Több hetes intenzív edzéstervek nyelvvizsgára

Egyéni, rugalmas, ingyenes felkészülési program

Izgulsz az ingyenes nyelvvizsga miatt? Válaszd a neked szóló edzéstervet, biztosítsd be a nyelvvizsgád sikerét! Az összes ingyenes felkészítő anyagunkkal (és 3 megfizethető árú könyvünkkel) azonnali segítséghez jutsz. Bár a munka nagyja rád vár, nincs ok a pánikra! Az intenzív edzésterv sem igényel tőled átlagban napi 10-30 percnél többet. A lényeg, hogy időbeosztásodnak és vérmérsékletednek megfelelő tempóban, minél több feladatot csinálj végig az általunk kínáltak közül. 

Márpedig a tét nagy, hiszen nem csak a vizsga árát kapod vissza a sikeres nyelvvizsgádért, de óriási előnyben leszel 2020-tól másokkal szemben a felsőoktatási helyekért vívott versenyben. Miért is?

Mert 2020-tól csak az juthat a felsőoktatásba, akinek legalább egy emelt szintű érettségi mellett, igazolt középfokú tudása van egy idegen nyelvből (egy nyelvvizsgája vagy emelt szintű nyelvi érettségije). Ezek nélkül sem államilag támogatott, sem önköltséges képzésbe nem kerülhet senki.

De ne csüggedj, mi ezerféleképpen segítjük felkészülésedet, vagy akár tanárod felkészítő munkáját. Ezek leghatékonyabbika a 4 hetes, minden készségedet fejlesztő, vizsgafeladatokat tartalmazó, interaktív online felkésztő tréning, amit 5-6 héttel vizsgád előtt érdemes elkezdeni.

Vagyis több jó okod is van, hogy belevágj a neked szóló edzéstervbe. 

Válaszd ki a nyelvet, a szintet és hogy mennyi időd van a vizsgáig, és INDULJON AZ EDZÉS!

 

 

A 6 vagy 8 hetes edzéstervben ajánlott gyakorlási tippek, feladatok közt, a vizsgafelkészülés legfontosabb és leghasznosabb online elérhető eleme az ingyenes online felkészítő tanfolyam, amely 3 változatban érhető el: angol B2 és C1, valamint német B2. A 4-5 hét alatt feldolgozható, mind a négy készséget gyakoroltató és fejlesztő online felkészülést támogató kurzust külön is végigcsinálhatod, de minden edzéstervben emlékeztetünk (5 vagy 6 héttel a vizsgád előtt), hogy mikor és hol regisztrálj és aztán melyik héten mire koncentrálj különösen az online felkészítő tanfolyamban.