Akkreditált Euroexam tanárképzések

A legkorszerűbb szakmai igényeknek megfelelő nyelvvizsgák nem csak megbízhatóbban mérik a valódi nyelvtudást de ezekre a felkészítés is életszerűbb, élvezetesebb. A valóban sikeres felkészítéshez azonban feltétlenül szükséges a vizsgarendszer feladattípusainak, követelmény- és értékelésrendszerének, és nem utolsósorban az ehhez szükséges kommunikatív módszertannak az ismerete.

Euroexam vizsgáztató és tanárképzések az ország minden pontján

Euroexam Tanárképzés

A vizsgára való sikeres felkészítés sajátos módszereket igényel, és feltételezi a vizsgarendszer feladattípusainak, követelmény- és értékelésrendszerének pontos ismeretét. A képzés modern tanítási módszerek felhasználásával, többnyire workshop formájában történik. A résztvevők páros és kiscsoportos beszélgetések során vitatják meg a kérdéseket, és saját tapasztalataikra támaszkodva javasolnak megoldásokat és megfelelő módszereket.

Résztvevők írták:

"Rendkívül hasznosnak találtam, de emellett roppant élveztem is minden percét..."

"Ragyogó volt! Remekül szervezett, összeszedett, informatív, hasznos... rengeteg anyagot, tudást, és ötletet kaptunk..."

"Pontosan ilyenre vágytam, sőt, még felül is múlta a várakozásaimat..."

"Ami azt illeti, ez volt a legjobb továbbképzés, amin életemben eddig voltam..."

"Egészen másképp tudok felkészíteni az Euroexamra ezután a tanfolyam után..."

"Ez remek volt, köszönöm...."

"Köszönöm ezt a remek élményt és tapasztalatot..."

Részletek

Euroexam Vizsgáztatóképzés

Az Euroexam Nyelvvizsgák aktív és életszerű nyelvtudást mérnek, így a szóbeli feladattípusok is ennek felelnek meg. A szóbeli vizsgarész levezetése és a diákok tudásának és beszédkészségének kiértékelése vizsgáztatói képzést igényel. Az Euroexam Nyelvvizsgák iránti növekvő igény szükségessé teszi az akkreditált szóbeli vizsgáztatók egyre nagyobb számát is. A vizsgáztatók azonban tanári munkájuk során is jól használhatják a képzésen megszerzett tudást; az Euroexam kommunikatív kompetenciamérésre tervezett feladataira és értékelési kritériumaira való sikeres felkészítés során a vizsgázókat egyúttal minden bizonnyal a hasznos nyelvtudás felépítésében is jobban tudják majd segíteni.

Részletek