Próbavizsgák a hétvégén!

Szeptember 30-án pénteken és október 1-én szombaton írásbeli és szóbeli próbavizsgák Budapest két helyszínén is, a Shetland Nyelviskolában és a Babilon Nyelvstudió szervezésében a Walhalla Club-ban. Ha te is most decemberben vizsgázol, akkor feltétlenül érdemes kipróbálni magad, de ha későbbi vizsgát tervezel akkor is szívesen látnak.

Angol szóbeli próbavizsgák a Shetland U.K. nyelviskolában

A próbavizsgákon lehetőséged van megismerni a teljes szóbeli vizsga pontos menetét és valós vizsgakörülmények között próbálhatod ki magad!

Teljesítményedet a vizsgakritériumoknak megfelelően értékelik a vizsgáztató tanárok, valamint rövid, személyes kommentárt kapsz tőlük, így lehetőséged lesz még jobban rákészülni a vizsgádra!

Szintek az angol próbavizsgán:

  • Euro B2 Angol - középfokon: szeptember 30-án
  • Euro C1 Angol - felsőfokon: október 1-én

Hogyan jelentkezhetsz?

Nem kell mást tenned, mint az Shetland U.K. Nyelviskola ügyfélszolgálatán jelentkezni: a shetland@shetland.hu email címen vagy a 281-0622-es telefonszámon. A szóbeli próbavizsga díja: 1.000 Ft

 

Ingyenes angol és német próbavizsgák a Walhalla Club-ban

Október 1-én szombaton 17:00 órától, színes programmokal és kedvezményekkel vár minden nyelvtanulót a Babilon Nyelvstudió a Walhalla Club-ban (1074 Budapest, Dohány utca 1/a), a Nyelvtudás Napjára!

Tedd próbára nyelvtudásod a helyszínen, angol vagy német nyelvből, közép szinten:

Az írásbeli próbavizsga feladatsor 2 olvasott (Reading/Leseverstehen), 1 hallott szövegértési (Listening/Hörverstehen), valamint 2 nyelvhelyesség és szókincs (Grammar and Vocabulary/Grammatik und Wortschatz), tehát összesen 5 feladatból áll. Az egyéni tempótól függően 50-60 perc alatt kényelmesen ki lehet tölteni a feladatsort. Az eredményedre sem kell várni, a próbavizsgádat a helyszínen értékeljük, így azonnal tudni fogod, hogy hogyan teljesítettél.

A középszintű szóbeli próbavizsgán mind a négy "éles" vizsga feladatot kipróbálhatod: beszélgetés, történet elmondása képek alapján, szituációk, kommunikációs feladat. A vizsga végén a vizsgáztató szóban ad visszajelzést a teljesítményedről.

Jelentkezés és további részletek a Babilon Nyelvstudió honlapján.