Nyelvi Fitnesz a Facebookon

Mozgasd át nyelvtudásod a Facebookon

Szeretnéd az angolt vagy németet gyakorolni, de komoly tanulásra nem mindig van időd? Előbb-utóbb a nyelvvizsgát is le kellene tenni, úgyhogy ideje lenne ráhangolódni, de úgy, hogy azért még „ne fájjon”? Nem szeretnél erőltetett és unalmas nyelvtani feladatok felett görnyedni órákig? Frissítsd fel tudásod játszva, és gyakorolj nap mint nap az Euroexam Nyelvi Fitnesz termében! Három perces érdekes feladatok, eredeti angol és német videókkal, TV-műsor és újságcikk részletekkel végre elérhető az Euroexam Facebook oldaláról, klikkelj a mosolygós nyelvi edző képére!.

Nézd meg, hallgasd meg és találd ki...

Ilyen és hasonló utasítások fogadnak angolul vagy németül, ha belépsz az Euroexam vadonatúj, ingyenes nyelvi játékának Facebook-os felületére. Adj magadnak hetente háromszor 5 percet, mi meg biztosítjuk ehhez az eredeti, friss, játékos nyelvi feladatokat, a szórakoztató gyakorlási lehetőséget, nem beszélve az értékes nyereményekről. Persze mindezt teljesen ingyen.

Biztos te is hallottad már, hogy „idegen nyelveket játékosan is lehet tanulni”. Ez szerintünk is így van, bár tény, hogy kell még hozzá türelem, kitartás, rendszeresség és sok minden más is. Próbáld ki egyedülálló új Nyelvi Fitnesz játékunkat a Facebookon, és kösd össze a kellemeset a hasznossal.

Minden héten kapsz 3-3, egymáshoz kapcsolódó témájú feladatot. A nehézségi szint változó, de egyik megoldása sem hosszabb 5 percnél. A feladatok hétfőnként, szerdánként, a péntekenként kerülnek ki a játék Facebook oldalára. Az adott hét végeztével pedig minden feladat bekerül tréningtermünk Archívumába, ahol bármikor elérheted, újra megcsinálhatod, vagy ha kimaradt egy hét utólag pótolhatod.

Edződ résen van és segít ha kell

Az edzőteremben és az öltözőben sokoldalú személyi trénered ügyel arra, hogy ügyesen, gyorsan és minél sikeresebben old meg a feladatokat. Ha a megoldáshoz egyes szavak, kifejezések jelentésére vagy kíváncsi, ebben is segít. Ügyes, jó megoldásaidért a dicséretek mellett labdákat, érmeket is bezsebelhetsz tőle. Az Euroexam pedig rendszeres sorsolásokon kisebb és komolyabb díjakat, nyereményeket ajánl fel a legszorgalmasabb labda- és éremgyűjtőknek.

Mivel a játék Facebook alkalmazásként működik, részvételedet, sikeres feladatmegoldásaidat, érmeidet bármikor megoszthatod üzenőfaladon vagy elküldheted személyre szóló üzenetek formájában. Ha tetszik a játék, ismerőseidet meg is hívhatod, amiért szintén ajándékokra, nyereményekre számíthatsz.

Végre itt a lehetőség, hogy valóban játszva, szórakoztató módon hozd formába (vagy tartsd edzésben) nyelvtudásod. Ne hagyd ki!