Készülj fel ingyen a nyelvvizsgára! | Euroexam

Készülj fel ingyen a nyelvvizsgára!

Ha csak pár órád van hetente gyakorlásra, de szeretnéd, ha valaki végigvezetne a vizsgafelkészülésen, akkor a megújult angol és hamarosan frissülő német elearning felkészítő tanfolyamokat neked találták ki. Gyakorolj otthoni kényelemben, ahogy időd engedi!

Euroexam elearning Európai Nyelvi Díj

Az Euroexam egyedülálló módon már kétszer nyerte el az Európa Tanács rangos elismerését, az Európai Nyelvi Díjat. 2002-ben a vizsgarendszer újszerűségét, gyakorlatiasságát díjazták, a 2011-ben pedig az ingyenes elearning felkészítő tanfolyamok szakmai színvonalát és hasznosságát.

Megújult tanfolyamok? Ez mit jelent?

Az angol nyelvvizsgákra felkészítő tanfolyamainkat teljesen megújítottuk. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt évek tanfolyamainak tapasztalatai és a tőletek, vizsgázóktól kapott értékes visszajelzések alapján teljes külső és belső átalakuláson mentek át ezek a kurzusok. Vadonatúj feladatokkal találkozhattok egy letisztult, könnyen átlátható és kezelhető felületen.

Tabletet vagy okostelefont használnátok a felkészülés során? Ez sem probléma, mert tananyagfejlesztőink kifejezetten az ilyen készülékekre optimalizálták az új angol B2-es és C1-es kurzusokat. A közeljövőben pedig - természetesen - német tanfolyamaink is hasonló átalakuláson fognak átmenni, és az elérhető vizsgaszintek skálája is bővülni fog.

Kinek ajánljuk?

Az elearning tanfolyam azoknak szól, akiknek nyelvi szintje már közelít a tervezett angol vagy német nyelvvizsga követelményeihez, és főleg tudásuk frissítésére, a feladatok begyakorlására, a vizsgatechnika fejlesztésére, vizsgatippekre, egyszóval a vizsgára hangolódásra van szükségük. 

De az online kurzus nem helyettesítheti igazán a felkészítő tanár segítségét, ha valakinek a nyelvismerete és készségei még fejlesztést igényelnek. Nekik mindenképp tanári felkészítést, vagy csoportos felkészítő nyelvtanfolyamot javaslunk.

A tanfolyamon való részvétel és annak sikeres elvégzése tájékoztató jellegű, nem garantál sikeres nyelvvizsgát. Ám majd 6 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy rengeteget segít, bőségesen meghálálja a befektetett munkát és időt.

Aktuális kurzusaink áttekintése:

Nyelv és szint

Időtartam

Vizsgaidőpontok

EXPRESSZ Angol B2

2016. szeptember 19.

2016. október 22.

EXPRESSZ Angol C1

2016. szeptember 19.

2016. október 22.

EXPRESSZ Német B2

2016. október 24.

2016.  november 26.

Az Euroexam ingyenes online tanfolyamain való részvétel csak regisztrációt igényel.

Az Euroexam Elearning rendszerébe a jobboldali képre kattintva is beléphetsz.

A kurzusokról általában

Meddig tartanak és mikor indulnak?

Angol B2-es és C1-es tanfolyamok

A megújult angol elearning tanfolyamok 4 hetesek, és mindig célzottan a vizsgaidőszakokhoz igazítva indulnak. Ez azt jelenti, hogy a tanfolyamok között általában egy, esetenként maximum kéthetes szünet van. Így a feladatok megoldását 5 héttel a válaszott vizsgaidőpont előtt kezdheted meg. A tanfolyam során végig tanári segítség támogatja a felkészülésedet, miközben a B2-es és C1-es vizsga minden egyes feladatára felkészülhetsz, sőt ki is próbálhatod azokat. Az íráskészség vizsgafeladatok megismerése és gyakorlása érdekében beküldhetsz több fogalmazást is, amiket vezető vizsgáztatóink kijavítanak, pontoznak, majd visszaküldik azokat neked, rövid értékeléssel. Sőt, akár élő próbaszóbelit is tehetsz Skype-on – szintén otthonról! Egy ilyen intenzív rákészülés mindenkinél javít az eredményességen, ami egyeseknek a sikerességet, másoknak a 90 vagy 100%-ot jelentheti.

Német B2-es tanfolyamok

Németes vizsgázóink egyelőre kétféle tanfolyamból választhatnak. Az ún. alaptanfolyam bármikor elérhető, és fő célja, hogy akár hónapokkal a vizsga előtt megismerkedj a feladattípusokkal. 6 hétnyi felkészülésre elegendő anyaguk betekintést ad a vizsgafeladatokba, és segíti a hatékony vizsgatechnikák elsajátítását is. Főleg olvasásértést, hallásértést mérő feladatokkal, és egy kreatív íráskészség fejlesztő feladattal gyakorolhatsz. Az alaptanfolyamot bármikor elkezdheted, ingyenes regisztrációd 6 hónapig érvényes. Ha pedig közeleg a vizsga, akkor belevághatsz az intenzív rákészülésbe a 4 hetes német B2-es Expressz tanfolyammal, mely egyrészt valódi vizsgafeladatokon keresztül ad gyakorlási lehetőséget, másrészt hasznos vizsgastratégiák elsajátításában nyújt segítséget.

Hány feladat van?

Hetente 3-5 feladatsor megoldására van lehetőséged. Ezek mindig egy adott vizsgafeladat-típus köré épülnek, bevezető, ráhangoló és/vagy gyakorló feladatokkal segítve a sikeres megoldást.

Hányszor ismételhetem meg a feladatokat?

Egy-egy feladatot annyiszor oldhatsz meg, ahányszor csak akarod, ez csak tőled függ.

Mely vizsgafeladatokat gyakorolhatom?

A tanfolyam 3 vizsgarész (Olvasott szöveg értése, Íráskészség, Hallott szöveg értése) minden feladatán végigvezet, így 8 különböző vizsgafeladat közvetlen begyakorlására van lehetőséged. Emellett, az angol B2-es és C1-es tanfolyamon egy többrészes, angol nyelvű ún. tutorial-t is találsz, ami a Beszédkészség vizsgarész feladataihoz nyújt hasznos tippeket, ötleteket, mintákat..

Hogyan lehet íráskészséget fejleszteni egy online tanfolyamon?

Szakembereink a B2-es és C1-es angol, valamint a német expressz tanfolyam számára kidolgoztak egy sor egyedülálló, szórakoztató, játékos íráskészség-fejlesztő gyakorlatot. Ezekhez kapcsolódva kapsz lehetőséget, hogy beküldd egy-egy írásodat. Ezt kollégáink a vizsgakritériumok szerint javítják és értékelik. Felméréseink szerint eddig ez bizonyult a tanfolyam egyik leghasznosabb részének.

Mindent egyedül kell csinálnom a tanfolyamon?

Korántsem. A B2-es és C1-es angol, valamint a német expressz tanfolyam teljes ideje alatt rendelkezésedre áll egy tanár. Hetente egyszer élőben is felteheted a kérdéseidet egy Skype-os csetelés keretében, amikor akár a Speaking / Sprechen vizsgarész feladatait is gyakorolhatjátok kollégánkkal próbavizsga jelleggel. 

A részvétel ingyenes!

Az Euroexam online felkészítő tanfolyamai ingyenesek és azok is maradnak. A részvételhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni, a kurzus sikeres elvégzéséhez pedig a feladatokat rendszeresen megoldani.