Próbavizsgák ingyen az Educatio kiállításon

Készen állsz a nyelvvizsgára? Most kiderül.

Ingyenes próbavizsgák, eredeti vizsgafeledatok és vizsgáztató tanáraid várnak január 18. és 20. között a HUNGEXPO-n, az Educatio kiállításon

Standunkon igyenes próbavizsga vár, extrákkal

Nem csak a 45-50 perces írásbeli, de a szóbeli próbavizsga után is azonnali visszajelzést kapsz. A személyre szabott tippek megadják az irányt, hogyan gyakorolj, mire koncentrálj a vizsga előtt.

Kérdezz bátran vizsgáztató tanárainktól, legyen szó pontozásról, stresszűző taktikákról vagy a különböző vizsgarészeknél felmerülő legapróbb kérdésekről!

Megismerkedhetsz az Euroexam ingyenes online vizsgafelkészítő tanfolyamaival, íráskészség és beszédkészség fejlesztő tippjeivel, és egyéb online felkészítő anyagaival. Felfrissült vizsgafelkészítő könyveinket pedig nem csak 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg, de meg is nyerheted az óránkénti sorsolásokon!

Külföldi egyetemi felvételin gondolkozol?

A nyelvvizsga után következő távlati terveidben is segítünk. A külföldi egyetem tuti, de nem tudod, melyik szakot válaszd, és fogalmad sincs, mi az a Personal Statement? 

A go2uni 20 perces tanácsadásán nemzetközi tapasztalattal rendelkező mentorunkkal átbeszélheted céljaidat, terveidet, a határidőket. A továbbiakban pedig személyre szabott programunkkal segítünk eligazodni a felvételi útvesztőjében egészen tanulmányaid megkezdéséig. Érdekel? Foglalj időpontot, regisztrálj az oldal alján! Bővebb információ go2uni programunkról itt olvasható.