Készülj fel ingyen a nyelvvizsgára! | Euroexam

Készülj fel ingyen a nyelvvizsgára!

Ha csak pár órád van hetente gyakorlásra, és szeretnéd, ha valaki végigvezetne a vizsgafelkészülésen, akkor a tartalmilag és formailag teljesen megújult angol és német elearning felkészítő tanfolyamokat neked találták ki. Gyakorolj otthoni kényelemben, ahogy időd engedi!

Euroexam elearning Európai Nyelvi Díj

Az Euroexam egyedülálló módon már kétszer nyerte el az Európa Tanács rangos elismerését, az Európai Nyelvi Díjat. 2002-ben a vizsgarendszer újszerűségét, gyakorlatiasságát díjazták, a 2011-ben pedig az ingyenes elearning felkészítő tanfolyamok szakmai színvonalát és hasznosságát.

Mi az, hogy megújult tanfolyamok?

Az elmúlt évek tanfolyamainak tapasztalatai és a résztvevőktől kapott visszajelzések alapján teljes külső és belső átalakuláson mentek át a kurzusok. Vadonatúj feladatokkal és régi kedvencekkel egyaránt találkozhattok egy letisztult, könnyen átlátható és kezelhető felületen.

Mostantól a 4 hetes angol B2-es, C1-es és a német B2-es kurzus folyamatosan elérhető, a felkészülést bármikor kezdheted. Bár nincs javasolt kezdő időpont, meggyőződésünk, hogy a felkészülésed akkor lesz a leghatékonyabb, ha az elearning tanfolyamba az általad választott vizsgaidőpont előtt 5-6 héttel vágsz bele. Így tudod a begyakoroltakat leginkább hasznosítani az eredményes vizsgádért.

Ha tabletet vagy okostelefont használsz a felkészülés során, semmi probléma: fejlesztőink kifejezetten az ilyen készülékekre optimalizálták a kurzusokat. És a tervek szerint az elérhető vizsgaszintek skálája is bővülni fog nemsokára.

Kinek ajánljuk?

Az elearning tanfolyam azoknak szól, akiknek nyelvi szintje már közelít a tervezett angol vagy német nyelvvizsga követelményeihez. Nekik főleg tudásuk frissítésére, a feladatok begyakorlására, a vizsgatechnikák fejlesztésére, vizsgatippekre, egyszóval a vizsgára hangolódásra van szükségük.

De az online kurzus nem helyettesítheti a felkészítő tanár segítségét, ha valakinek a nyelvismerete és készségei még fejlesztést igényelnek. Sőt, még az elearning tanfolyamon való eredményes részvétel sem garantál sikeres nyelvvizsgát. Ám 6 évnyi tapasztalatunk - és 150 ezernél is több regisztrált résztvevő visszajelzése - azt mutatja, hogy a kurzus rengeteget segít, bőségesen meghálálja a befektetett munkát és időt.

Regisztrálj az Euroexam ingyenes online tanfolyamaira!

A kurzusokról általában

Milyen hosszú egy tanfolyam és hogy vághatok bele?

A megújult elearning tanfolyamok minden esetben 4 hetesek, de ez csak a feladatsorok heti elosztására vonatkozik, és a feladatmegoldást 5-6 héttel a válaszott vizsgaidőpontod előtt érdemes elkezdeni. Természetesen a B2-es és C1-es vizsga minden egyes feladatára felkészülhetsz, ki is próbálhatod őket. Egy ilyen intenzív rákészülés mindenkinél javít az eredményességen, ami egyeseknek a sikerességi küszöb átlépését, másoknak a 90 vagy 100% elérését jelentheti.

Hány feladat van?

Hetente 3-5 feladatsor megoldására van lehetőséged. Ezek mindig egy adott vizsgafeladat-típus köré épülnek, bevezető, ráhangoló és/vagy gyakorló feladatokkal segítve a sikeres megoldást.

Hányszor ismételhetem meg a feladatokat?

Egy-egy feladatot annyiszor oldhatsz meg, ahányszor csak akarod, ez csak tőled függ.

Mely vizsgafeladatokat gyakorolhatom?

A tanfolyam 3 vizsgarész (Olvasásértés, Íráskészség, Hallásértés) minden feladatán végigvezet, így 8 különböző vizsgafeladat közvetlen begyakorlására van lehetőséged. Emellett, az angol B2-es tanfolyamon egy többrészes, angol nyelvű ún. tutorial-t is találsz, ami a Beszédkészség vizsgarész 2. feladatához (Picture Story) nyújt hasznos tippeket, ötleteket, mintákat.

Hogyan lehet íráskészséget fejleszteni egy online tanfolyamon?

Szakembereink minden tanfolyam számára kidolgoztak egy sor egyedülálló, szórakoztató, játékos íráskészség-fejlesztő gyakorlatot. Ezekhez kapcsolódva kapsz lehetőséget, hogy beküldd egy-egy írományodat. Ezt kollégáink a vizsgakritériumok szerint javítják és értékelik. Felméréseink szerint eddig ez bizonyult a tanfolyam egyik leghasznosabb részének.

Mindent egyedül kell csinálnom a tanfolyamon?

Korántsem. Például a Skype-os cset során felteheted a kérdéseidet kollégánknak, akár élő próbaszóbelit is tehetsz, továbbá az egyes tanfolyamok saját fóruma is folyamatosan elérhető. 

A részvétel ingyenes!

Az Euroexam online felkészítő tanfolyamai ingyenesek és azok is maradnak. A részvételhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni, a kurzus sikeres elvégzéséhez pedig a feladatokat rendszeresen megoldani.