Levizsgáztam

Tisztelt Vizsgázónk!

A július 20-i angol B2, C1 és Academic vizsgaeredmények megtekinthetők.

A sikeres vizsgához a maximális pontszám legalább 60%-át kell elérni, ugyanakkor feltétel az is, hogy minden vizsgarészen meglegyen legalább 40%.

A vizsgákon már lehet a teljes sikeres vizsga mellett - ha csak részben volt sikeres - külön államilag elismert szóbeli vagy államilag elismert írásbeli bizonyítványt is szerezni. A bizonyítványokat az eredménynek megfelelően, automatikusan állítjuk ki.

Az államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítványok legkorábban az eredményhirdetés után 5 héttel érkeznek meg a Vizsgaközpontba, majd 4-5 nap múlva már minden vizsgahelyen átvehetők személyesen is. Külön értesítést a bizonyítvány megérkezéséről nem küldünk, a honlapon azonban azonnal közzétesszük.

 

Hirdetés

 

 

 

 

 

Vizsgaeredményed megtekintéséhez kérjük, add meg a teljes vizsgakódot, melyet a vizsgán kaptál a teremfelügyelőtől (pl.: EI120112BP123456-3), és amelynek első két betűje a vizsga típusára utal (pl. középfokú vizsga esetén nagy E és nagy I kezdőbetűvel).

A kapott eredmény tájékoztató jellegű. A hivatalos eredményt a nyelvvizsga-bizonyítvány tartalmazza.

A bizonyítvány átvételéről részletek itt...

A vizsgaeredmény értelmezéséhez itt találsz segítséget.

A nyelvvizsga dolgozat megtekintéséről részletek itt...

Technikai információ:
Bizonyos böngésző alatt előfordulhat, hogy a kód beírása után a "Küldés" gomb szürke és nem lehet rákattintani. Ilyenkor üssük le a tabulátor billentyűt vagy kattintsunk a beviteli mezőn kívülre (de ne a "Küldés" gombra), hogy a gomb aktiválódjon.

Vizsgaeredmények megtekintése

Nyelvtanfolyamok külföldön