Ingyenes próbavizsgák országszerte szeptember 14-én a "Nyelvtudás napján"

Az Európa Tanács kezdeményezésére 2001 óta szeptember 26. Nyelvek Európai Napja. Az Euroexam 2013-ben is ajándékot nyújt át a nyelvtanulóknak, leendő vizsgázóknak e jeles naphoz kapcsolódva. Országszerte 10 helyszínen tehettek szeptember 14-én ingyenes írásbeli és szóbeli próbavizsgát 2 szinten, angolból és németből, eredeti nyelvvizsga feladatokkal.

Description: http://www.euroexam.org/files/image/nyelvtudasnapja/probavizsga_copy.jpgA „Nyelvtudás napja” elnevezéssel a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) által elindított, hagyományteremtő országos rendezvény idei időpontja szeptember 14. szombat, amikor az ország számos nyelviskolája változatos programokkal várja a nyelvek és nyelvtanulás iránt érdeklődőket. Ezek mellett lesz könyvbemutató és vásár, pódiumbeszélgetés és nyelvi klubest, éppúgy, mint vetélkedők, próbavizsgák és bemutató órák is.

Az Euroexam Vizsgaközpont – a rendezvény támogatójaként – ingyenes angol és német, írásbeli és szóbeli próbavizsgával várja az érdeklődőket Budapesten és országszerte, az akcióhoz csatlakozó partneriskolákban. (Budapesten 6 helyszínen, emellett Győrben, Kecskeméten, Székesfehérváron és Vácon lehet próbanyelvvizsgát tenni. Részletes lista ITT!). A legtöbb helyszínen hasonló időbeosztás mellett, azonos próbavizsga kínálattal várják az érdeklődőket, de mivel előfordulhatnak helyi eltérések, ezért érdemes érdeklődni a kiválasztott helyszínen.

A próbavizsgákról

Írásbeli próbavizsga

Az eredeti vizsgafeladatokból összeállított rövidített próbavizsga a szinttől és nyelvtől függően 4-5 feladatból áll, amelyek az olvasásértést és hallásértést mérik. A feladatsort az egyéni tempótól és a hanganyag változó hosszától függően 55-60 perc alatt lehet megoldani. Az eredményedre sem kell 15 percnél többet várni, a próbavizsgádat ott helyben értékeljük, pár perc múlva tudni fogod, hogyan teljesítettél. Ettől függetlenül a Vizsgaközpont munkatársaitól az írásbeli próbavizsgát követően emailben személyre szóló visszajelzést, felkészülési tanácsokat, segédanyagokat és vizsgatippeket fogsz kapni.

 

Szóbeli próbavizsgaDescription: http://www.euroexam.org/files/image/nyelvtudasnapja/szobeli_proba.jpg
A szóbeli próbavizsgán a legtöbb "éles" vizsgafeladatot kipróbálhatod, amelyikre nincs idő, arról a vizsgáztató kollégánk röviden elmondja a legfontosabb tudnivalókat és még tanácsokkal is ellát, a vizsga végén pedig szóban ad visszajelzést a teljesítményedről és vizsgaesélyeidről.

 

 

Nyelvtudás Napja a Vizsgaközpontban

Description: http://www.euroexam.org/files/image/nyelvtudasnapja/probavizsga_tabla.jpg

Budán és Pesten összesen 6 helyen lesznek próbavizsgák 14-én szombaton válaszd a hozzád legközelebb eső fővárosi helyszínt!
Az Euroexam Vizsgaközpont saját szervezésében, a Vérmező út 4-ben, az International House nyelviskola földszinti helyiségeiben fogadja az írásbeli próbavizsgát tevőket szeptember 14-én 10:00 és 17:00 között. Mindkét próbavizsgát angolból és németből, valamint B2 (közép) és C1 (felsőfok) szinten próbálhatjátok ki.
A Vérmező út 4. sz. alatti helyszínt választók úgy készüljenek, hogy az első írásbeli próbavizsga időpontja reggel 10 óra, és a 75 perces blokkok az alábbiak szerint követik egymást:

 

10:00-11:15 11:15-12:30 12:30-13:45 13:45-15:00 15:00-16:15

 

Szóbeli próbavizsgát 11:00 és 17:00 között lehet tenni. Amikor erre a kb. 15 perces próbavizsgára jelentkezel, kérjük, adj meg egy 60 perces intervallumot.

 

Biztosítsd helyed - regisztrálj előre

A Moszkva alias Széll Kálmán téren szervezett írásbeli és szóbeli próbavizsgára előzetesen, emailben kell jelentkezned, legkésőbb pénteken (14-én) 14:00 óráig.

 

 

Ugyanezeket az információkat várja el a többi részt vevő partner is.

Jelentkezni a helyek függvényében még személyesen szombaton is lehet, de ott a lehetőségek már szűkebbek lesznek. Ha az emailedre nem kapsz visszajelzést, az azt jelenti, hogy a kérésed szerinti időbeosztásnak meg tudtunk felelni, kérünk, ezt figyelembe véve jelenj meg szombaton. Ellenkező esetben telefonon vagy emailben megkeresünk további egyeztetés céljából.