Jelentkezés vizsgadolgozat konzultációra

A vizsgázónak lehetősége van – a Vizsgaközpont által kijelölt, szakképzett vizsgáztató nyelvtanár segítségével – kijavított dolgozatának megtekintésére és részletes elemzésére. Az egy tanóra (45 perc) időtartamú szolgáltatás során a dolgozat megtekintésén túl, a legjellemzőbb problémák, hiányosságok kerülnek diagnosztizálásra, a vizsgázó személyre szabott tanácsokat kap a további felkészüléshez. A konzultáció mindenkor érvényes díját a Vizsgaközpont honlapján teszi közzé.

A konzultációs megtekintés díja 3.900,- forint.

Avizsgázó kizárólag saját megoldásairól kézzel jegyzetet készíthet, azonban a dolgozat nem vihető el, fénymásolására, vizsgadolgozat lefényképezésére nincs lehetőség. A jegyzetek készítése során teljes vizsgafeladatok másolása nem engedélyezett. A konzultáció minden esetben előre egyeztetett időpontban történik kizárólag az Euroexam Nyelvvizsga Központban.

Választható időpontok:
2011. január 5-től 2011. január 13-ig, munkanapokon 10 és 17 óra között, minden egész óra.

Egy időpontra korlátozott számban tudunk jelentkezéseket elfogadni. A jelentkezések elfogadása érkezési sorrendben történik. Amennyiben szükséges időpont egyeztetéssel kapcsolatban felvesszük veled a kapcsolatot.