Ingyenes felkészítő programok és próbavizsgák a Libra Café-ban | Euroexam

Ingyenes felkészítő programok és próbavizsgák a Libra Café-ban

Az elmúlt tanév során országszerte több ezer diák és tanár vett részt az Euroexam próbavizsgáin, felkészülési tanácsokat, vizsgatippeket nyújtó ingyenes tréningjein és tanári workshopjain. Azok a nyelvtanulók és nyelvtanárok akik ezekről eddig lemaradtak, vagy örömmel vesznek további segítséget, biztosan találnak testhezálló programot júniusi vizsgafelkészítő és próbavizsga rendezvényeink közt a Libra Café-ban, Budapesten (térkép).

A program minden rendezvénye ingyenes és magyar nyelven zajlik, angol nyelvű szövegek, illusztrációk, tananyagok, weboldalak, online anyagok felhasználásával.

A résztvevőkre minden alkalommal komoly nyeremények is várnak: vizsgafelkészítő tankönyvcsomagok, szótárak, és az Euroexam csillogó 4 GB-os pendrive-ja mellett a leendő vizsgázók között kisorsolunk több 50%-os, valamint fődíjként a hónap végén egy ingyenes nyelvvizsga lehetőséget is!


Az Euroexam a Libra Café-ban rendezvénysorozat részletes programja:

2012. június 12.
kedd
15:00-16:30  „Top tippek nyelvvizsgára készülőknek” – Foglalkozás nyelvtanulóknak felkészülési tippekkel, jó tanácsokkal, ötletekkel, elearning anyagokka
2012. június 13.
szerda
15:00-16:30 „Mit, miért és hogy írunk, írjunk?” – Íráskészség fejlesztő módszertani workshop angoltanároknak
2012. június 14.
csütörtök
15:00-16:30  „Szótárral a nyelvvizsgán: gyorsan, hatékonyan!”− Foglalkozás angoltanároknak és angolul tanuló diákoknak a szótárhasználat fejlesztésére
2012. június 19.
kedd
15:00-16:45 Felkészülési- és vizsgatippek + „Instant” próbavizsgák
2012. június 21.
csütörtök
15:00-16:45 Felkészülési- és vizsgatippek + „Instant” próbavizsgák
2012. június 22.
péntek
15:00-16:30  „Írni jó… szótárral még jobb!”: Tippek, ötletek diákoknak íráskészség fejlesztésre és szótárhasználatra, játékos gyakorlatokkal
2012. június 26.
kedd
15:00-16:45 Felkészülési- és vizsgatippek + „Instant” próbavizsgák
2012. június 28.
csütörtök
15:00-16:45 Felkészülési- és vizsgatippek + „Instant” próbavizsgák

 

„Mit, miért és hogyan írunk, írjunk?”: Módszertani workshop nyelvtanároknak, tanítási ötletekkel, gyakorlatokkal, anyagokkal, melyek segítségével a diákok íráskészsége könnyen, akár játékosan is fejleszthető.

„Top tippek nyelvvizsgára készülőknek”: A főleg diákoknak szóló − de tanáraik számára is hasznos – foglalkozás célja, hogy a vizsgára készülő nyelvtanulók hasznos tippeket, ötleteket kapjanak, valamint a készülés során különösen jól hasznosítható online forrásokat, tananyagokat és eszközöket ismerjenek meg.

„Szótárral a nyelvvizsgán: gyorsan és hatékonyan!”: Foglalkozás játékos, szórakoztató gyakorlatokkal angolul tanulóknak és angoltanároknak. A gyakorlatok segítségével a tanulók ügyesebben, gyorsabban találják meg a szavakat, jelentéseket vizsgahelyzetben is. A résztvevő kollégák a gyakorlatokat a saját diákjaikkal is kipróbálhatják a jövőben.

Felkészülési tippek és „Instant próbavizsgák": Az Euroexam vizsgák feladataival kapcsolatos 25 perces bevezető vizsgatippeket követi a 6 vizsgafeladatos, kb. 60 perces próbavizsga, 4 változatban (angol B2, C1, német B2, C1). Minden próbavizsgázó perceken belül megtudja eredményét, és egy héten belül emailben személyre szabott visszajelzést, nyelvtanulási tanácsokat, online tanulási segédanyagokat kap a Vizsgaközponttól.

„Írni jó, szótárral még jobb!”: Tippek, ötletek angolul tanuló diákoknak íráskészség fejlesztésre és a nyelvvizsgák írás feladatainak megoldását leghatékonyabban segítő szótárhasználatra, játékos gyakorlatokkal.

Jelentkezés:

• Minden időpontra, eseményre előzetes regisztráció szükséges emailben az info@euroexam.org (tárgy: euro-libra+dátum), címen.
• A próbanyelvvizsgákra történő jelentkezéskor minden esetben várjuk a nyelv (angol vagy német) és a szint (B2 vagy C1) megadását. A keddi próbavizsgákra a megelőző vasárnap éjfélig, a csütörtökiekre kedd éjfélig tudunk jelentkezéseket elfogadni.

Reméljük, a nyelvtanár kollégák élnek azzal a lehetőséggel, hogy egyes rendezvényeken diákjaikkal együtt vehetnek részt, ahogy azt is, hogy egyes diákok vagy diákcsoportok angoltanárukat is elhozzák magukkal !

Ha kérdésed van bármelyik rendezvénnyel kapcsolatban, keress minket emailben szintén az info@euroexam.org címen.

Szeretettel várunk az Euroexam hónap eseményein a Libra Café-ban!