Ingyenes próbanyelvvizsgák és vizsgafelkészítő foglalkozások | Euroexam

Ingyenes próbanyelvvizsgák és vizsgafelkészítő foglalkozások

Szeretnéd megtudni, hol tartasz a vizsgafelkészülésben? Szívesen vennéd, ha a legtapasztaltabb vizsgáztató tanárok látnának el hasznos, gyakorlati tanácsokkal, mielőtt próbára teszed tudásod korábbi éles vizsgák eredeti feladatain? Gyere és vegyél részt október 19-én szombaton 10:00 és 16:00 óra között a vizsgafelkészítő tippeket, trükköket bemutató foglalkozásokon, utána próbáld ki magad az írásbeli és szóbeli próbavizsgán - természetesen ingyen, mint mindig. Sőt, még felkészítő könyveket is nyerhetsz!

Program

A rendezvény részletes programja (a foglalkozások és a próbavizsga típusok rövid leírását a táblázat után találod):

Írásbeli próbavizsgák és vizsgafelkészítő foglalkozások

10:00-10:30 „Top tippek” – Tippek, javaslatok nyelvvizsgára készülőknek + Nyereménysorsolás!
10.40-11:40 „Instant” próbavizsga 4 változatban (angol B2 és C1, német B2 és C1) Jelentkezés
11:45-12:15 „Írni jó!” – Íráskészség fejlesztés nyelvvizsgára készülőknek + Nyereménysorsolás!
12:15-13:00 Vizsgalapok kiértékelése, eredmények megbeszélése a próbavizsgázókkal, vizsgafelkészülést segítő weboldalak és az Euroexam online tanfolyamainak bemutatása
13.00-13:30 „Top tippek” – Tippek, javaslatok nyelvvizsgákra készülőknek + Nyereménysorsolás!
13.40-14:40 „Instant” próbavizsga 4 változatban (angol B2 és C1, német B2 és C1) Jelentkezés
14:45-15:15 „Írni jó!” – Íráskészség fejlesztés nyelvvizsgára készülőknek + Nyereménysorsolás!
15:15-16:00 Vizsgalapok kiértékelése, eredmények megbeszélése a próbavizsgázókkal, vizsgafelkészülést segítő weboldalak és az Euroexam online tanfolyamainak bemutatása

Szóbeli próbavizsgák

10:00-16:00 A szóbeli próbavizsgák is angolból és németből, B2-es és C1-es szinten lesznek elérhetők. Tapasztalt vizsgáztatóink várják, hogy minél többen éljetek a lehetőséggel.

 

„Top tippek”: Az olvasásértés, hallásértés és beszédkészség vizsgarészekhez nyújt hasznos tippeket, ötleteket, valamint a készülés során hasznosítható online forrásokat és anyagokat 30 percben.
„Írni jó!”: Íráskészség fejlesztő tippek, szövegminták, gondolkodtató feladatok és online gyakorló anyagok bemutatása 30 percben.
„Instant” írásbeli próbavizsgák: A nyelvtől és szinttől függően 4 vagy 5 feladatból álló feladatsorok az olvasásértés és hallásértés vizsgarészekre épülnek. Eredményedet 15 percen belül megtudod, és munkatársaink azonnal felkészülési tippekkel látnak el. Jelentkezés
Szóbeli próbavizsgák: A 15-20 perces – ideális esetben párokban zajló – beszédkészség próbavizsga után a szóbelizők rövid visszajelzést kapnak beszédkészségük szintjéről, erősségeikről és a javítandókról. A szóbeli próbavizsgákra a helyszínen lehet majd jelentkezni.

Helyszín

Az International House Nyelviskola (Budapest, Vérmező út 4.) 1. emeleti helyiségei.

Nyeremények

A „Top tippek” és az „Írni jó!” foglalkozások résztvevői vizsgafelkészítő könyvcsomagokat nyerhetnek, melyeket ott helyben, a foglalkozások végén sorsolunk ki.

Jelentkezés

Az előzetes regisztráció határideje október 16. szerda éjfélkor lejárt! Természetesen ha személyesen eljöttök és van még szabad helyünk, akkor lehetőséget biztosítunk a próbavizsgázásra.

Ha kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, keress minket emailben az info@euroexam.org címen.

Szeretettel várunk a Nyílt napon október 19-én!