Ingyenes próbavizsgák és felkészítő foglalkozások a Libra Café-ban

Nyelvtanulási és vizsgafelkészülési tippekkel, ingyenes gyakorlási lehetőséggel várjuk a nyári vagy őszi nyelvvizsgákra készülőket az Euroexam ingyenes nyelvvizsga felkészítő foglalkozásain júniusban a Libra Café Nyelvkönyvboltban. Ehhez jönnek még az ingyenes angol és német próbavizsgák, valamint a nyelvtanár kollégáknak szóló workshopok, vizsgafelkészítő ötletekkel és anyagokkal. Ráadásként minden rendezvényen értékes ajándékok is gazdára találnak.

Élve a Libra Café Idegen Nyelvű Könyvesbolt meghívásával és a kényelmes környezettel, június 3. és 29. között, hetente több rendezvénnyel várjuk az Euroexam vizsgák és a felkészülési, felkészítési tippek, anyagok iránt érdeklődő nyelvtanulókat és nyelvtanárokat.
Napokon belül elérhető lesz itt a honlapon a részletes program, amelynek minden rendezvénye ingyenes és magyar nyelven zajlik, angol nyelvű nyelvi példákkal, online segédanyagokkal stb. segítségével. Minden egyes alkalom végén ajándék felkészítő kiadványokat, Euroexam pendrive-ot, szótárakat és 50%-os nyelvvizsga lehetőséget sorsolunk ki, a júniusi program legvégén pedig egy teljesen ingyenes nyelvvizsgát!

Szeretettel várunk júniusban az Euroexam hónap eseményein a Libra Café-ban!