Angol Euroexam tanárképzés

Az Euroexam  Nyelvvizsgákkal a legkorszerűbb szakmai igényeknek megfelelő új vizsgarendszer jött létre. A sikeres felkészítéshez feltétlenül szükséges a vizsgarendszer feladattípusainak, követelmény- és értékelésrendszerének, és nem utolsósorban az ehhez szükséges kommunikatív módszertannak az ismerete.

Ezért fejlesztette ki az Euroexam Vizsgaközpont 30 órás – a 277/1997. (XII.22.) sz. Korm. Rendelet szerint akkreditált, harminc kreditpontos – "Az államilag elismert Euroexam nyelvvizsgák mint hasznos nyelvtudást tesztelő vizsga áttekintése, az Euroexam nyelvvizsgákra való felkészítés módszertana, gyakori útmutatók és vizsgastratégiák" című pedagógus-továbbképzési programot, vagyis az Euroexam Tanártovábbképző Tanfolyamot (Indítási engedély szám: OM 384 / 101 / 2002)

A tanfolyamról

2002. január óta több mint 400 tanár végezte el az Euroexam Tanártovábbképző Tanfolyamot. A résztvevők között egyformán találunk magyar, angol és más anyanyelvűeket az ország minden részéről. A tanárképző tanfolyam sikere azonban csak részben köszönhető az Euroexam Nyelvvizsgák iránti növekvő érdeklődésnek. Népszerűségének igazi titka, hogy a tanfolyam során olyan gyakorlati módszereket tekintünk át, amelyeket a mindennapi angol nyelvtanításban is sikerrel lehet használni. Az növekvő igények miatt nemcsak Budapesten, hanem más városokban is tartottunk kihelyezett tréningeket Magyarországon és külföldön, mint például Székesfehérváron, Nyíregyházán, Győrött, Beregszászon, Belgrádban vagy Madridban.

Kiknek ajánljuk

A tanfolyamra olyan, legalább egy éves angol nyelvtanári egyetemi vagy főiskolai diplomával rendelkező jelentkezőket várunk, akik részleteiben szeretnének megismerkedni:

  • a vizsga feladattípusaival, követelmény- és értékelésrendszerével,
  • a diákok lehetséges problémáival és ezekre megoldást nyújtó gyakorlati útmutatókkal, vizsgastratégiákkal,
  • diákközpontú, kommunikatív, a Közös Európai Referenciakeret szemléletét követő órák tervezésével.

A következő tanfolyamok időpontjairól és díjairól később jelentkezünk!

Jelentkezés a tanfolyamra

 

A jelentkezéshez jelentkezési lapot kell kitölteni:    

Felnőttképzési szerződés:     

Tanúsítvány

A tanfolyam végén 'megfelelt' vagy 'nem felelt meg' (pass/fail) minősítést kapnak a résztvevők. A tanfolyam sikeres elvégzését az Euroexam Vizsgaközpont által kibocsátott akkreditált tanúsítvány igazolja, mely harminc kreditpontra jogosít. A tanúsítványra jogosult, aki:

  • a tanfolyam min. 90%-án jelen van,
  • a szemináriumokon és a kiscsoportos foglalkozásokon aktívan részt vesz,
  • sikeres írásbeli vizsgát tesz.

Tájékoztató az angol tanárképzésről:

Elérhetőségünk

További kérdéseiket várja Östör Zsuzsa angol vezető tanárképző és asszisztense, Pötörke Krisztina training@euroexam.org címen vagy a (+36 1) 797 1366-os telefonszámon.