Szóbelizz a legjobb barátoddal!

Ki a legjobb barátod? Tudod, akivel még a nyelvvizsga is könnyebb és 100%-ra ingyenes!!! Van egy jó hírünk: a Euroexam-nél te választhatod ki a párod, igen a PÁROD a szóbelire, akinek ha a szemébe nézel, megszáll a nyugalom és a nyelvtudás.

Mi szól a párban vizsgázás MELLETT?

  1. Feleződik a stressz és a munka. A szóbeli 15-17 perce alatt a figyelem és a "munkateher" megoszlik a két vizsgázó között. Vagyis, van lehetőséged kicsit összeszedni magad, amikor nem rajtad van a fókusz. 
  2. Egyenragúak vagytok. Ez pedig egy elég megnyugtató állapot. Így a kommunikációs partner nem a vizsgáztató, aki a hierarchiában feletted áll.
  3. Segíthettek egymásnak. A B2-es vagy a C1-es záró, vitafeladatban biztosan. Így duplázhatjátok tudásotokat, ketten együtt tehettek a sikerért.

Az, hogy választhatod a LEGJOBB BARÁTODAT...

  1. Közösen készülhettek az egész vizsgára és az egyes feladatokra. Így minimálisra csökkenthető a meglepetések, váratlan helyzetek esélye.
  2. Ismeritek egymás nyelvi szintjét, szóbeli készségeit is. Ez segít kiküszöbölni a váratlan helyzeteket.
  3. Megnyugtat a jelenléte. Nyilvánvalóan csökkenti a stresszt, ha ott van még valaki, akit ismersz és kedvelsz
  4. Tutira inspiráló társ. Ugye, hogy a legjobb barátodnak mindig vannak jó gondolatai, amikről neked is eszedbe jut majd valami, és ez továbblendít, ha elakadtok?

Mi szól a páros vizsgázás ELLEN?

Az alábbi szempontok különösen akkor érvényesek, ha nem választhatjátok meg a partnereteket.

  • Extra gátlásos vagy.  Ez esetben bőven elég, hogy ott vannak a vizsgáztatók, egy társ már sok lenne.
  • Gyengébb vagy sokkal erősebb a társad. Ha sokkal gyengébben beszél a társad, mint te, plusz energiádba kerülhet, hogy megértsd a beszédét, kiejtését, gondolatmenetét. H sokkal jobb nálad, az maga a rémálom egyeseknek.
  • Túl lazára veszitek. Figyelni kell arra, hogy egymást jól ismerők ne lazuljanak el túlságosan, s ne hülyéskedjék el a vizsgát.

Több minden szól mellette? Akkor ezek az érvek is egy Euroexam vizsga mellett szónak, nem is beszélve a tucatnyi egyéb felkészülési támogatásról.