Tanár vagyok, felkészítek

Kedves Kolléga!

Örülünk, hogy érdeklődsz az Euroexam vizsgák iránt. Bízunk benne, hogy a honlapunkon, és különösen itt a Tanár vagyok oldalakon található információk, felkészítő tippek, szolgáltatások hozzájárulnak majd diákjaid sikeres nyelvvizsga felkészítéséhez, továbbá sokféle más szakmai támogatással is tudunk segítséget nyújtani a munkádhoz.
Ha emellett szeretnél folyamatos tájékoztatást kapni a felkészítést, nyelvvizsgáztatást érintő újdonságainkról, akkor kérjük, itt regisztrálj tanárként az oldalunkra.

Akkreditált Euroexam tanárképzések

Angol:

Nyelvvizsga-felkészítő módszertani tréning angoltanároknak
Következő: 2020.

Euroexam szóbeli vizsgáztatóképzés

2019. augusztus 21-22-23-24. (4 napos képzés) - Budapest

2019. október 4-5. és 11-12. (4 napos képzés) - Budapest

Német:

Euroexam szóbeli vizsgáztatóképzés némettanároknak

2019. július 2-5. (4 napos képzés) - Budapest

2019. október 18-19. és 25-26. (4 napos képzés) - Budapest

A képzést sikeresen elvégzők harminc kreditpontra jogosulnak.

Dumáljuk meg! Felkészítő foglalkozás a Speaking vizsgára

Hogyan méri egy kommunikatív vizsga a beszédkészséget. Mik az elvárások a B2-es és C1-es vizsga Speaking / Sprechen vizsgarészén? Hogy készülj fel az egyes feladatokra? Hogy zajlik maga a szóbeli vizsga a valóságban?
Ezekre a kérdésekre – és több másikra – biztosan választ kapnak az érdeklődő diákok és felkészítő tanáraik, ha meghívják iskolájukba a „Dumáljuk meg!” 90 perces, magyar nyelvű foglalkozást.

Írni jó! Íráskészség fejlesztés vizsgára készülőknek

90 perc sok mindenre elég! Például arra, hogy az „Írni jó!” c. kétnyelvű angolóra végén a diákok tudatosan és magabiztosan közelítsenek a nyelvvizsgán rájuk váró íráskészséget mérő feladatokra. Közös erővel elkergetjük az írással kapcsolatos félelmeket, mosolyt fakasztunk, és az együttgondolkodás, beszélgetés eredményeként, a résztvevők felkészült „szövegbarátokká” válhatnak.

Próbavizsgák minden szinten

A nyomtatott és online elérhető felkészítő anyagok mellett nagy sikert aratnak a kiállításokon, rendezvényeken, vagy a Vizsgaközpontban és egyes Euroexam partnereknél szervezett próbavizsgáink. A vizsgázók és tanáraik kérésének eleget téve, a „Top tippek”, az „Írni jó!” és a "Dumáljuk meg!" foglalkozásokhoz hasonlóan,a próbavizsgák is „megrendelhetők”, házhoz jönnek. A többféle jelképes díjazásért kínált próbavizsgánkkal saját iskoláikban próbálhatják ki magukat a tanulók, a valódi vizsgahelyzettel megegyező körülmények között – de stresszmentesen.

Top tippek - Foglalkozás Euroexam vizsgára készülőknek

Csak egy email vagy telefon, és házhoz jövünk 90 perces, ingyenes, magyar nyelvű, „Top tippek az Euroexam nyelvvizsgákra készülő diákoknak” c. foglalkozásunkkal. A nyelvtanulók igényeire, érdeklődésére, valamint az online világban eltöltött idejük és erőfeszítéseik jobb kihasználására épülő bemutató segíti a nyelvtanár kollégákat is felkészítő munkájukban.

Lépésről lépésre a sikeres német vizsgáért

A Lépésről Lépésre feladatbank olyan német nyelvvizsga gyakorló- és vizsgafeladatokat tartalmaz, amelyek remek tréninglehetőséget kínálnak a nyelvvizsgára való felkészülésben és felkészítésben.

Az online gyakorlófeladatok azonosak az Euroexam nyelvvizsga feladattípusaival, de szókincsükben, nyelvi anyagukban néhány közkedvelt és gyakran használt német nyelvkönyv megadott fejezetére, témájára vagy szövegére vannak „ráhangolva”.

Online könyvesbolt

On-line Könyvesboltunkban az Euroexam kiadványok mellett a nyelv- és módszertani könyvek, kínálata hetente bővül.

Akkreditált nemzetközi angol és német nyelvvizsgák

Az Euroexam - a felvételitől a diplomán át - mindenütt érvényes, államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt, valamint angol és német nyelvű nemzetközi oklevelet ad, így természetesen elfogadják álláskeresésnél is. Magas elismertsége megteremti számodra azt a szabadságot, amellyel bármely területen érvényesülhetsz...

Miért az Euroexam?

Miért van a diákok fülében a "teszt" szónak olyan riasztó csengése? Sokuk szerint a vizsgák félelmetesek, felkészülni is elég unalmas. Persze mi tanárok se nagyon szeretjük a vizsgákat. Feladatsorokat írni és javítani, az órákat pedig gyakran unalmas felkészülésre szánni...
Bizonyosak vagyunk benne, hogy aki ezt a vizsgát célozza meg, felkészítés közben korszerű módszertannal valódi nyelvtudást épít. Ez nemcsak azzal hat jótékonyan a tanítási-tanulási folyamatra, hogy az órák élvezetesebbé válnak, hanem azzal is, hogy a tanulókat olyan nyelvtudással vértezi fel, melyet jól tudnak majd használni egész életük során...

Jim ScrivenerEuroexam Design Team