Online kérdőív (DM)

Online kérdőív a Diplomamentő programban (DM) részt vett, de tanfolyamra már nem járó nyelvtanulók, leendő vizsgázók számára

Kedves Diplomamentős Hallgató!

Bár a Diplomamamentő program idén véget ér, az OFA-tól igen kedvező jelzést kaptunk: a tanfolyamon már korábban részt vett, de a sikeres vizsgával még nem rendelkező hallgatók számára a végső határidőt meghosszabbítják. Az Euroexam Vizsgaközpont szeretne segíteni abban, hogy a tanfolyami órakeretüket már felhasznált hallgatók elérjék kívánt céljukat, a sikeres B2 szintű nyelvvizsgát, további jelentős anyagi áldozatvállalás nélkül.

Annak érdekében, hogy a Vizsgaközpont által tervezett ingyenes felkészítő támogatási csomag minél jobban igazodjon az érintettek igényeihez, elengedhetetlen szükségünk van további, a hallgatóktól érkező információkra.

Kérjük szánjon néhány percet arra, hogy kitölti az alábbi online kérdőívet.

Az eredmények gyors összesítése után azonnal jelentkezünk Önnél a részletes felkészítési programmal, hogy minél előbb elkezdhesse a célirányos és hatékony felkészülést. Köszönjük közreműködését, és őszintén reméljük, együttes munkával elérjük közös célunkat, a sikeres államilag elismert B2 szintű nyelvvizsgát.

Üdvözlettel
az Euroexam csapata