Készülj zavartalanul, ellazulva a július 26-i vizsgára! | Euroexam

Készülj zavartalanul, ellazulva a július 26-i vizsgára!

Az Euroexam nyárközepi vizsgaidőszakának sikere az elmúlt 2 évben minden képzeletet felülmúlt. Lássuk idén mi minden szól a nyár közepére időzített nyelvvizsga mellett, aminek jelentkezési határideje június 27.

  • Úgy készülhetsz jó pár héten keresztül, hogy nincsenek más tanulási feladataid, amik megzavarnának vagy elszívnák az energiáidat.
  • Egész júniusban élhetsz az ingyenes próbavizsgák, felkészítő foglalkozások lehetőségével Budapesten a Libra Café Nyelvkönyvboltban, ahol hetente 3-4 ingyenes rendezvény vár rád. Magyar nyelvű interaktív készségfejlesztő foglalkozások angol nyelvű példákkal és szövegekkel, online anyagokkal, valamint tanulási- és felkészülési tippekkel, továbbá 4 alkalommal írásbeli és szóbeli próbavizsgákat is szervezünk. Ráadásul minden eseményen komoly nyeremények kerülnek kisorsolásra. Regisztrálj és gyere, várunk a rendezvényeken.
  • Nyugiban és kellő alapossággal végig tudod csinálni az Euroexam június 16-én indulót 4 hetes ingyenes Expressz online vizsgafelkészítő tanfolyamát, feszítő határidők és más kötelezettségek nélkül. Ennek keretében beküldött íráskészség feladataidat hivatásos vizsgáztatóink nem csak kiértékelik, de részletes visszajelzést is kaphatsz, last-minute felkészülési tippekkel gazdagítva.
  • És, hogy egy pillanatra se unatkozz, a július vizsgáig jobbnál jobb hallásértést fejlesztő videókkal, filmrészletekkel, vagy éppen izgalmas olvasnivalókkal, vizsgatippekkel fogunk bombázni Facebook oldalunkon. Ugyanott – csakúgy, mint az online tanfolyamon – íráskészséged fejlesztésére is kapsz majd olyan feladatot, amit beküldhetsz, mi pedig személyre szabott értékelést és tippeket adunk neked cserébe.

Élj az lehetőséggel, jó készülést, sikeres vizsgázást!