Kérdéssor beküldése

Látogassunk el a Tartalomkezelés / Kérdéssor adminisztrációs oldalra, ahol egy listában találhatjuk az összes kérdéssort.

Kattintsunk a Webform feliratra, amivel létrehozhatjuk a saját kérdéssorunkat. Alább adhatjuk meg a kérdéssor címét és leírását.

Beküldjük a tartalmat, majd összerakhatjuk a kérdéssort, amit meg szeretnénk tudni a látogatótól.

Az Összetevők fülön egyenként kell hozzáadni a megfelelő kérdéseket vagy állításokat. Az "Új összetevő neve" helyére írjuk a kérdést, majd a legördülő listából válasszuk a "Kiválasztási lehetőségek"-et és kattintsunk a "Hozzáadás" gombra (opcionálisan bepipálhatjuk a "Szükséges" oszlopot, ha a látogatótól mindenképp választ akarunk kapni az adott kérdésre).

Az alábbi "Összetevő szerkesztése" résznél figyelnünk kell a zölddel bekarikázott részekre. A válaszokat a Beállítás dobozban adjuk meg, fontos hogy a | jel előtt a válasz sorszámát adjuk, utána magát a szöveget. A kiválaszto gombokat szeretnék (tehát minden válasz egyszerre látszik), akkor ne pipáljuk be a "Listadoboz"-t. Az Elküld gombra kattintva menthetjük el beállításainkat.

Menjünk az Űrlap / Űrlap beállításai fülre, ahol állítsuk be a Beküldési korlátot 1-re.
A "Redirection location" beállítás állítsuk "No redirect (reload current page)"-ra.
Ne legyen kipipálva az, hogy a "be nem jelentkezett látogatók" is ki tudják tölteni.
A "Haladó beállítások" részben pipáljuk be a "Available as block" sort, amivel láthatóvá tesszük kérdésorunkat a "Blokkok adminisztrációja" részben.

Állítsuk be "Blokkok" résznél a megfelelő helyre húzva a megfelelő kérdéssort, majd kattintsunk a "Beállítások mentése" gombra. Keressük meg a kérdésorunkat majd a vele egysorban lévő "beállítás" linkre kattintva megadhatjuk mely oldalakon jelenjen meg a kérdéssorunk.

A "Display mode" beállítást tegyük a "Teljes tartalom" gombra.
A "Megjelenítés bizonyos oldalakon:" válasszuk a "Csak a felsorolt oldalakon jelenjen meg." és a szövegdobozban megadhatjuk az oldalhoz (oldalakhoz) egymás alá az URL-eket.