhatsz, hogy aztán villanthass a szóbelin.

A még szabad helyes előadásokra itt tudsz jelentkezni

A próbavizsgák és előadások helyszíne:

Libra Nyelvkönyvbolt, 1085 Budapest, Kölcsey utca 2. Nyitva: H-P: 8-19, Szo: 9-14 / T +36 1 267 5777 / info@librabooks.hu / www.nyelvkonyvbolt.hu

Vigyázat! Minden program ingyenes! ;)

(Fontos, hogy legkésőbb 18:00 órára érj oda a Librába, hogy még legyen időd befejezni a próbavizsga megírását!) Kérjük a nyelvtanárokat, hogy nagyobb csoportok küldése esetén mindenképpen előre egyeztessenek a Nyelvkönyvbolt kollégáival!